Във факултета, в който си приет.Becko написа:Таксата в университета ли се плаща или ще трябва да ходя до някоя банка?
Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- phoenix.
- В началото бе словото
- Специалност: МО
- Курс: първи
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Чл. 36. Вторият етап на класиране се обявява на 23 юли 2013 г. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
В по-предна? А в специалност която съм писала по-назад може ли да ме приемат или те автоматично отпадат?
В по-предна? А в специалност която съм писала по-назад може ли да ме приемат или те автоматично отпадат?
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Stephen King
-
IvayloSK
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
Приет съм на първо класиране, но ще участвам и на второ класиране. Ако не съм приет на второто в по-желана специалност, трябва ли пак да ходя до София, да потвърждавам или нещо от този род, че ще участвам и на трето класиране?
IvayloSK написа:Приет съм на първо класиране, но ще участвам и на второ класиране. Ако не съм приет на второто в по-желана специалност, трябва ли пак да ходя до София, да потвърждавам или нещо от този род, че ще участвам и на трето класиране?
Не би трябвало да се налага, според мен.
За какво си приет на първо?
-
IvayloSK
- В началото бе словото
- Специалност: Медицина
фармацияradadaran написа:IvayloSK написа:Приет съм на първо класиране, но ще участвам и на второ класиране. Ако не съм приет на второто в по-желана специалност, трябва ли пак да ходя до София, да потвърждавам или нещо от този род, че ще участвам и на трето класиране?
Не би трябвало да се налага, според мен.![]()
За какво си приет на първо?
Чл. 36. Вторият етап на класиране се обявява на 23 юли 2013 г. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 24 до 26 юли 2013 г. вкл.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.
Тоест, ако искаш да участваш в трето класиране, пак трябва да подадеш съответната молба.
Потвърждаването или записването на класиралите се от втория етап кандидати се извършва от 24 до 26 юли 2013 г. вкл.
Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно.
Тоест, ако искаш да участваш в трето класиране, пак трябва да подадеш съответната молба.
Автоматично отпадат.Bebsy написа:Чл. 36. Вторият етап на класиране се обявява на 23 юли 2013 г. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
- phoenix.
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Автоматично отпадатBebsy написа:Чл. 36. Вторият етап на класиране се обявява на 23 юли 2013 г. В него участват потвърдилите от първия етап кандидати, за които е възможно прекласиране в по-предна желана специалност, посочена в състезателния картон и некласираните кандидат-студенти.
-
flooo
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Искам да попитам дали е възможно на 2ро класиране да ме приемат немска филология , при положение,че минималния бал сега е 16,59, а моя е 16,47 ?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Без да искам да се правя на врачка, тъй като определено нямам ясновидски способности и принципно избягвам да отговарям на въпроси от сорта "ще падне ли балът с..." или "ще ме приемат ли...", но при теб с почти 99% сигурност мога да заявя, че ще влезеш на второ класиране Немска филология. Миналата година, за първи път откакто е създадена специалността, останаха непопълнени бройки, така че шансовете ти са изключително високи. : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
flooo
- В началото бе словото
мерси за бързия отговор и дано да стане
)
-
krokodilagena
- В началото бе словото
какво съдържа комплекта документи за записване? 
-
ivencetencety
- В началото бе словото
- Курс: друг
Ако си приет дадена специалност на първо класиране и искаш по-горната , но и на 2ро не те приемат там , все пак си оставаш приет в предишната от първо класиране или .. губиш място отвсякъде ?
"In my mind I`ma fighter , my heart`s a lighter , my soul is the fluid , my flow sparks it right up!"
-
aztuk
- В началото бе словото
- Специалност: a
- Адрес в галерията на СУ: sd
Мислите ли, че бала на 2ро класиране за психологията ще падне тази година?
-
nickbg
- В началото бе словото
При записване в специалността, в която съм приет годишната такса ли се заплаща или само за първия семестър? Извинявам се за може би тъпия въпрос, но ме е страх да не объркам нещо и да отида с по-малко пари от необходимото.