Лош! Лош!Паган написа:Т.е. зачеват докато са малки и непорочни, и още не знаят
какво прави с тях този батко
България след 50 години
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- inaccessibility
- Летящите Пръсти

сигурно трябва да се погледне в малката мащабна карта, където в червено територията на България обхваща и днешна Румъния...
иначе що се касае първата снимка с надписа "Турско-циганска федерация" не съм съгласен с цялата тази етническо-дискриминационна трактовка, в която се пише върху иначе сериозната тема!...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- GaVrosH
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
don_angelitto написа:...но само на темпаЦиндил-Пиндил написа:чувствителното намаляване темпа на нарастване на китайското население
Нека Илиян да ни обясни кои числа нарастват по-бързо- големите или малките?
по принцип никое число не нараства... 50 си е 50, 5лв са си 5лв
искам да ни завладеят шведци или бразилзи, по-точно шведки и бразилкиЦиндил-Пиндил написа:Бе да ти кажа честно, предпочитам да ни завладеят китайците, отколкото да ни налазят сиганитеdon_angelitto написа:...но само на темпаЦиндил-Пиндил написа:чувствителното намаляване темпа на нарастване на китайското население
Нека Илиян да ни обясни кои числа нарастват по-бързо- големите или малките?Падам си по китайската кухня
![]()
и още нещо:
аз искам електрически гаврошчетаJoker написа: малки Паганчета, Берсеркчета, Порчета, Крематорки и т.н. и т.н.
в името на нацията!
- plamma
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз имам намерение да си остана в България и да направя нещо тук...колкото и банално да звучи!
А за децата- три е хубаво число, но искам да си ги гледам с мои пари, а не да разчитам изцяло на социалните помощи. Всъщност колко човека тук с ръка на сърцето биха казали, че няма да напуснат България при първата благоприятна възможност? 
- Darksorrow
- Паисий
- Обратна връзка: