Кой тук е бил отрязван от...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Re: Кой тук е бил отрязван от...
Аз не съм била отрязвана
Само веднъж са ме зарязвали, ама то не беше и ходене, така че.... 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- sunny.v.b
- Форумозавър Рекс
- Специалност: Връзки с обществеността
Мен са ме рязали само веднъж - в 8 клас, което се падаа 2007, малко преди Коледа... Направо ми съсипа празниците. Доста тежко го приех 
"..вечно и свето е само мъртвото,
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
живото живее в грях."
One more depending on a prayer
And we all look away
People pretending everywhere
It's just another day
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Каква беше поговорката? Фригидна на секс не вярва?FloWersOfEviL написа:Kristo правил секс? Много несериозно почва тая тема![]()
![]()
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Само един път ми се е случвало. Беше отдавна, 2009 някъде и не го приех особено дълбоко, може би щото цялата ситуация по начало си беше несериозна. Даже почти съм го забравила този случай, покрай темата се сетих. Обаче познавам хора, които абсолютно никакъв късмет нямат с тези неща 
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
И съм зарязвал и са ме зарязвали и са ме отрязвали и аз съм отрязвал, всичко трябва да се пробва!
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Да ти кажа, човек постепенно се пристрастява към опита си... 
Into the endless we ride... 
- Ангел
- Летящите Пръсти
- Специалност: Право
- Курс: пети
Хех! Последно ми се случи през Декември 2007... Но беше повече поради неадекватен подход, отколкото нещо друго - сега даже си спомням преживяването с умиление...
От друга страна, преди "да направя крачката" към развитието на отношенията в романтична насока, винаги се случва да проявя всичките (или поне повечето) си най-непоносими черти на характера и да преценя рецепцията им отсреща... Така или се радвам на продължаване на интереса към личността ми (при което, съобразявайки и останалите обстоятелства, побутвам развитието), или регистрирам отдръпването и ни спестявам awkward момента с "хайде да си останем приятели"...
"Зарязване" ми се е случвало и по-скоро, даже два пъти, но без съществени емоционални травми... И аз съм "зарязвал" - пак (поне се надявам, а и доколкото е видно) без такива.
А аз да "отрежа"... Хм... Имам добрата преценка да се сдушавам с доста интелигентни хора, чето поведение е сходно с моето и паметта ми твърде, че не се е стигало до там, че да се налага да провеждаме "разговорЪТ"...
От друга страна, преди "да направя крачката" към развитието на отношенията в романтична насока, винаги се случва да проявя всичките (или поне повечето) си най-непоносими черти на характера и да преценя рецепцията им отсреща... Така или се радвам на продължаване на интереса към личността ми (при което, съобразявайки и останалите обстоятелства, побутвам развитието), или регистрирам отдръпването и ни спестявам awkward момента с "хайде да си останем приятели"...
"Зарязване" ми се е случвало и по-скоро, даже два пъти, но без съществени емоционални травми... И аз съм "зарязвал" - пак (поне се надявам, а и доколкото е видно) без такива.
А аз да "отрежа"... Хм... Имам добрата преценка да се сдушавам с доста интелигентни хора, чето поведение е сходно с моето и паметта ми твърде, че не се е стигало до там, че да се налага да провеждаме "разговорЪТ"...
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
ФАРА!!!
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Ох..ми аз не помня.Случвало се е чувствата ми да са несподелени, но не е имало отрязване, а просто виждам, че човекът ме отбягва и ме гледа лошо и си вадя изводите. Имаше един такъв в 10-и клас.
Аз съм все с дълги връзки, а по тяхно време е имало ергени, но явно са показвали, че ако искам да кривна са навити.
Та май не са ме отрязвали.Не са ме и зарязвали..засега.
Аз съм все с дълги връзки, а по тяхно време е имало ергени, но явно са показвали, че ако искам да кривна са навити.
Та май не са ме отрязвали.Не са ме и зарязвали..засега.
- phoenix.
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Аз бях единадесети. Приех го много сериозно, но оставих стихотворенията и поемите за "приятелката" му, която се е влюбила в него той да ги пише, че и без това се изявява като поет от ранна възраст..Boleyn написа:Бях девети или десети клас и май тогава единствено ми се е случвало, но го приех много драматично и му написах един тон стихотворения, които после му дадох
Доста време и поезия изтече, докато ми мина.
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Мммм... Горчилката на разочарованието
Пих от тая чаша за пръв път в четвърти клас. Ревах като заклан, а приятелите ми пуснаха поздрав на детската дискотека за мене, с посланието: "Споко, Анди, има много риби в морето." - 4 клас, повтарям 
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- Vill
- В началото бе словото
- Специалност: Педагогика
Ооо аз имам супер фрапиращите истории
От сорта на "Тръгнах с теб от съжаление" .. и отговора ми беше "Ще ти изтръгна душата и ще си направя кексчета с нея"..
