СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- lady__bird
- В началото бе словото
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
На 23 излиза второ класиране.Записването започва от 24.
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Най-добре е другата седмица да отидеш да попиташ, когато минат опашките, като си носиш студентската лична карта.sevdalina-sisi написа:хора, съжалявам за тъпото въпросче, ама но служителката от ЮФ не ми написа коч група съм, а на една моч позната са й написали... смятате ли, че това е проблем?
-
Radikal
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Искам да попитам знаете ли до колко часа работят канцелариите в Медицинския факултет и какъв ще им е графика утре? Примерно ако днес отида към 18:00-18:30 (защото по-рано нямам възможност) дали ще са все още отворени? 
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
ами, те в голямата книга писаха коя група съм, но не и на личната карта, а идеята да пътувам от варна само за това, никак не ми изглевда приемлива....mariela.petkova написа:Най-добре е другата седмица да отидеш да попиташ, когато минат опашките, като си носиш студентската лична карта.sevdalina-sisi написа:хора, съжалявам за тъпото въпросче, ама но служителката от ЮФ не ми написа коч група съм, а на една моч позната са й написали... смятате ли, че това е проблем?
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
sevdalina-sisi написа:ами, те в голямата книга писаха коя група съм, но не и на личната карта, а идеята да пътувам от варна само за това, никак не ми изглевда приемлива....mariela.petkova написа:Най-добре е другата седмица да отидеш да попиташ, когато минат опашките, като си носиш студентската лична карта.sevdalina-sisi написа:хора, съжалявам за тъпото въпросче, ама но служителката от ЮФ не ми написа коч група съм, а на една моч позната са й написали... смятате ли, че това е проблем?
Мога да кажа със сигурност,че няма проблем,че не са ти го написали в личната карта.A моята лична карта остана в секретарктата-решила е явно да не ми я дава и ще си я чакам на 1-ви
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Щом в голямата книга пише, няма проблем. Тя е по-важнаsevdalina-sisi написа:ами, те в голямата книга писаха коя група съм, но не и на личната карта, а идеята да пътувам от варна само за това, никак не ми изглевда приемлива....mariela.petkova написа:Най-добре е другата седмица да отидеш да попиташ, когато минат опашките, като си носиш студентската лична карта.sevdalina-sisi написа:хора, съжалявам за тъпото въпросче, ама но служителката от ЮФ не ми написа коч група съм, а на една моч позната са й написали... смятате ли, че това е проблем?
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
runare, как без лична карта ще си вземеш студентската книжка?
на нас ни казаха, че с нея трябва да си я вземем
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
-
Natalchetoоooo
- В началото бе словото
- Специалност: география
- Курс: кандидат-студент
sevdalina-sisi написа:runare, как без лична карта ще си вземеш студентската книжка?на нас ни казаха, че с нея трябва да си я вземем
Toй говори за личната карта дето я дават със Студенстката книжка и документите. А иначе после ти искат твоята лична карта
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
На мен пък ми казаха, че студентска книжка се получава след показване на студентска лична карта, но може и без, ако сме запомнили факултетния си номерNatalchetoоooo написа:sevdalina-sisi написа:runare, как без лична карта ще си вземеш студентската книжка?на нас ни казаха, че с нея трябва да си я вземем
Toй говори за личната карта дето я дават със Студенстката книжка и документите. А иначе после ти искат твоята лична карта
СУперр-браво на мен!Не си знам фак.номер и личната карта(която е част от документите) не е в мен :Д май утре ще се ходи до факултета 
Как може секретарката да ми вземе личната карта щом само така мога да си взема студ. книжка!!!!
Въпрос: Как става потвърждаването за от 2ро за 3то класиране ако вече си оставил диплом оригинал защото 3 ходения ще ми дойдат в повече?
-
Etta Place
- В началото бе словото
Днес си взех комплект документи,но не успях да се запиша,та сега ги попълвам,но не откривам бланка,с която да кандидатствам за общежитие.http://prikachi.com/images/796/6338796z.jpg Моля да ми отговорите. : )
Ще си потърсиш бланката за общежитие, и тази за здравните осигуровки, от отдел студенти на факултета, в който се записваш.