географията-24ти юли

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

CasapA написа:Пиклноуз, ти не беше ли тоя дето сдъвкал целия учебник по география и се оплакваше след предварителния от 4,60 :?: За туризъм дето искаше,а?? Е ко стана е , нали всичко си беше научил??? Човек не тряа да се предава така лесно според мен... аз в унсс не знех добре темата по история, но стоях до последно и написах, каквото помнех. Слава богу не съм от ония 76%, дето са ги скъсали. Просто не се предавайте без бой.
Ами пич възхищавам ти се на упоритостта.И аз я притежавам прост ообстоятелствата бяха такива....Сигурно мн хора ще кажат не си само ти така,но ...аз да си кажа..Кандидатствам в 2 унита с различни конспекти както по география така и по английски.Специално за СУ имах за преговор точно 2 дена.Как очакваш тема която я няма в другия конспект и коят ое най-дългата изатормозваща от страна на цифри да я прочета,а да пропусна примерно 2 или дори 3 други теми.Прецених си шансовете,че по-добре 20 от 21 отколкото 18 или 19 от 21...е сгреших..какво да се прави така е ..сега ще видим какво ще стане с оценката ми от предварителния :x :evil:
why don't you go outside and .... yourself?!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”