Ако си кандидат за Факултета по Журналистика - идвай тука :)
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Joyride
- Пишеща машина
всеки си трае, защото трепетно чака оценките по БЕЛ
за СУ искам разни хубави нещица.. но скоро ще се разбере точно какво ще стане. а за УНСС - яд ме е ,че не отидох на изпита- щеше да бъде .. удоволствие
благодаря за отзивчивостта !
благодаря за отзивчивостта !
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Прав/а си за БЕЛ.
Наистина е вероятно да се падне нещо за боклука, то си е цяла одисея вече. Може и за прокурорските истории. На кандидат-студентския курс във Фа.култета по журналистика ни дадоха и примерна тема (разбира се, няма дас е падне тя, ест) "Минаваш пред мен". тоест, за България, Румъния и ЕС.
Наистина е много вероятно и да е свързано с ЕС, все пак натам сме се запътили.
Бтв, четворка ли беше нужна на писмения изпит, за да се иде на устния?
Наистина е вероятно да се падне нещо за боклука, то си е цяла одисея вече. Може и за прокурорските истории. На кандидат-студентския курс във Фа.култета по журналистика ни дадоха и примерна тема (разбира се, няма дас е падне тя, ест) "Минаваш пред мен". тоест, за България, Румъния и ЕС.
Наистина е много вероятно и да е свързано с ЕС, все пак натам сме се запътили.
Бтв, четворка ли беше нужна на писмения изпит, за да се иде на устния?
-
blajev1987
- В началото бе словото
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Хайде, здравейте и от мен тук. Отивам заедно с вас на журналистиката. Там трябва да учат борбените, интересуващите се и най-вече грамотните, нали? Ще се преборим и с есе, и с устен.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
- hristina_vh
- От дъжд на вятър
-
blajev1987
- В началото бе словото