Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)
Някой знае ли кой градски транспорт, стига от центрлана гара до студентски град и от студентски град до СУ ?
Има си тема за градския транспорт - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &start=780
thegirl
Има си тема за градския транспорт - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &start=780
thegirl
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
От гарата до Студентски може да си вземеш 413 и да слезеш на УНСС - след това ще повървиш мъничко до централната част на Студентски (зависи кой блок ти трябва); може да си хванеш и метрото, на Сердика се прекачваш на другата му линия, слизаш на Г.М. Димитров и оттам хващаш 280 или 294.
От Студентски до СУ също имаш няколко варианта - като за човек, който не познава града, най-добре си хвани 280 или 94 и слизаш на последната спирка (и за двата автобуса СУ е последна). Може да хванеш 280 или 294, да слезеш на метрото (Г.М. Димитров), качваш се на него и слизаш на станция СУ.
От Студентски до СУ също имаш няколко варианта - като за човек, който не познава града, най-добре си хвани 280 или 94 и слизаш на последната спирка (и за двата автобуса СУ е последна). Може да хванеш 280 или 294, да слезеш на метрото (Г.М. Димитров), качваш се на него и слизаш на станция СУ.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
-
Villager_Cookie
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
Т.е., нали правилно съм разбрала, че всички колеги, които приключихме 4-ти курс и си взехме държавните изпити, можем да останем до крайния срок от настанителните ни заповеди, aka 31 август ?
За ЦГ - Студентски град: Маршрутка 5 (най-бързо) и 7 и 8, ако вървят още, но те се хващат от булеварда срещу гарата, докато петицата спира точно пред входа.nasetoооо написа:Някой знае ли кой градски транспорт, стига от центрлана гара до студентски град и от студентски град до СУ ?
Иначе варианти има разни и разнообразни според зависи дали си с багаж, доколко бързаш и доколко познаваш София (и си склонен да правиш прекачвания). Като цяло, ако човек има карта, препоръчвам варианта с метрото - две метра+автобус като време са може би вторият по бързина вариант, а финансово идва най-изгодно. Ако нямаш карта и си склонен да пробваш по-екстремно шофиране, хващай петица маршрутка.
П.П. Ако ходиш към блокове 7, 8 или 9, 413 би трябвало да свърши идеална работа.

- Geri.A
- Форумозавър Рекс
- Специалност: ВО
- Адрес в галерията на СУ: -
хахах да бе, имаше и маршрутка 5
A уж помагам
Тя е най-удобна, ако не си наясно с автобусите и метрото, защото няма нужда да правиш прекачвания; Билетчето е 1.50, но ако си изкараш дневна карта (4 лв за всички линии), не можеш да я ползваш за маршрутките.
Тя е най-удобна, ако не си наясно с автобусите и метрото, защото няма нужда да правиш прекачвания; Билетчето е 1.50, но ако си изкараш дневна карта (4 лв за всички линии), не можеш да я ползваш за маршрутките.
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!
Здравейте!
Как мога да стигна от Студентски град до факултета по Начална и предучилищна педагогика!? и от студентски град до бл.1 на 4 км(43 зала, 44 зала, 431А, 440, 518, 520, 539, 54 аудитории). ?
П.С... тъй като сестра ми също е студентка трябва ли да взимам някаква бележка от нейния университет за общежитието?
Моля пиши в нея, тази тема е за общежитията. Следващият път ще трия без предупреждение.
thegirl
П.С... тъй като сестра ми също е студентка трябва ли да взимам някаква бележка от нейния университет за общежитието?
Моля пиши в нея, тази тема е за общежитията. Следващият път ще трия без предупреждение.
thegirl
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
- lusiborisova
- В началото бе словото
Трябва ли първо да си платиш семестъра за 2013/2014 г. преди да кандидатстваш в класацията за общежитие за горните курсове? Или след като мине класацията и си платиш семестъра, взимаш някакво уверение и го носиш на домакинката на блока,в който си приет?
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Подаваш си документи за общежитие. И след това имаш време да си занесеш уверение, че е записан семестъра.
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
- lusiborisova
- В началото бе словото
Ясно.Благодаря.
може и да е задаван такъв въпрос обаче нямах време да изчета всичката информация от форума, която всъщност ми се стори доста..та не съм много на ти с общежитията и ми е интересно има ли вероятност сам да си избереш в каква стая искаш да бъдеш имам предвид 2-ка тройна дали се подреждат желания или нещо подобно и после виждаш къде си приет ;д или просто те слагат където те си решат //мерси предварително
- The_Viper
- Легендарен флуудър
- Курс: трети
не. нямаш възможност да си избираш стаята.
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And the voices pass with time
And I keep...
-
therun
- В началото бе словото
Общежитие???
Здравейте
Не знам дали пиша в точния раздел и дали вече има такава тема, но тази година съм първокурсник Инженерна химия в ФХФ и се интересувам какви са сроковете за кандидатстване за общежитие, доколкото разбрах от 02.08 до 08 или 10.08 или се бъркам? Благодаря предварително 
thegirl: Разделът е този, но има тема за общежитията - вече мнението е в нея.
Re: Общежитие???
therun написа:ЗдравейтеНе знам дали пиша в точния раздел и дали вече има такава тема, но тази година съм първокурсник Инженерна химия в ФХФ и се интересувам какви са сроковете за кандидатстване за общежитие, доколкото разбрах от 02.08 до 08 или 10.08 или се бъркам? Благодаря предварително
По принцип от 1 септември ! :]
Тук следете : http://uni-campus.net/
- King Inkblot
- В началото бе словото
- Специалност: Биология с английски
- Адрес в галерията на СУ: плевен
хубаво е, че си избираме блока, но може ли някой да ми каже кои блокове са с интернет? моля.
I dance with a million devils,
Died from a life of sin.
Made love to a million angels,
Murdered a million men.
There will be blood
Died from a life of sin.
Made love to a million angels,
Murdered a million men.
There will be blood
Кой ви излъга, че си избирате блокаKing Inkblot написа:хубаво е, че си избираме блока, но може ли някой да ми каже кои блокове са с интернет? моля.
На случаен принцип, където те сложат-там, всеки блок има интернет, като си платиш разбира се.
И вземете да прочетете заповедта, вместо повечето да задавате, с извинение, глупави въпроси, след като има всичко важно в нея!
http://uni-campus.net/editor/files/zapo ... iavane.pdf