Претендирането, че живеем не ни прави живи ...
Оф, да си изповядам мъката
- отряза ме бившия ми, щот да говорим като се скараме не е вариант, първо тряа се успокоя и затова аз го отрязах изобщо. Така че не знам точно кой кого се води, че е отрязал/зарязал, ама фактът е налице, че вместо с него ще ходя на почивка с майка му
, която по неведоми пътища зверски ме залюби последните седмици и ни е страшно забавно в момента. Бе живот ли бе да го живея
.
Преди не са ме рязали и т.н., някак си по взаимно разбирателство (казано и неизказано) са ми приключвали отношенията. Но бившият ми ме е рязал, просто тоя път няа го чакам да му заври супата (2-3 часа), щото е така взе, че ми писнА. Не ми е гадно, защото няколко пъти съм го преживявала вече, просто ми е тъпо, че паааак се върнахме в тази ситуация, въпреки всички компромиси и усилия. Бла му мамата, честно
.
Ама едно знам - или си вървиш по пътя и търпиш, или хващаш друг, щото от мрънкане и циврене полза йок. Ама всичко за обсъждане и дискусии през прозореца - или ти е ок с някой и си го търпиш с гадорийките му или не ти е, и ако не ти е ок с този човек, вината не е в него, а в тебе, че още си седиш вместо да си вдигнеш д-то и да си потърсиш каквото ти липсва.
Та аз моичкия ще си го обичам винаги, щото ми е голямото тийн садо-мазо изживяване, ама ако тея дни ми падне пред очите ще го натровя без да му мисля, честно и ще му завра пръстена в кривото гърло. Просто е така ще се чуди откъде му е дошло. Та затова в Турция, папане и моренце и наесен с песен. АЙЙЙДЕ.
Иначе по принцип ги преживявах тежко нещата, но до един момент. Останала съм с впечатление, че така е при всички, по някое време не че спира да им пука, не че не им е кофти, ама просто някак си знаят, че животът продължава и толкоз.
Преди не са ме рязали и т.н., някак си по взаимно разбирателство (казано и неизказано) са ми приключвали отношенията. Но бившият ми ме е рязал, просто тоя път няа го чакам да му заври супата (2-3 часа), щото е така взе, че ми писнА. Не ми е гадно, защото няколко пъти съм го преживявала вече, просто ми е тъпо, че паааак се върнахме в тази ситуация, въпреки всички компромиси и усилия. Бла му мамата, честно
Ама едно знам - или си вървиш по пътя и търпиш, или хващаш друг, щото от мрънкане и циврене полза йок. Ама всичко за обсъждане и дискусии през прозореца - или ти е ок с някой и си го търпиш с гадорийките му или не ти е, и ако не ти е ок с този човек, вината не е в него, а в тебе, че още си седиш вместо да си вдигнеш д-то и да си потърсиш каквото ти липсва.
Та аз моичкия ще си го обичам винаги, щото ми е голямото тийн садо-мазо изживяване, ама ако тея дни ми падне пред очите ще го натровя без да му мисля, честно и ще му завра пръстена в кривото гърло. Просто е така ще се чуди откъде му е дошло. Та затова в Турция, папане и моренце и наесен с песен. АЙЙЙДЕ.
Иначе по принцип ги преживявах тежко нещата, но до един момент. Останала съм с впечатление, че така е при всички, по някое време не че спира да им пука, не че не им е кофти, ама просто някак си знаят, че животът продължава и толкоз.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
- The_iMMortal_f
- Паисий
- Курс: друг
Мен ме отрязаха под претекст, че съм сексуално жу'отно и само това ми се въртяло в главата.Много грубо и бях много сад. 'Уатева , де, дреме ми на седалищния мускул , гледам напред към нови завоевания 
Тя беше много горда,за да покаже,че страда,много пламенна,за да се примири,и много ревнива,за да му прости
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Поради стечение на обстоятелствата Българска Филология, 4 курс
Не ми се е случвало, но пък аз винаги съм била по сериозните връзки и само веднъж съм правила първата крачка. Ако ми се случи да бих го приела с достойнство.
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Stephen King
The_iMMortal_f написа:Мен ме отрязаха под претекст, че съм сексуално жу'отно и само това ми се въртяло в главата.Много грубо и бях много сад. 'Уатева , де, дреме ми на седалищния мускул , гледам напред към нови завоевания
Хъъъъ... А тииии, често ли пишеш във форума?