Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Re: Помощ и съвети всякакви
Ако още не си свършила работа с Дайректа,казвай за какво точно става дума!
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
E как за какво, искам да поръчам и търся някой, който събира група : )
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Аз бих се включила, даже бяхме събрали поръчка преди 2 седмици, но не я пуснахме.

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз дори не знам колкото точно хора трябва да се съберем, то май повече зависи от парите..
Ние сме 2 мацки засега.. накрая ше зема отделна тема да отворя..
Ние сме 2 мацки засега.. накрая ше зема отделна тема да отворя..
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Давай с темата де. Ние бяхме 5 човека - доставката звиси само от парите.
---
Ето линк - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 1#p1007781
FoE
---
Ето линк - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 1#p1007781
FoE

-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Така,един пич каза,че Ботаническата и ФЖМК били едва ли не слепени,сиреч стигна ли до едното,на практика съм до другото. Тъй като на никоя карта,която гледах,факултетът не е отбелязан самостоятелно,ще взема да се подсигуря и тук. Маршрутът според картата би трябвало да бъде от СУ само по Васил Левски докато стигна паметника,после леко у лЕво и съм пред факултета. Като гледам входът за градината е откъм Врабча,но факултетът се води на Московска,та би трябвало директно от паметника да трябва да се свие,а не да се продължава. Та,ако някой има поправки и съвети по маршрута,сега е моментът. Или потвърждение,че това ми е пътят де,най-хубаво ще стане. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Така е. Като стигнеш паметника (2-3 минути) просто пресичаш диагонално (не буквално, нали..) и си готов : )
Понеже точно на ъгъла е самата ботаническа, можеш да продължиш по Московска и като стигнеш тука - https://maps.google.bg/maps?q=%D1%81%D0 ... 54,,0,0.72 завиваш. Журналистическия ти е сградата в дъното, дето жълтее. Има си и табелки : )
Понеже точно на ъгъла е самата ботаническа, можеш да продължиш по Московска и като стигнеш тука - https://maps.google.bg/maps?q=%D1%81%D0 ... 54,,0,0.72 завиваш. Журналистическия ти е сградата в дъното, дето жълтее. Има си и табелки : )
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ох, аз миналата година го обяснявах супер подробно, ама не знам къде е, а няма и значение.
Правилно са те ориентирали с Ботаническата градина - от Ректората вървиш право по Васил Левски (2-3-5 минути). Стигаш до паметника на Левски, не можеш да го сбъркаш, около него има кръгово.
Ако вървиш по тротоара на Ректората, наистина трябва да пресечеш по диагонал. Ако си на другия тротоар, си пердашиш все направо.
В тоя момент вече си до Ботаническата градина. Подминаваш я и продължаваш още няколко метра по Васил Левски (ФЖМК е буквално зад Ботаническата). Има едно затворено заведение, пише Bar and grill Smiley's или нещо от сорта (дървена постройка). Там свиваш вляво и вървиш по една алейка около петнайсетина метра, при което излизаш точно пред входа на ФЖМК.
Успех и да се похвалиш.
Ето, и снимка ти намерих. Най-лесно обяснение е просто да вървиш по Васил Левски от Ректората, докато видиш ето това: http://sofia.zavedenia.com/system/stora ... b6934d.jpg. И се качваш по стълбичките, които се виждат на снимката и вървиш по малката алейка до входа на ФЖМК. Факултетът е това, което се вижда отзад на снимката.
Правилно са те ориентирали с Ботаническата градина - от Ректората вървиш право по Васил Левски (2-3-5 минути). Стигаш до паметника на Левски, не можеш да го сбъркаш, около него има кръгово.
Ако вървиш по тротоара на Ректората, наистина трябва да пресечеш по диагонал. Ако си на другия тротоар, си пердашиш все направо.
