Въпрос относно факултетен номер

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Йордан Христов
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Въпрос относно факултетен номер

Мнение от Йордан Христов »

Привет на всички.Ситуацията е следната:вчера ходих да се запиша във ФНПП,записах се,но по-късно разбрах,че нямам сутдентска лична карта и се притесних много.Звънях на някакъв номер в ректората и там ми казаха,че мога да си извадя такава карта когато поискам.Другият проблем обаче е,че не помня факултетния си номер.На кого трябва да се обадя за да го разбера или какво трябва да направя в този случай?Благодаря предварително.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Re: Въпрос относно факултетен номер

Мнение от MidwinterSun »

факултетният ти номер трябва ли ти за нещо конкретно в момента? Така или иначе като си получиш книжката, ще си го видиш написан вътре. А пък ако искаш да си извадиш карта и се притесняваш, че не можеш да си попълниш номера в нея - това го правят в отдел студенти.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Йордан Христов
В началото бе словото

Мнение от Йордан Христов »

Става въпрос като дойде време за общежитията,не се ли правеше някаква регистрация онлайн изискваща факултетния номер?Това ме притеснява главно,да не се прецака нещо свързано с общежитията.
Аватар
Yooo
В началото бе словото
Специалност: Не казвам

Мнение от Yooo »

Аз пък имам подобен проблем и не знам към кого да се обърна. Кандидатствах за Предучилищна и начална училищна педагогика и ме приеха, но когато ходих да се записвам на всички документи написах че специалността ми е НУП. а не ПНУП както трябва. И сега се чудя да не стане някакъв сериозен проблем. Аз искам, Предучилищна и начална училищна педагогика (ПНУП), а не Начална училищна педагогика (НУП) , то даже и няма такава специалност само НУП...И на личната ми карта пише НУП???
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Yooo написа:Аз пък имам подобен проблем и не знам към кого да се обърна. Кандидатствах за Предучилищна и начална училищна педагогика и ме приеха, но когато ходих да се записвам на всички документи написах че специалността ми е НУП. а не ПНУП както трябва. И сега се чудя да не стане някакъв сериозен проблем. Аз искам, Предучилищна и начална училищна педагогика (ПНУП), а не Начална училищна педагогика (НУП) , то даже и няма такава специалност само НУП...И на личната ми карта пише НУП???
Какви сте такива хора, които не си знаете специалността. :lol:
Не вярвам да имаш сериозен проблем, но може би е добре да се свържеш с отдел "Студенти" в твоя факултет и да ги попиташ.
Изображение
Аватар
Yooo
В началото бе словото
Специалност: Не казвам

Мнение от Yooo »

Victoria написа:
Yooo написа:Аз пък имам подобен проблем и не знам към кого да се обърна. Кандидатствах за Предучилищна и начална училищна педагогика и ме приеха, но когато ходих да се записвам на всички документи написах че специалността ми е НУП. а не ПНУП както трябва. И сега се чудя да не стане някакъв сериозен проблем. Аз искам, Предучилищна и начална училищна педагогика (ПНУП), а не Начална училищна педагогика (НУП) , то даже и няма такава специалност само НУП...И на личната ми карта пише НУП???
Какви сте такива хора, които не си знаете специалността. :lol:
Не вярвам да имаш сериозен проблем, но може би е добре да се свържеш с отдел "Студенти" в твоя факултет и да ги попиташ.
Аз специалността си я знам, просто в бързината написах НУП . От толкова документи ...
Ако твърде дълго гледаш в бездната, тя ще погледне в теб.
Ницше
Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Мнение от runare »

Моята студентска лична карта остана в секретарката и на още 2 мои бъдещи колежки знам,че е останала там.Мисля, че в някои факулетети я задържат до началото на учебната година.И аз не си знам факултетния номер, както сигурно и много други :)
gunners
В началото бе словото

Мнение от gunners »

Същата работа е и при мен :)
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”