[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Monax
В началото бе словото
Специалност: Журналистика
Курс: друг

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от Monax »

Mondscreen написа:
pifiella написа:Абе ,хора,какви са тия огромни снимки 4/6?
Не са тия за дипломата ,нали?
Паспортни снимки ти трябват.
В стайта пише 4/6. Моите са 4/6..
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

moniiiii написа:може ли да ми кажете дали има някъде списъци, където се вижда на кое място си приет или със статистика някаква или нещо такова. Ако примерно искаш да разбереш дали има шанс да се бориш за някое от по-горните си желания ?
Не разправяше ли някой, че имало списъци на Химическия? Понеже аз не съм виждала такива, но като почнахме годината, колеги ми бяха казали, че съм била приета на трето място, а аз нямах идея откъде са разбрали (но пък, предвид оценките, имаше логика и сякаш не си измисляха) - та явно има нещо... някъде. Ако има софиянци, да се разходят, пък да споделят.

Някой питаше за падане на бала с 9 стотни: на мен ми звучи доста вероятно, понеже става дума за малка разлика. Но не знаеш колко хора са наблъскани в тия 9 стотни: може да е нужно да се откаже само един човек, може да са петима, че и повече. Затова един евентуален списък с баловете би бил полезен, ама а' де. Разбира се, на второ класиране балът може и да не помръдне, но ми се вижда малко вероятно.

Изискването за снимките наистина е 4/6, но се подгответе да ги окастрите здраво. Паспортните ви вършат идеална работа.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
~Suzie
Пишете, о, братя
Курс: първи

Мнение от ~Suzie »

Хайде и аз да се похваля (:
Официално: Здравейте, колеги! ^^
"One day, you’re 17 and you’re planning for someday.
And then quietly, without you ever really noticing, someday is today.
And then someday is yesterday.
And this is your life."

John Green
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя
Курс: кандидат-студент

Мнение от pifiella »

Сузи,браво!
А аз да попитам какъв език ще пишете.
Аз италиански,не знам нищо,но обичам такива неща.Да има някой инфо дали се учи от началото?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Надежден Случай
Плиний Стари
Специалност: Най-мързеливата

Мнение от Надежден Случай »

Я даже не знаях ке требе и язьик да пишем. :shock: :lol:
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Надежден Случай написа:Я даже не знаях ке требе и язьик да пишем. :shock: :lol:
Е уно и я не знаях,ама че научим ближните дни. :mrgreen:
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Да, специално за италианския мога да ви кажа и аз - учи се от самото начало, преподавателката е много симпатична, ако все още е тя, де (Краси Динева). Трябва обаче да се съберете някаква бройка, за да се сформира група.
Учителката идва редовно, но не прави проблеми за отсъствие, а изпитите са лесни (не се заяжда, всички минават все с високи оценки). В общи линии, от теб зависи дали ще научиш нещо - преподавателката е сериозна, но ако собствената ти мотивация куца...
В моя курс аз бях човекът, който ходеше да агитира хората да се записват, за да се сформира група. Да, обаче после часовете ми съвпаднаха с друг ангажимент, не можех да ходя и т.н.т. И си бях обещала, че аз някой ден тоя език ще го науча. Впоследствие го учих на курс към Istitutto Italiano di Cultura, та чак сертификат от университета в Перуджа взех. Не е като да го говоря свободно, но определено надминах преподаваното във ФЖМК. От чист инат. :mrgreen: Сега съм го забравила тотално, но точно тия дни ме е обхванала някаква носталгия, та ще взема да го реабилитирам (никак не го харесвах, докато го учех). Пък и със сигурност би ми бил полезен.

Иначе официално се предлагат английски, немски и май френски. За италиански и испански има възможност, ако се събере група.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Хайде на италианския - топъл,пресен,който разбира на италианския се спира!
Навих ли ви? :D
Audrey Hepburn
Надежден Случай
Плиний Стари

Е,щом тези три групи са сигурни,значи съм уреден. Удрям немския без замисляне. Макар за него май нейде из форума да видях предупреждения,другите два варианта са ми 1. Безполезен 2. Не особено приятен.
Sunshine or ain't.
Аватар
pifiella
Пишете, о, братя

Мнение от pifiella »

Ако не се съберем за италиански ще пиша френски,нищо,че и него не знам.
Audrey Hepburn
p.ivanova
В началото бе словото

Мнение от p.ivanova »

Ох, аз като си вадих снимки и казах 4/6, ме изгледаха все едно за първи път виждат човек. Днес си ги взех и ми казаха: "Ами за съжаление не можем да ви ги изрежем, защото нямаме такъв уред..." Странна работа
Аватар
Synyster
В началото бе словото

Мнение от Synyster »

Аз съм твърдо в две ръце и два крака за италианския! Обаче съм приета с Книгоиздаване.. ;X на първо желание- и аз не знам какво се е объркало в това он лайн подаване на документи, ама халал- здраве да е!
Искам да попитам във ФЖМК има ли каса, където да си платя таксата?- Мерси предварително и се извинявам, ако въпросът е бил задаван преди
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...
Надежден Случай
Плиний Стари

Не,такси се плащат само в паричния салон. От там вече потегляш към факултета за останалата документация.
Sunshine or ain't.
kittyondrugz
Пишете, о, братя
Специалност: Психология
Курс: първи

Мнение от kittyondrugz »

Пичове,аз съм пред голяма дилема- ВО или психология.Ако остана на 2ро класиране влизам психология, сега съм приета ВО редовно.Помогнете,моля! Хич не знам какво искам,мама му.
Психология,първи курс.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Най-добрият съвет, който мога да ти дам, е да провериш дали психология може да се запише като втора специалност, понеже ВО не може. Така, ако искаш и двете, може да ги получиш (записваш ВО сега, изкарваш успех над 5 през първите 2 години от следването си (колкото повече, толкова повече, но това не е чак толкова трудно) и след втората година записваш психологията като втора специалност, ако дотогава не ти е минал меракът). Обучението във ФЖМК позволява записване на втора специалност (като натоварване) и ако се организираш добре, по време на сесия (се) псуваш сравнително рядко (личен опит).
Ако обаче искаш само една специалност, но не знаеш коя от двете... слушай сърцето си, ала-бала... Аз не съм добра в правенето на избор и вземането на решения - искам всичко, дори и да не е веднага (hence съветът ми от по-горе).
В края на ноември
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”