В тоя момент вече си до Ботаническата градина. Подминаваш я и продължаваш още няколко метра по Васил Левски (ФЖМК е буквално зад Ботаническата). Има едно затворено заведение, пише Bar and grill Smiley's или нещо от сорта (дървена постройка). Там свиваш вляво и вървиш по една алейка около петнайсетина метра, при което излизаш точно пред входа на ФЖМК.
Успех и да се похвалиш.
Ето, и снимка ти намерих. Най-лесно обяснение е просто да вървиш по Васил Левски от Ректората, докато видиш ето това: http://sofia.zavedenia.com/system/stora ... b6934d.jpg. И се качваш по стълбичките, които се виждат на снимката и вървиш по малката алейка до входа на ФЖМК. Факултетът е това, което се вижда отзад на снимката.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 18 Юли 2013, 14:23, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Или пък по начина на Търг, да, се тая - https://maps.google.bg/maps?q=%D1%81%D0 ... -0.88&z=19
Ботаническата е един квардат, който трябва да обиколиш.
Ботаническата е един квардат, който трябва да обиколиш.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Златни сте. Мерси и на двете за скоростната реакция и нагледния ориентировъчен материал! 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Значиии... въпросът е много глупав, ама отговорих на толкова малоумия в КСК, че ми е позволено да питам и аз.
Искам да си направя тениска с надпис. Надписът е кратък, обаче не го намирам на картинка в Интернет (което е доста чудно, предвид факта, че не е "Спах с кучето на секретарката на вуйчо ми" или нещо от сорта). Как да си го направя сама, така че като занеса файла в студиото, където правят тениските, да е окей и да се получи добре? Знам, че принципно могат да го направят и там, но опитът ми показва, че не им се занимава и/или ще ми излезе много скъпо.
Благодаря предварително и също предварително се извинявам за малоумието - подозирам, че ще може да се направи с текстов редактор и после файлът да се конвертира, но не съм сигурна дали ще стане така и какви програми ми трябват за целта.
Искам да си направя тениска с надпис. Надписът е кратък, обаче не го намирам на картинка в Интернет (което е доста чудно, предвид факта, че не е "Спах с кучето на секретарката на вуйчо ми" или нещо от сорта). Как да си го направя сама, така че като занеса файла в студиото, където правят тениските, да е окей и да се получи добре? Знам, че принципно могат да го направят и там, но опитът ми показва, че не им се занимава и/или ще ми излезе много скъпо.
Благодаря предварително и също предварително се извинявам за малоумието - подозирам, че ще може да се направи с текстов редактор и после файлът да се конвертира, но не съм сигурна дали ще стане така и какви програми ми трябват за целта.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
На първо място ти трябва да знаеш дали в печатницата ще искат някакъв специфичен формат за изображението.
На второ място ти трябва програма, с която да направиш изображението прозрачно - т.е. буквите да не са на бял фон, фонът да е прозрачен.
На трето място ти трябва човек, който работи с такава програма. Photoshop will do. Аз мога да помогна, а сигурна съм и купчина други форумци. Просто разбери дали на мястото, където ще направят тениската, им трябва специфичен файлов формат или ще преживеят и с някой jpg или png.
На второ място ти трябва програма, с която да направиш изображението прозрачно - т.е. буквите да не са на бял фон, фонът да е прозрачен.
На трето място ти трябва човек, който работи с такава програма. Photoshop will do. Аз мога да помогна, а сигурна съм и купчина други форумци. Просто разбери дали на мястото, където ще направят тениската, им трябва специфичен файлов формат или ще преживеят и с някой jpg или png.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Или пък отиваш в Orange на Графа, казваш им какво точно искаш и го правите. Два пъти съм правил така тениски с надписи, нямам оплаквания.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Обратна връзка:
Проблемът е, че Ели не е в София 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Мда, трябва ми в СтЗ. Работят с .jpg, правила съм си тениска при тях, просто искат да си занесеш файла готов, понеже наистина не им се занимава.
В края на ноември
В края на ноември