Какво ви направи щастливи днес? vol. ∞
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Какво ви направи щастливи днес? 11 сезон
глупости.
сменила съм три различни офиса от 2010 насам.
2х6 месеца, а последният случай беше май месец тая година. ама не се брои много, че беше само за 3 дни. Изпитвах няква крещяща първична неприязън към един от колегите и избягах с триста от непоносимата среда.
2х6 месеца, а последният случай беше май месец тая година. ама не се брои много, че беше само за 3 дни. Изпитвах няква крещяща първична неприязън към един от колегите и избягах с триста от непоносимата среда.
Последно промяна от fak на 24 Юли 2013, 10:04, променено общо 1 път.
la douleur exquise
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Еми тогава още нямаше Кенди Кръш, бре, Факчиии 
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
После се чуди що ще ти е ниска пенсийката през 2053г. Бабо Факисловица....fak написа:глупости.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
*Трябва* да мислим за котенцата и кученцата, защото, мигом когато сме ги взели за наши домашни любимци, те са се превърнали в наша отговорност. Такава са и техните поколения, съответно.fak написа:a някой мисли ли за сърничките, дето вълците избиват. Или за малките вълчета, дето измират от глад?
или котенцата са ни по-приоритетни, щото са по-сладички? Допреди 50 години, когато селяните са си били по къщите, а не са се сгъчвали в панелките като цаца в консерва, котките са си живели свободно и са се плодили колкото си искат
хората не ви се мешат как да си гледате домашните любимци. Не се намесвайте и вие, камо ли нравоучително.
Така че сърничките, вълчетата, лисичките и врабчетата може да не ми тежат на съвестта, (и не трябва) ама ако кучката ми се оплоди, познай кой трябва да ги дави тия палета или да ги хвърля до гюма, защото не може да си позволи да превръща дома си в кучешка колония... Познай кой е отговорен за това, че ако те оцелеят някой ще ги стреля, трови, гази, дере, пали. Познай кой е отговорен за това, че ходят болни, въшливи, крастави и недохранени.
Нямам право да се мешам в ничий дела, дето викаш, ама заради ей такава елементарна култура на котешки и кучешки стопани сме на тоя хал по отношение на бездомни животни
Sadly, дори нямам с какво да допълня към темата, за да не е completely off-topic, щото такива коментари и компетентни мнения няма как да не развалят настроението на човек
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- разни усмихващи ми се хора
- изненадващо за мен супер яката мъжка компания, с изключително приятно дамско присъствие
- едни резултати
- едни дълго очаквани неща
- едни неща в моята глава
- изненадващо за мен супер яката мъжка компания, с изключително приятно дамско присъствие
- едни резултати
- едни дълго очаквани неща
- едни неща в моята глава
( :......Blog...... : )
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Личи ви,че живеете в апартамент.
Малко са и така безпризорните кучета и котки,та точно моят котарак ще предизвика революция.
Като видя адекватни действия по наболелия въпрос с уличните животни,бъдете сигурни,че ще преустановя отношението си,дотогава да се радва на свободата си пичът.
И на мен много неща не ми харесват,ама се примирявам. Съветвам ви да направите същото. Все пак сме в България.
По темата: едно българче и едно арабче,които сладко си гукаха на автогарата,неподозирайки,че някой от "българските простаци" около тях може би поназнайва малко английски.
Уточнявам,че определението "простаци" го лепна белчото.
Щастлив ме направи фактът,че се въздържах от това да ги вкарам в кучи гъз.
А дори не съм сигурен дали трябва да ме радва - или ставам по-търпелив,или по-примирен. 
И на мен много неща не ми харесват,ама се примирявам. Съветвам ви да направите същото. Все пак сме в България.
По темата: едно българче и едно арабче,които сладко си гукаха на автогарата,неподозирайки,че някой от "българските простаци" около тях може би поназнайва малко английски.
Щастлив ме направи фактът,че се въздържах от това да ги вкарам в кучи гъз.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Potato написа: *Трябва* да мислим за котенцата и кученцата, защото, мигом когато сме ги взели за наши домашни любимци, те са се превърнали в наша отговорност. Такава са и техните поколения, съответно.
Така че сърничките, вълчетата, лисичките и врабчетата може да не ми тежат на съвестта, (и не трябва) ама ако кучката ми се оплоди, познай кой трябва да ги дави тия палета или да ги хвърля до гюма, защото не може да си позволи да превръща дома си в кучешка колония... Познай кой е отговорен за това, че ако те оцелеят някой ще ги стреля, трови, гази, дере, пали. Познай кой е отговорен за това, че ходят болни, въшливи, крастави и недохранени.
Нямам право да се мешам в ничий дела, дето викаш, ама заради ей такава елементарна култура на котешки и кучешки стопани сме на тоя хал по отношение на бездомни животни
Sadly, дори нямам с какво да допълня към темата, за да не е completely off-topic, щото такива коментари и компетентни мнения няма как да не развалят настроението на човек
ако твойта мацка се оплоди, ти ше си ги давиш в гюма. Смъртта на току родените ти кутрета, с неразвити сетивни усещания, е еквивалентна на смъртта на произволно животно от ферма, което после ше ти се сервира на масата под формата на пържола(в идеалния случай, в неидеалния кренвирш или наденица)
Елементарно и егоистично разбиране е, че животно може да живее затворено в 70 квадрата панелка, само защото стопанинът не може да си позволи къща с двор. В случая с куче егоистичното невежество е още по-фрапантно предвид усложненията, които съпътстват такъв затворен живот или вас ви е кеф да гледате как кучето се гърчи от болка от възпаление на аналните му жлези?
