Благодаря предварително
СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
Etta Place
- В началото бе словото
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Бихте ли ми казали какви са таксите за специалност Културология и каква част от тях трябва да платя в паричния салон.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Feuer-frei
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://media.beta.photobucket.com/user/ ... zps50eb4ff
Мисля, че това ще ти е от ползаm.kraleva написа:Искам да платя в банка, която е в град извън София и в тази връзка ме интересува на основание за плащане какво точно да напиша? Благодаря предварително!
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/s ... na_taksite
Whether you think you can, or you can't - you're always right.
-
m.kraleva
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Feuer-frei написа:Мисля, че това ще ти е от ползаm.kraleva написа:Искам да платя в банка, която е в град извън София и в тази връзка ме интересува на основание за плащане какво точно да напиша? Благодаря предварително!
Има ли някакъв проблем, ако съм написала основание за плащане - първа семестриална такса; трите имена и ЕГН? Трябва ли да се извърши някаква промяна?
-
maargii
- В началото бе словото
- Специалност: FINANSI
- Курс: четвърти
може ли да ми каже някой какво е работното време на канцелариите? По-точно за биологическия факултет се интересувам, защото дочух, че някой канцеларии работят три дни сутрин 2 следобед... дори да е така по време на записването, би трябвало да работят цял ден нали? чакам отговор бързо благодаря предварително 
По време на записването работят цял ден.
-
tochka
- В началото бе словото
- Специалност: ...
- Адрес в галерията на СУ: ...
Здравейтеее, директно питам :Д. Ако искам да платя по банков път, го прав по този начин:
И после трябва да отида до Ректората само за да взема бележка, че ми е потвърдено плащането?
И после трябва да отида до Ректората само за да взема бележка, че ми е потвърдено плащането?
Много интересен въпрос ще ви задам! :Д Кога може да си вземем студентската книжка
на 1-ви октомври ли или може и по-рано 
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
Когато ви ги раздадат.

Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
А някъде в страницата на СУ може ли да си видим фак.номер и прочие неща след като вече сме записани?
-
blayte
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://i56.tinypic.com/2s782ad.jpg
Книжките си ги получаваме (раздават ни ги ако трябва да съм по точен) на 1ви към края на откриването на годината за факултета а ако не ме ме бърка паметта факултетния номер мисля че при записването ти го дават но може и да греша. 
-
elira
- В началото бе словото
- Специалност: Начална училищна педагогика и чужд език
- Курс: кандидат-студент
Хора не знам дали е просто истерия, но само си мисля дали съм попълнила правилно молбата за запазване на място. Та си мисля входящ номер където пише е този с който съм си проверявала персоналната информация в интернет дали съм се класирала, нали така ?! :d
Ми май е това,защото и аз днес попълвах молба и го написах този номер ,с който съм си проверила класирането!elira написа:Хора не знам дали е просто истерия, но само си мисля дали съм попълнила правилно молбата за запазване на място. Та си мисля входящ номер където пише е този с който съм си проверявала персоналната информация в интернет дали съм се класирала, нали така ?! :d
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
В страницата на СУ - никъде. По някое време данните ви ще ги има в СУСИ, но мисля, че там след първи септември можете да влезете, за да видите. Само не се доверявайте 100% и на СУСИ де, че сайтът е пълен с грешки. Иначе факултетните номера ви ги пише в книжките, а книжките ще си ги получите в най-добрия случай на 1 октомвриrunare написа:А някъде в страницата на СУ може ли да си видим фак.номер и прочие неща след като вече сме записани?
- "Понякога чувам как костите ми се напрягат
под тежестта на всички животи, които не живея."
Българска филология, ІІ курс
Здравейте! Интересува ме след като искам да участвам във второ класиране, утре като отида само депозирам дипломата, за да ми се запази мястото, в специалността, където съм приета и попълвам някаква молба? Това ли е всичко, което трябва да направя засега или? И другият ми въпрос - за да си запазя мястото в спец. книгоиздаване, къде точно трябва да отида? Толкова е объркано всичко, чее.. извинете ме за тъпите въпроси.
- tsveteto
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
Acapella написа:В страницата на СУ - никъде. По някое време данните ви ще ги има в СУСИ, но мисля, че там след първи септември можете да влезете, за да видите. Само не се доверявайте 100% и на СУСИ де, че сайтът е пълен с грешки. Иначе факултетните номера ви ги пише в книжките, а книжките ще си ги получите в най-добрия случай на 1 октомвриrunare написа:А някъде в страницата на СУ може ли да си видим фак.номер и прочие неща след като вече сме записани?
Ама аз имам факултетния си номер на личната карта, която е в мен...да не би да е трябвало и тя да остане заедно с книжката??