СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
gunners
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от gunners »

И моята лична карта остана при секретарката, както и на всички други преди мен...Сега пак ли да пътувам, за да си я взема... :)
Аватар
only_one
В началото бе словото
Специалност: Биотехнологии
Курс: първи

Мнение от only_one »

Здравейте,

колко струва комплектът с документи за записване (студентска книжка, лична карта и др.)?
Some pursue happiness - others create it.
gunners
В началото бе словото

Мнение от gunners »

Попринцип в книжарниците комплектът е 6 лв, но днес продаваха и около университета за 10 лв :D
Natalchetoоooo
В началото бе словото
Специалност: география

Мнение от Natalchetoоooo »

only_one написа:Здравейте,

колко струва комплектът с документи за записване (студентска книжка, лична карта и др.)?

Aз го взех за 9 лева, отвън пред университета.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

runare написа:Как може секретарката да ми вземе личната карта щом само така мога да си взема студ. книжка!!!!
Това не е така! Студентската ти книжка ще ти бъде дадена на откриването на специалността ти, като те повикват по име... почти във всички специалности е такава процедурата и никой няма да ти иска въпросната, напълно безсмислена студентска лична карта. Единствено ако решиш след 10-15-сет дена да отидеш и да си я вземеш предварително, може да ти я поискат, но пак не е гаранция, особено ако си знаеш факултетния номер.

Разбирам, че сте превъзбудени, обаче, защо толкова се притеснявате за такива неща... за какво ти е книжката, преди да сте почнали лекции? Няма да можеш да си изкараш нито карта за градски, нито такава за БДЖ преди октомври, та единствено ми остава предположението, че ви трябва, за да си я показвате на родата... :lol:
Spokesman Of Madness написа:Мерси за отговора, от този ЦИЕК бягство няма! Все натам ме влече и т'ва си е!
Колега, защо така постъпвате с доц. Панов? :lol:
Успех в новата специалност, ще те разпитвам за мнението ти за нея. : ))
Последно промяна от although на 18 Юли 2013, 20:57, променено общо 1 път.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
cereal killer
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от cereal killer »

Natalchetoоooo написа:
only_one написа:Здравейте,

Aз го взех за 9 лева, отвън пред университета.

В книжарницата на СУ беше 6 лв. (:
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
genchoo
В началото бе словото

Мнение от genchoo »

Имам бърз въпрос , тъй като вече съм се записал,след толкова много време чакане и нерви всичко е ОК,но бихте ли ми казали тъй като съм задочно кога започват лекциите , който има окончателен отговори да пише,благодаря! :|
suchem
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от suchem »

Etta Place написа:Днес си взех комплект документи,но не успях да се запиша,та сега ги попълвам,но не откривам бланка,с която да кандидатствам за общежитие.http://prikachi.com/images/796/6338796z.jpg Моля да ми отговорите. : )
Като отидеш да се записваш обикновено има поставени хора пред самата стая за записването и там ги раздават тези бланки.
suchem
В началото бе словото
Специалност: Молекулярна биология

Мнение от suchem »

runare написа:Някой има ли представа дали може да ползваме преди 1 октомври карта за градския транспорт с намаление?
Можеш да си извадиш такава с бележника от 12-ти клас,казаха че нямало да направят проблем.
Etta Place
В началото бе словото

Мнение от Etta Place »

Nipton написа:Ще си потърсиш бланката за общежитие, и тази за здравните осигуровки, от отдел студенти на факултета, в който се записваш.
Много благодаря. :wink:
Аватар
ИванК
В началото бе словото

Мнение от ИванК »

Някъде мернах въпрос за уверението за Бдж, което ни дадоха при записването, но откровено да ви кажа, мързи ме да го търся. :lol: Затова тук - това, което ни дадоха можем ли да го използваме още сега и за какъв срок можем да си изкараме карта? vorläufigen danke :lol:
Аватар
desiinkaa
В началото бе словото

Мнение от desiinkaa »

ИванК написа:Някъде мернах въпрос за уверението за Бдж, което ни дадоха при записването, но откровено да ви кажа, мързи ме да го търся. :lol: Затова тук - това, което ни дадоха можем ли да го използваме още сега и за какъв срок можем да си изкараме карта? vorläufigen danke :lol:
Каратата за БДЖ важи до 30 септември, поне ученическата, за студентската незнам как е... Мисля. че уверението не можеш от сега да го използваш,а някъде от започване на годината, но не съм напълно сигурна... Така бях чела някъде по-нагоре. :roll:
А ти покинула, втекла,
Шукала мати — не найшла,
Та вже й шукати перестала,
Умерла, плачучи. Давно
Не чуть нікого, де ти гралась,
Собака десь помандрувала,
І в хаті вибито вікно.

Тарас Шевченко
Fostataa
В началото бе словото

Мнение от Fostataa »

Пак питам понеже ми е много спешно ако съм депозирал дипломата и на 2ро класиране не ме приемат пак това което искам трябва ли да се ходи до университета или мога да потвърдя и он-лайн ?
blayte
В началото бе словото

Мнение от blayte »

Fostataa написа:Пак питам понеже ми е много спешно ако съм депозирал дипломата и на 2ро класиране не ме приемат пак това което искам трябва ли да се ходи до университета или мога да потвърдя и он-лайн ?
След като депозираш дипломата веднъж до като не се прекласираш в по-желана спецялност нямаш какво да потвърждаваш. В случай че няма промяна с мястото ти в класацията всичко е авотматично (освен ако не си чекирал второто квадратче когато си потвърдил да продължиш само за следващото или за следващите класирания. Ако си дал да продължиш за следващите класирания автоматично те включва и в трето класиране освен ако както казах не си мръднал на горе в стълбицата с желаните за изучаване специалности...)
injiktoplqkto
В началото бе словото

Мнение от injiktoplqkto »

Добър ден!
Да попитам, има ли значение колко големи да се снимките и ако да, то какъв размер трябва да са?
Благодаря!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”