гладната смърт на коте от гледна точка човешкото състрадание би трябвало да е една и съща като смъртта на теле за кренвирши. Обаче не е, защото хората ограничено мислят според случая, а телето пък е вкусно. Двойни стандарти отвсякъде.
А аз от позицията си на вегетарианка, прибирала почти всичките си животни досега от улицата, където някой ги е изхвърлил, щото не може да ги гледа в 70-те си квадрата собственост, (и грижеща се за тях съвестно), някак не мога да приема шайка псевдо_животно_защитници с разтегливи разбирания за морал(в зависимост дали им е вкусно) да ми бичат стойки афористично.
la douleur exquise
-
Faith_no_more
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Имам си билет за Рамщайн! 
Vanity, definitely my favorite sin...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
There is a fire inside of this heart in a riot about to explode into flames...
Вяра чете... и от време на време пише...
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Днес на обяд трябваше да отида работно до едно място и да почакам час-два. Седнах си на една кръчмичка под дебеля сянка, ветрец подухваше, хапнах, пийнах винце и се порадвах на хубавото време, далеч от работните тревоги 
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
9 годишо девојче се намачкало со крем од Oрифлејм, кој подмладува 10 години и се вратила у пичку материнy
Напомни ми за първия път,когато го чух това и събудих околията от клещене. (и тогава,и сега)

Напомни ми за първия път,когато го чух това и събудих околията от клещене. (и тогава,и сега)
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Cliff Burton
- Паисий
- Специалност: География и Биология
- Обратна връзка:
новата прическа 
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Утре стават 10 дни откак спрях газираните напитки. 10 дни карам на вода и тук-там кисело мляко.... Горд съм...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Potato
- От дъжд на вятър
- Специалност: Логопедия & Potato
Значи, доколкото разбрах, целият ти пост, съставен от около едни солидни 200 думи, отиде за..... да ме насоли, че съм яла месо и това съответно ме прави неадекватен "псевдо_животно_защитник", чието мнение не бива да важи по никакъв начинfak написа:...
Щом ще опростяваме, кажи ми, щом смяташ, че отглеждането на едно животно, само за да се превърне то в края на живота си в мръвка, е толкова жестоко и нехуманно, тогава с какво е по-различно притежаването на домашен любимец? Може да си му спасил живота в един момент, може да го храниш и поиш и обичаш и привързаността ти към него да ти замъглява очите, но в крайна сметка, ако гледаме фактите, то е твое притежание и реално погледнато няма никакъв избор в живота си, освен теб - човекът, който го е отгледал. Да не говорим, че го експлоатираш с различни цели, независимо дали го отглеждаш в едни 70 квадрата, или в имение. Забавляваш се с него, утояваш някакви емоционални нужди, караш го да лови мишки и прочие. Животът на това животно започва и свършва с теб, това е. Или ще гледаме според случая и щом се не коли и (основно) ни прави щастливи си е айляк =D
Разбира се, че да. Защото.нещата.не.са.толкова.прости. Не можеш да сложиш една черта и край, това е
Така че, хайде да не си говорим за двойни стандарти, защото ако се загледаш сама и прочетеш отново какво си написала в последния параграф, доказваш че и ти ги имаш. Да спасим животните, да не ядем животните, да спася животно от улицата, но дотам.
Btw, да, може да си ям месо при това с КЕФ, (like, a lot of it) ама и на мен също ми е толкова жал, колкото на теб за теленца и пиленца, само дето не защото им се тегли ножа накрая (it's for food. i find that normal.), а задето целия си живот го прекарват в някакви ужасни, мизерни условия. Ама да не местим темата за вегетарианството тука. Фък, нищо от това не трябва да се мести тука... хм.. still.
Не видях някой изобщо някъде да е споменавал революция, то и това, че аз примерно съм прибирала и ще прибирам животни от улицата общо взето нищо, ама нищо не променя. Даже дейността на цели приюти, които са се нагърбили със задачата да кастрират, лекуват и осиновяват трудно вършат нещо, та ти и аз ли? И съм напълно наясно с това. Но друго нещо, с което съм наясно е, че за да се реши един проблем трябва не само да скубем листата на плевела, а да изкореним корените му. Коренът в тоя случай е точно тая елементарна култура на средностатистическия собственик, каквато докато я няма - доникъде няма да я докараме. Каквото и да се прави. И докато ти и всеки друг, който си казва "едва ли точно моето добиче ще предизвика революция, така че да си се радва животинката", само по-зле ще става.Надежден Случай написа:Личи ви,че живеете в апартамент.Малко са и така безпризорните кучета и котки,та точно моят котарак ще предизвика революция.
Като видя адекватни действия по наболелия въпрос с уличните животни,бъдете сигурни,че ще преустановя отношението си,дотогава да се радва на свободата си пичът.
![]()
Фък дис шит, ако всички безпризорни животни се избият до крак (както някои хора всъщност желаят) знаеш ли какво ще стане? До няколко години ще е отново фраш и с котки, и с кучета. Защото цялата работа пак ще тръгне от стопаните. Защото улиците могат да се леят с кръв, гледките там да се сменят, ама в домовете на хората всичко си е същото, те са си същите, и децата дето ще възпитават - също.
Е, не става така.
локуми пред някой преподавател.
във форумите хората се изразяват сбито, ясно и екзактно, за да ги четат.
със здраве.
la douleur exquise