Второ класиране!!!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Re: Второ класиране!!!

Мнение от Bebsy »

Fostataa написа:
Надежден Случай написа:Не лъжи човека! http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 68&t=22582 Като правя лично допълнение,че дори да си приет пак същата специалност,трябва да подадеш молба за участие на трето класиране.
В тая тема дето си дал пише, че ако си приет друга специалност трябва да земеш дипломата от тоя факултет и да я депозираш в новия, но аз като съм приет същото май не трябва да правя нищо?
Пак трябва да отидеш. Питах още на първо класиране, и ми казаха че дори да си приета същото пак трябва да отида.
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър
Курс: първи

Мнение от nasetoооо »

Bebsy написа:
Fostataa написа:
Надежден Случай написа:Не лъжи човека! http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 68&t=22582 Като правя лично допълнение,че дори да си приет пак същата специалност,трябва да подадеш молба за участие на трето класиране.
В тая тема дето си дал пише, че ако си приет друга специалност трябва да земеш дипломата от тоя факултет и да я депозираш в новия, но аз като съм приет същото май не трябва да правя нищо?
Пак трябва да отидеш. Питах още на първо класиране, и ми казаха че дори да си приета същото пак трябва да отида.

Аз се обадих преди 1 час няма и час даже, и любезнта дама ми каза,че автоматично си минавам на трето , понеже моят случай е следния: приета на първо, депозирала съм диплома и молба съответно,че си запазвам нали мястото и да продължа в следващите класирания,но моето притеснение беше, това че сега не съм приета на второ и съм отбелязала на самата молба,че само искам да продължа след първо класиране и тя ми каза,че няма абсолютно никакво значение какво съм написала на тази молба, автоматично минавам на трето класиране! :)
Дано съм помогнала ! :)
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Из правилника за прием: "Чл. 36. ... Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно"!
Не знам, мен ме бяха приели на 1-во и каквото ми обясниха там,това пиша и тук, но ми се струва, че има хора получили различна информация и ми е много странно...
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Bebsy написа:Из правилника за прием: "Чл. 36. ... Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно"!
Не знам, мен ме бяха приели на 1-во и каквото ми обясниха там,това пиша и тук, но ми се струва, че има хора получили различна информация и ми е много странно...
Щом си депозирал дипломата вече ,един вид си полустудент .. :D ..аз се доверявам на леличката ...
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Fostataa
В началото бе словото

Мнение от Fostataa »

Ще си звънна и аз във факултета и толкова просто не исках да се набутвам от чужбина :compress:
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Щом си депозирал дипломата вече ,един вид си полустудент .. :D ..аз се доверявам на леличката ...
хахаха дам :D
и аз на моята леличка
Stephen King
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Fostataa написа:Ще си звънна и аз във факултета и толкова просто не исках да се набутвам от чужбина :compress:

определено за по - сигурно ще трябва да си прежалиш сметката..ако е възножно след това да споделиш какво са казали ! Благодаря предварително :P
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Stephen King
anetaivaylovam
В началото бе словото

Мнение от anetaivaylovam »

Комплекта за записване от ректората ли трябва да си го закупя или от съответния факултет и какво се включва вътре
Fostataa
В началото бе словото

Мнение от Fostataa »

Звънях не ми дигнаха някой ако може да ми даде телефон актуален на биологически факултет ще съм благодарен.Аз пробвах 523 пъти на 028656641
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

Fostataa написа:Звънях не ми дигнаха някой ако може да ми даде телефон актуален на биологически факултет ще съм благодарен.Аз пробвах 523 пъти на 028656641
Пробвай 02 8167 300
Stephen King
Аватар
Bebsy
В началото бе словото

Мнение от Bebsy »

anetaivaylovam написа:Комплекта за записване от ректората ли трябва да си го закупя или от съответния факултет и какво се включва вътре
Можеш от книжарницата в СУ, където е с 1-2 лева по-евтин, от колкото ако си го купиш от сергийките пред университета. Съдържа студентска книжка, лична карта и имаше и някакви заявления, но дали бяха в самият комплект или се купуваха отделно от книжарницата, ще те излъжа. 90 % съм сигурна, че тези заявления се купуваха от книжарницата.
Stephen King
Аватар
Krasi.Nikolov
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно Инжинерство
Обратна връзка:

Мнение от Krasi.Nikolov »

Студентска книжка, лична карта, нещо като личен картон, заявление за (БДЖ, ЦГМ, .... ), и едно листче за здравно осигуряване.
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Хора кажете с какви балове влезнахте при второ класиране в Начална и предучилищна педагогика?
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

За това дали трябва да се потвърждава след второ класиране или не - не исках да рискувам, затова отидох (става въпрос за миналата КСК). Жената ме нахока едно хубаво, затова че съм се разкарала напразно. :lol: Но мисля, че за всеки факултет е различно, затова и няма категоричен отговор по въпроса.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”