Какво искате да учите?
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
iordanoff
- В началото бе словото
- Специалност: Чакащ класирането ;д
- Курс: кандидат-студент
Re: Какво искате да учите?
Мнение за специалност "Информационни системи" писал съм я първа, кандидатствах с матурата по Математика ДЗИ, балът ми е 17 и нещо, като гледам максималния е 24 ;д, имам ли шансове поне на 2-ро класиране ?
. Защото спрямо миналата година, т.е ако миналата година съм бил с този бал е трябвало да вляза
. Лек ден
и успех на всички!
Приета изобразително изкуство!!!

Начертай кръг, а не сърце, около човекът, когото обичаш, защото сърцето може да се счупи, но кръгът продължава вечно...
-
iordanoff
- В началото бе словото
- Специалност: Чакащ класирането ;д
Публична администрация
, да го играя ли или да пускам за 2-ро класиране ? Не знам как стои въпроса с математиките при специалността "Информационни системи" знам, че се учи, но много ли е ?
Докато при ПА май по няма математика ?
.
- clew
- В началото бе словото
- Специалност: Новогръцка филология
- Курс: първи
Приета новогръцка филология .. И много щастливаааааааааааа 
Поздравления на всички. Аз съм история-задочно, но ще чакам и 2ро класиране за първото ми желание.
"The place where you made your stand never mattered. Only that you were there... and still on your feet."
Stephen King
Stephen King
-
nellie wolfe
- В началото бе словото
- Специалност: Математика и информатика
Братовчедка ми учи Бизнес Администрация и само първата година има малко математик ... Предполагам, че същото и с ПАiordanoff написа:Публична администрация, да го играя ли или да пускам за 2-ро класиране ? Не знам как стои въпроса с математиките при специалността "Информационни системи" знам, че се учи, но много ли е ?
Докато при ПА май по няма математика ?
.
- phoenix.
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Исках Международни отношения - влязох с Международни отношения. #mylifeisover
- plamachka
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Честито!! И аз съм по същия начин!phoenix. написа:Исках Международни отношения - влязох с Международни отношения. #mylifeisover
-
Monoceros_Mellish
- В началото бе словото
Здравейте!
Приеха ме история и философия.....но преди това бях писала философия...супер силно искам да ме приемат там... балът ми е 22.83 по философия, а минималния е 24.64...дали на 2ро класиране имам шанс да влезна?!?!?!?!?!?
Благодаря.
Приеха ме история и философия.....но преди това бях писала философия...супер силно искам да ме приемат там... балът ми е 22.83 по философия, а минималния е 24.64...дали на 2ро класиране имам шанс да влезна?!?!?!?!?!?
Благодаря.
- phoenix.
- В началото бе словото
- Специалност: МО
Еми опитай..Monoceros_Mellish написа:Здравейте!
Благодаря.
Добре сега като подам молба ,за да продължа в следващото класиране запазвали ми се мястото от първо класиране в специлноста в която съм приета?
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Дай да помислим малко - ако не ти се запазва, за чий хикс я подаваш тая молба?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
еми не знам затова питам тук!!!Търговецът на кристал написа:Дай да помислим малко - ако не ти се запазва, за чий хикс я подаваш тая молба?
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Колкото и удивителни да сложиш, това не променя фактите. Не можете да направите най-елементарни причинно-следствени връзки, обаче иначе имате претенции и изисквания. То затова и баловете са такива, не знам що се чудя и аз.
Да не говорим, че точно тоя въпрос го задаваха поне 100 пъти днес.
Да не говорим, че точно тоя въпрос го задаваха поне 100 пъти днес.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
popova
- В началото бе словото
Приета съм новогръцка филология..
Подадох документи за 2ро класиране и искам да вляза Публична администрация.. Балът ми е 26,73 , а минималният е 28,65.. мислите ли, че имам шанс..