Фитнес, хранителни режими, добавки, мотивация, съвети
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Mondscreen
- Паисий
Re: Фитнес, хранителни режими, добавки, мотивация, съвети
Зависи. Не знам какъв мъж трябва да си, за да харесваш културистки. Фитнес моделите обаче изглеждат перфектно. Като цяло не знам защо повечето жени бягат от упражненията с тежести. Главите им са пълни с някакви митове и легенди, които просто нямат изтриване.

И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
То пък всички ако са модели,ще вземе да ни писне. Трябва да има за всекиго по нещо. 
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
и аз напоследък ям такова заради автоимунно на щитовидната.lunatic_moon написа: + 3 ядки суров бразилски орех на ден и произволно количество от всичко останало, което ми се хапва
гледам по 3-4 на ден, ама съм лакома и понякога се отплесвам, та стигам до 6 бройки
някой беше писал за скъпия суроватъчен протеин.
Абе.. що не взимате извара?
и.. не скуотвам, а трябва
la douleur exquise
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Ядките са перфектен източник на натурални ненаситени мазнини, които правят точно това, което ти трябва - ускоряват метаболизма, без да се отлагат, ако тренирате разбира се.
Аз хапвам сусамов тахан по лъжица сутрин и вечер, но ако пътувам, си взимам лешници/бадеми/орехи.
fak, аз хапвам и протеин (бавноусвояващ) и извара. хубаво е да се мешат нещата
а изварата не е удобна от гледна точка на мобилност.
и трябва да се скуотва!
Аз хапвам сусамов тахан по лъжица сутрин и вечер, но ако пътувам, си взимам лешници/бадеми/орехи.
fak, аз хапвам и протеин (бавноусвояващ) и извара. хубаво е да се мешат нещата
и трябва да се скуотва!
medicate, medicate
ядките са почти задължителни в почти всеки режим ама заради мазнините .. мен честно казано са ми скъпичкиJudas написа:Какво мислите за ядките в режима? Мазни са, но има доста протеини, а и са евтини.
от друга страна защо ви се вижда толкова скъп протеина
извара 350г е 2лв в нея са 18/100г протеин = 63гр протеин за 2лв
протеин 1 кофа
2267гр в 30 гр има 23 протеин = 1738 гр протеин за 79 лв
делим 1738 на 63 и в кофата имаме 27,6 пакета извара по 2,86 всеки т.е протеина с е 30% по скъп / и то нормален хубав протеин / ако се разтърся може да излезе че са почти рвани
аз искам да качвам .. ама има 1 проблем с това .. че като го качиш трябва да го подържаш .. постоянноzritel написа:Има ли във форума хора, които искат да качват? Или само дебеланчовци сме се събрали, чудещи се как да покажат красивото човече, което се е скрило там отдолу...
Мазнините предполагам са заради енергията? Мисля да отделям по 50 гр фъстъци на хранене, без това не приемам други храни, богати на мазнини.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Мазнините спомагат метаболизма ти да работи правилно. Въпросът е какви мазнини приемаш - трансмазнини, наситени или ненаситени.
Ето малко четиво: http://lubomirivanov.com/6293/
И за клякането с щанга (предпочитам българската дума пред английското squat) http://lubomirivanov.com/6555/
При НВД, каквото правя аз в момента, въглехидратите са ми 15-20% от храната, мазнините 60%, и белтъчините останало. Мазнините са ми основно от зехтин, тахан и ядки.
Ето малко четиво: http://lubomirivanov.com/6293/
И за клякането с щанга (предпочитам българската дума пред английското squat) http://lubomirivanov.com/6555/
При НВД, каквото правя аз в момента, въглехидратите са ми 15-20% от храната, мазнините 60%, и белтъчините останало. Мазнините са ми основно от зехтин, тахан и ядки.
medicate, medicate
А то по принцип от мазнините не се дебелееше особено много, проблемите идваха от въглехидратите, ако не се лъжа.
Здравейте,
Казвам се Мартин и към момента работя върху дипломната си работа.
Темата на дипломната не е свързана директно с форума, но ще съм Ви много благодарен, ако отделите 10/15 минути, за да попълните този въпросник: http://goo.gl/M5IHF
-- Има и една награда! --
-- Продукта, който е използван във въпросника е примерен.
По-важни са характеристиките, които ще може да оцените. --
Целта на проучването е да се потърсят начини, чрез които подобни масови храни могат да бъдат променени и направени по-качествени, по-здравословни, достъпни или удобни.
- Наградата: Един от вас, отговорил на ВСИЧКИ въпроси, ще СПЕЧЕЛИ ваучер на стойност 55 лв.(£25) за Amazon.co.uk и Javari.co.uk (на втория уебсайт доставката до България е безплатна) Ваучера ще бъде изпратен на електронната поща.
- Въпросника е малко по-труден за попълване, но дава възможност за събиране на много по-полезна информация.
- Благодаря ви предварително за положеното усилие (знам, че попълването на въпросници не е от най-любимите ви занимания (:
- Линк към въпросника: http://goo.gl/M5IHF
Вашият принос ще помогне много. Благодаря Ви!
Мартин
(ако нарушвам правилата на форума с този пост, моля администраторите да споделят къде във форума би било по-уместно да сложа това съобщение или, дали трябва да го променя или да го премахна)
Казвам се Мартин и към момента работя върху дипломната си работа.
Темата на дипломната не е свързана директно с форума, но ще съм Ви много благодарен, ако отделите 10/15 минути, за да попълните този въпросник: http://goo.gl/M5IHF
-- Има и една награда! --
-- Продукта, който е използван във въпросника е примерен.
По-важни са характеристиките, които ще може да оцените. --
Целта на проучването е да се потърсят начини, чрез които подобни масови храни могат да бъдат променени и направени по-качествени, по-здравословни, достъпни или удобни.
- Наградата: Един от вас, отговорил на ВСИЧКИ въпроси, ще СПЕЧЕЛИ ваучер на стойност 55 лв.(£25) за Amazon.co.uk и Javari.co.uk (на втория уебсайт доставката до България е безплатна) Ваучера ще бъде изпратен на електронната поща.
- Въпросника е малко по-труден за попълване, но дава възможност за събиране на много по-полезна информация.
- Благодаря ви предварително за положеното усилие (знам, че попълването на въпросници не е от най-любимите ви занимания (:
- Линк към въпросника: http://goo.gl/M5IHF
Вашият принос ще помогне много. Благодаря Ви!
Мартин
(ако нарушвам правилата на форума с този пост, моля администраторите да споделят къде във форума би било по-уместно да сложа това съобщение или, дали трябва да го променя или да го премахна)
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Да се похваля за едно постижение, макар и не точно свързано с фитнес.
Днес избягах първите си 10 км. за около 56 минути
Днес избягах първите си 10 км. за около 56 минути
Излишно е. Не ти трябват повече от 5 км на ден. Ама явно си ентусиаст
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
По принцип правя около 5-6. Просто се хваля този път
Наясно съм, че е напълно излишно.
Просто започва да се сваля и мускулна маса. По-добре 5 километра на малко по-забързано темпо, отколкото толкова дълго време на по-бавно. Затова маратонците са кожа и кости. Тичат като луди и изгарят всяка мръвка по тялото си