най-дългата ви любовна връзка .....

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
slighter
Гутенберг

Re: най-дългата ви любовна връзка .....

Мнение от slighter »

screw real life беее..... Строшете ги малко тия стереотипи... Тука лъха на повече закостенялост и консерватизъм от колкото на контрапротест пред НДК :lol: :mrgreen:
Кой ше ме спре да си живея в захаросаната къщичка на Хензел и Гретел. А? А?
Кво като е невъзможно? Пука ми на шишарките. Който не му изнася - вратата и довиждане :P :lol:
한류
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Къщичката не беше на Хенсел и Гретел, а на вещицата, която ядеше деца и онождаше горски същества.

Инак, подкрепям Факомира, че мацката просто си е търсила нещо друго и си е намерила такова оправдание. Но предполагам, ще и се върне по подобен начин рано или късно...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Angel_N
Форумно зомби
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Angel_N »

Смешното беше, че тя тайно ми следеше коментарите тук във форума и веднъж, след като бяхме скъсали вече, бях навън с приятели и си пийвах и се случи така, че ми съобщиха някои неща около нея във връзка с нашите драми и това какво става с нея след това. Прибрах се в 3 часа сутринта и пиян седнах и написах един голям коментар в темата "Душевни отпадъци", където я нахраних по най-мощния и безмилостен начин знаейки, че тя ще го прочете ( директно се обръщах на "ти" в написаното ) :Д Легнах си и спах като бебе, при което на сутринта се сетих кво съм писал и съжалих, щото беше импулсивно и под въздействието на алкохола. Седнах да изтрия написаното, ама момента в който си включих компа и ми зареди десктопа веднага ми излезе скайпа, в който тя ми е постнала линк с написаното (тва става към 9 сутринта и 2 месеца, след като скъсахме) и въпрос: " :( това за мене ли си го писал "
:lol: Много бях впечатлен от столкърството ѝ - как ми е засякла коментара между 3 и 9 сутринта :lol:

П.П. Бисерът от хранилката беше нещо от сорта на " животът ти е една тъпа чалга песен " :lol: :lol:
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

значи, почвам и аз да соля на "Ти"
той ше си се сети :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

А са не чете ли вече, шотоооо, ше има скайп месидж след един час.. :mrgreen:
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Angel_N
Форумно зомби

Мнение от Angel_N »

Не дава признаци :Д Пък не помня дали не я изтрих или пък я блокирах в скайп :Д
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Въпросът е друг:

Къде съм бил аз, щото не помня подобна случка? Щях да забележа! Защо го няма в отбрана тема с такива постове? Защо няма тема за постове към бившите?
И друго - по ква логика ТЯ ще скъса с теб и ТЯ ще те столква у форома на СУ, в който има хиляди теми, потребители и тонове информация. Разбирам у фейсбук, така може, редно си е някак.

Ти си трябвало в скайп да отговориш нещо от сорта на "Имам си вече друга, но тя снощи ме хвана с още една и аз я наредих, сега ще излизам с трета, сори, бързам..."
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Понеже някак усещам накъде духа вятърът, моля ви се, не отваряйте тема "Какво бихте казали на бившия/бившата/бившите".
Първо, има достатъчно теми в спам-раздела, където да се изливат подобни емоции и второ, няма нужда от преживяване на минали истории. Води само до циклене. А, и трето, предполага се, че каквото сте имали да си казвате, сте ги го казали.
Да не говорим и, че - Кристо - такава тема не е подходяща за анкета (не приемай думите ми като предизвикателство).
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Търговецът на кристал написа:...
тъкмо си помислих, че ще се оплачещ, че и тебе те следят и четат
la douleur exquise
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Тази тема тази вечер изключително ме забавлява

Изображение
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Angel_N
Форумно зомби

Мнение от Angel_N »

Kristo написа: И друго - по ква логика ТЯ ще скъса с теб и ТЯ ще те столква у форома на СУ, в който има хиляди теми, потребители и тонове информация. Разбирам у фейсбук, така може, редно си е някак.

Аз я скъсах, не тя мен. Разделихме се изцяло по моя инициатива.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

става все по-интересно.

разкажи де. тя така или иначе ше ти се обади, като прочете написаното дотук :mrgreen:
la douleur exquise
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Aко не е подходяща като анкета, защо не я направим спам-игра? Например "какво бихте казали на бившата на предходния"... или нещо такова... Аз имам нюх за печеливши във финансово отношение теми - такава би станала хит и би вдигнала форома напред в най-посещаваните бг сайтове. Като пуснем реклама на сайта на СУ и у форома и ще трупаме пачки. Даже ви предлагам още сега да закупите акции!

пс:
Аз я скъсах, не тя мен. Разделихме се изцяло по моя инициатива.
Груба грешка! Срещу обсесивно момиче не се действа директно, дава се по-заобиколно. Извърташ нещата, така че тя да скъса с теб, което да отмени проклятието на нейната обсебеност. Трябвало е да я принудиш тя да скъса, да се държиш малко лигаво и разстроено, което да я отблъсне и да се развали магийката. Съответно ти излизаш сух от водата, тя не ще и да чуе за теб и може би след месеци, ще се усети, че си я изиграл, може би не. Кой знае.

Също работи и "проблемът е в мен, не в теб", но няма да влизам в подробности, защото параноясах, коя може да ми прочете стратегиите, аз затова и не ги пускам у фейсбука, а тука... :pirate:

пс2:
става все по-интересно.

разкажи де. тя така или иначе ше ти се обади, като прочете написаното дотук
Ти остай тва, ам ако заревнува от тебе, кой ще викаш да те спасява от неква шмотла? Вземи си немска овчарка да те пази и зареди некви калашници, също така и недей отваря на непознати кифли. Особено млади. :cat:
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

Angel_N написа:...
Човеееек...

Бдв и аз си столквам, но с причина и доста по-човешки. Примерно питам го ще идва ли с мен по магазините, той ми казва, че има работа в момента ииии после го виждам онлайн в The old republic :lol: :lol: . Само за това си направих профил там, да не ми скимти и измъква, щото някой трябва да НОСИ тея чанти :lol: ... Бдв не ходя за дрехи, а основно за храна, така че си тежи доста - седмичното пазаруване ми е поне два големи плика.
Едит: ма това момиче май не е знаело много много какво точно иска :roll: . Да е жива и здрава, де... но се радвам, че имаш друг човек до себе си и дано не ти се случва пак нещо подобно.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Kristo написа: Вземи си немска овчарка да те пази и зареди некви калашници, също така и недей отваря на непознати кифли. Особено млади. :cat:
всичко е така, както го казваш, само породата на кучетата е друга
Monita написа:някой трябва да НОСИ тея чанти :lol: ... Бдв не ходя за дрехи, а основно за храна, така че си тежи доста - седмичното пазаруване ми е поне два големи плика.
у нас сме решили кой да ходи до магазина и това не съм аз :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
la douleur exquise
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”