Литература - темата в СУ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

Вече ми е все тая кога ще ги изкарат. Аз няма да се явявам на журналистика, а до първо класиране има още много време така, че...
intoxika
В началото бе словото

Мнение от intoxika »

От великия Инфоцентър ми казаха, че 'чакат' оценките , и ПРЕДПОЛАГАТ, че днес ще са готови................ :blob6:
Аватар
papura
В началото бе словото

Мнение от papura »

intoxika написа:От великия Инфоцентър ми казаха, че 'чакат' оценките , и ПРЕДПОЛАГАТ, че днес ще са готови................ :blob6:
И на мен така ми казаха: "Инфоцентър - СУ (09:04 AM) :
Днес следобед вече ще бъдат обявени на химическия факултет, на сайта на СУ и при нас, но не мога да ви кажа точен час."
Колкото повече, толкова повече - каза Мечо Пух.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Е, днес ще е...Само ми е интересно как абсолютно всички, които са си разбрали оценките още от ПОНЕДЕЛНИК имат над 5.00. Много ми е интересно. Не визирам хора от форума, а по-скоро мои съкурсници. И всичките над 5.00. Много почнаха да натаманяват нещата от СУ. Прекрасно.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
intoxika
В началото бе словото

Мнение от intoxika »

papura написа:
intoxika написа:От великия Инфоцентър ми казаха, че 'чакат' оценките , и ПРЕДПОЛАГАТ, че днес ще са готови................ :blob6:
И на мен така ми казаха: "Инфоцентър - СУ (09:04 AM) :
Днес следобед вече ще бъдат обявени на химическия факултет, на сайта на СУ и при нас, но не мога да ви кажа точен час."
хахах, ами от колко до колко е следобед?? :D :D :D
Аватар
papura
В началото бе словото

Мнение от papura »

fragile написа:Е, днес ще е...Само ми е интересно как абсолютно всички, които са си разбрали оценките още от ПОНЕДЕЛНИК имат над 5.00. Много ми е интересно. Не визирам хора от форума, а по-скоро мои съкурсници. И всичките над 5.00. Много почнаха да натаманяват нещата от СУ. Прекрасно.
Това е мистерия...Но бъди великудушен, трябва да има някакъв актив и от отличници, че ще бъде провал за СУ статистиката да покаже 70% 2ки. А за това се погрижват милите преподаватели, е срещу заплащане разбира се, но нека не бъдем дребнави :?
Колкото повече, толкова повече - каза Мечо Пух.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Добро утро и от мен:) Събираме ли се обичайните заподозрени :lol:
Изображение
Аватар
VooDooTo
В началото бе словото

Мнение от VooDooTo »

ra4e^f написа:Добро утро и от мен:) Събираме ли се обичайните заподозрени :lol:
Събираме се и даже очакването е още по-голямо :lol:
Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Естествено... Тръпнещи в очакване отново!
Изображение
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

Ах, защо не бях от "гъзарско" семейство...Ето, после някой да ми разправя как парите не са важни. Айде, бе!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
maimunka
Пишете, о, братя

Мнение от maimunka »

fragile написа:Ах, защо не бях от "гъзарско" семейство...Ето, после някой да ми разправя как парите не са важни. Айде, бе!
И аз това се чудя ама... хайде до днес следобед още 40 страници. :lol: :lol: :lol:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

:roll: Странно какво ли предизвиква забавянето...след като оценките отдавна са ни ясни?Защо се забавиха толкова.. :idea:
Изображение
Аватар
VooDooTo
В началото бе словото

Мнение от VooDooTo »

ra4e^f написа::roll: Странно какво ли предизвиква забавянето...след като оценките отдавна са ни ясни?Защо се забавиха толкова.. :idea:
Еми това все пак е Софийския :). Но спокойно ЮЗУ-то от Благоевград ги конкурира по бавнота на излизане на оценките. Спокойно някой ден ще си видите оценките :P :lol:
Аватар
fragile
Писаружяк

Мнение от fragile »

До 12 ще ги има оценките според отдел Връзки с обществеността. 42-45% ДВОЙКИ за ЦЕЛИЯ изпит. Не повече!!!!!!!!!!!!!!!!! Измислици е това с 80-те процента! Стискам палци. Стискайте и вие!
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

fragile написа:До 12 ще ги има оценките според отдел Връзки с обществеността. 42-45% ДВОЙКИ за ЦЕЛИЯ изпит. Не повече!!!!!!!!!!!!!!!!! Измислици е това с 80-те процента! Стискам палци. Стискайте и вие!
добро утро и от мен!!! до 12 -сериозно???????
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”