Кой ше ме спре да си живея в захаросаната къщичка на Хензел и Гретел. А? А?
Кво като е невъзможно? Пука ми на шишарките. Който не му изнася - вратата и довиждане
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
тъкмо си помислих, че ще се оплачещ, че и тебе те следят и четатТърговецът на кристал написа:...

Kristo написа: И друго - по ква логика ТЯ ще скъса с теб и ТЯ ще те столква у форома на СУ, в който има хиляди теми, потребители и тонове информация. Разбирам у фейсбук, така може, редно си е някак.
Груба грешка! Срещу обсесивно момиче не се действа директно, дава се по-заобиколно. Извърташ нещата, така че тя да скъса с теб, което да отмени проклятието на нейната обсебеност. Трябвало е да я принудиш тя да скъса, да се държиш малко лигаво и разстроено, което да я отблъсне и да се развали магийката. Съответно ти излизаш сух от водата, тя не ще и да чуе за теб и може би след месеци, ще се усети, че си я изиграл, може би не. Кой знае.Аз я скъсах, не тя мен. Разделихме се изцяло по моя инициатива.
Ти остай тва, ам ако заревнува от тебе, кой ще викаш да те спасява от неква шмотла? Вземи си немска овчарка да те пази и зареди некви калашници, също така и недей отваря на непознати кифли. Особено млади.става все по-интересно.
разкажи де. тя така или иначе ше ти се обади, като прочете написаното дотук
Човеееек...Angel_N написа:...
всичко е така, както го казваш, само породата на кучетата е другаKristo написа: Вземи си немска овчарка да те пази и зареди некви калашници, също така и недей отваря на непознати кифли. Особено млади.
у нас сме решили кой да ходи до магазина и това не съм азMonita написа:някой трябва да НОСИ тея чанти... Бдв не ходя за дрехи, а основно за храна, така че си тежи доста - седмичното пазаруване ми е поне два големи плика.