Литература - темата в СУ!
Модератор: Boromir
И на мен така ми казаха: "Инфоцентър - СУ (09:04 AM) :intoxika написа:От великия Инфоцентър ми казаха, че 'чакат' оценките , и ПРЕДПОЛАГАТ, че днес ще са готови................
Днес следобед вече ще бъдат обявени на химическия факултет, на сайта на СУ и при нас, но не мога да ви кажа точен час."
Колкото повече, толкова повече - каза Мечо Пух.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
Е, днес ще е...Само ми е интересно как абсолютно всички, които са си разбрали оценките още от ПОНЕДЕЛНИК имат над 5.00. Много ми е интересно. Не визирам хора от форума, а по-скоро мои съкурсници. И всичките над 5.00. Много почнаха да натаманяват нещата от СУ. Прекрасно.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
хахах, ами от колко до колко е следобед??papura написа:И на мен така ми казаха: "Инфоцентър - СУ (09:04 AM) :intoxika написа:От великия Инфоцентър ми казаха, че 'чакат' оценките , и ПРЕДПОЛАГАТ, че днес ще са готови................
Днес следобед вече ще бъдат обявени на химическия факултет, на сайта на СУ и при нас, но не мога да ви кажа точен час."
Това е мистерия...Но бъди великудушен, трябва да има някакъв актив и от отличници, че ще бъде провал за СУ статистиката да покаже 70% 2ки. А за това се погрижват милите преподаватели, е срещу заплащане разбира се, но нека не бъдем дребнавиfragile написа:Е, днес ще е...Само ми е интересно как абсолютно всички, които са си разбрали оценките още от ПОНЕДЕЛНИК имат над 5.00. Много ми е интересно. Не визирам хора от форума, а по-скоро мои съкурсници. И всичките над 5.00. Много почнаха да натаманяват нещата от СУ. Прекрасно.
Колкото повече, толкова повече - каза Мечо Пух.
- fragile
- Писаружяк
- Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
- Курс: друг
До 12 ще ги има оценките според отдел Връзки с обществеността. 42-45% ДВОЙКИ за ЦЕЛИЯ изпит. Не повече!!!!!!!!!!!!!!!!! Измислици е това с 80-те процента! Стискам палци. Стискайте и вие!
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...