СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
runare
Драскач
Курс: първи

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от runare »

нямам представа и аз се запитах дали не е трябвало все пак някой от документите,които попълвах да остане в мен.
Аватар
Dars_B
В началото бе словото

Мнение от Dars_B »

Айде и аз за всеки случай да попитам, да не взема утре да се разкарвам ненужно - в ЦИЕК няма каса нали?
Аватар
purplechan
В началото бе словото

Мнение от purplechan »

Аз разбрах, че няма каса в ЦИЕК. >.<
Японистика, I курс
Majesty
В началото бе словото

Мнение от Majesty »

До ФНПП има ли книжарница от която да си купя необходимите документи за записване?
Nope
В началото бе словото

Мнение от Nope »

Ужас, останали са много хора от днес за утре, аз се чудя утре как ще е. Да не се наложи да спя в София? Щях да пътувам с влак дето пристига 10:30, сега се чудя има ли смисъл и дали да не накарам нашите да ме закарат с кола...
Защо по дяволите са оставили толкова кратък срок за записване щом не могат да се справят???

За право става въпрос.
genchoo
В началото бе словото

Мнение от genchoo »

Ужас,аз имам въпрос утре пътувам за София с автобус,които ще ме остави на централна гара от там някой би ли ми казъл как да стигна до факултета за начална и предучилищна педагогика,някой би ли ми дал маршрут , кое да хвана като номер за да стигна до мястото,благодаря ви предварително! :?:

anetaivaylovam
В началото бе словото

Мнение от anetaivaylovam »

Такаа... въпроса ми е следния: след като съм се записала за второ класиране нали ми се запазва мястото в специалността в която съм приета на първо
Аватар
lady_desert_rose
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от lady_desert_rose »

anetaivaylovam написа:Такаа... въпроса ми е следния: след като съм се записала за второ класиране нали ми се запазва мястото в специалността в която съм приета на първо
Да. То затова се оставя дипломата като депозит, за да ти се пази мястото от първо класиране. :)
Dream it. Wish it. Do it.
Аватар
Acapella
Драскач

Мнение от Acapella »

tsveteto написа:
Acapella написа:
runare написа:А някъде в страницата на СУ може ли да си видим фак.номер и прочие неща след като вече сме записани?
В страницата на СУ - никъде. По някое време данните ви ще ги има в СУСИ, но мисля, че там след първи септември можете да влезете, за да видите. Само не се доверявайте 100% и на СУСИ де, че сайтът е пълен с грешки. Иначе факултетните номера ви ги пише в книжките, а книжките ще си ги получите в най-добрия случай на 1 октомври :)

Ама аз имам факултетния си номер на личната карта, която е в мен...да не би да е трябвало и тя да остане заедно с книжката?? :?
Щом са ви я дали, значи може да си стои у вас. Иначе забравих да уточня, че и на нея го има факултетния номер де. Не се шашкайте за такива дреболии.

И, хора, за сто и шести път в рамките на този ден и в рамките на тази тема сигурно, ако сте се записали за второ класиране мястото в приетата специалност на първо класиране се пази.

Иначе ... до ФНПП ... имам бледи спомени, че с 404 може да се стигне директно от Централна гара, но не съм сто процента сигурна, така че по-добре някой друг да те упъти.
  • "Понякога чувам как костите ми се напрягат
    под тежестта на всички животи, които не живея."

Българска филология, ІІ курс
Аватар
Katz-kun
В началото бе словото
Специалност: Почти Скандинавистика
Курс: кандидат-студент

Мнение от Katz-kun »

Имам въпросец - когато подаваме документите, в голямото книжище вписват ли датата, на която сме се записали? Че нещо цял ден ми беше кофти заради жегата, та не забелязах.
Mother, I tried, please believe me,
I'm doing the best that I can.
I'm ashamed of the things I've been put through,
I'm ashamed of the person I am..

Скандинавистика - I курс~
Natalchetoоooo
В началото бе словото
Специалност: география

Мнение от Natalchetoоooo »

Утре за депозирането на дипломата, освен нея какво трябва да нося?
nickbg
В началото бе словото

Мнение от nickbg »

Записването за кореистика може ли да стане само в ректората или трябва да се ходи и до ЦИЕК?
Аватар
Katz-kun
В началото бе словото

Мнение от Katz-kun »

nickbg написа:Записването за кореистика може ли да стане само в ректората или трябва да се ходи и до ЦИЕК?
Ходи се до ЦИЕК. В паричния център на Ректората си плащаш семестриалната такса за първия семестър, за да ти чукнат печат на студентската книжка; след това се запътваш към ЦИЕК, за да си подадеш документите.

Melter
В началото бе словото

Мнение от Melter »

Katz-kun написа:
nickbg написа:Записването за кореистика може ли да стане само в ректората или трябва да се ходи и до ЦИЕК?
Ходи се до ЦИЕК. В паричния център на Ректората си плащаш семестриалната такса за първия семестър, за да ти чукнат печат на студентската книжка; след това се запътваш към ЦИЕК, за да си подадеш документите.
А ако имам квитанция за платена такса, нужно ли е да се ходи въобще в ректората?
Аватар
Katz-kun
В началото бе словото

Мнение от Katz-kun »

Melter написа:
Katz-kun написа:
А ако имам квитанция за платена такса, нужно ли е да се ходи въобще в ректората?
Доколкото разбрах - да, но не трябва да се редиш на опашка, а само отиваш до човека, "вардещ" касите, показваш му квитанцията си и той те ориентира по-нататък. :)

Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”