[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
pepo_vn
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Математика
Във ФМИ-то има ли книжарница , откъдето да си купя необходимия "комплект документи за новоприети"?
И също така ако имам снимки за диплома ( 4,5 х 3,5 ) нужно ли е пак да се снимам за 6х4 формат?
И също така ако имам снимки за диплома ( 4,5 х 3,5 ) нужно ли е пак да се снимам за 6х4 формат?
-
mkaDGr
- В началото бе словото
Има книжарница и не, не е нужно да се снимаш отново. То снимките, които се изискват, реално са 4,5х3,5 , а не 6х4.
Здравейте,
Я сега да видим кой може да хвърля боб
.
Колко може да падне бала на второ класиране, говорим за ПМ, И, ИС ?
Естествено знам, че не може да се определи, но просто някакви предложения ако може да дадете
Я сега да видим кой може да хвърля боб
Колко може да падне бала на второ класиране, говорим за ПМ, И, ИС ?
Естествено знам, че не може да се определи, но просто някакви предложения ако може да дадете
Последно промяна от XipokraT на 17 Юли 2013, 18:07, променено общо 1 път.
- Великов
- В началото бе словото
Нещо сме много малко КН-истите в групата във Фейсбук. Я се стягайте 
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Димитър Димов - "Тютюн"
-
svetliodekov
- В началото бе словото
Има ли групи за другите спецялности в фб ако може дай 1 линкВеликов написа:Нещо сме много малко КН-истите в групата във Фейсбук. Я се стягайте
- Cappie
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
снимка за личната карта, снимка за студентската книжка, за някакъв албумен документ и за досието ти май стават 4, а не 3 ??? хубаво е подобни детайли да се казват от университета предварително, особенно, ако си минал половината българия ...
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
-Me, Myself and I
-
stefi.stoyanova
- В началото бе словото
Има ли някой, който се е записал ИС или ще се запише в близките 2 дена? 
Да..ама аз им обещах,че Септември ще им занеса еднаCappie написа:снимка за личната карта, снимка за студентската книжка, за някакъв албумен документ и за досието ти май стават 4, а не 3 ??? хубаво е подобни детайли да се казват от университета предварително, особенно, ако си минал половината българия ...
@svetlio коя търсиш?
- Cappie
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
- Курс: първи
и аз се оправих, мисълта ми е за тези, но които им предстои ..Valerita написа:Да..ама аз им обещах,че Септември ще им занеса еднаCappie написа:снимка за личната карта, снимка за студентската книжка, за някакъв албумен документ и за досието ти май стават 4, а не 3 ??? хубаво е подобни детайли да се казват от университета предварително, особенно, ако си минал половината българия ...![]()
@svetlio коя търсиш?
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
-Me, Myself and I
Единствено във ФМИ трябват 4 снимки, за това университета не е преценил,че трябва да се спомене някъде този факт.
-
impossible
- В началото бе словото
На стената на химическия факултет видях, че са 7 човека извън бройката за КН с равен минимален бал 21 (общо 105 човека приети). Това значи, че трябва да отпаднат 7-8 човека от КН, за да се вредя (мисля, че следващият бал е моят, но май имаше един с малко по-висок от моя), така ли? Всяка година пада балът на второ класиране, надявам се и тази година да запазим добрата традиция 
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Да, такава е логиката.
-
svetliodekov
- В началото бе словото
ИнформатикаValerita написа:Да..ама аз им обещах,че Септември ще им занеса еднаCappie написа:снимка за личната карта, снимка за студентската книжка, за някакъв албумен документ и за досието ти май стават 4, а не 3 ??? хубаво е подобни детайли да се казват от университета предварително, особенно, ако си минал половината българия ...![]()
@svetlio коя търсиш?
-
svetliodekov
- В началото бе словото
ИнформатикаValerita написа:Да..ама аз им обещах,че Септември ще им занеса еднаCappie написа:снимка за личната карта, снимка за студентската книжка, за някакъв албумен документ и за досието ти май стават 4, а не 3 ??? хубаво е подобни детайли да се казват от университета предварително, особенно, ако си минал половината българия ...![]()
@svetlio коя търсиш?
- nukinuki
- В началото бе словото
Приет съм в ИС....не се записах ще чакам второ класиране за КН, но е почти невъзможно да ме приемат с бал 20,10...stefi.stoyanova написа:Има ли някой, който се е записал ИС или ще се запише в близките 2 дена?
Има ли някаква група за ИС или всички чакаме второ класиране