Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:cry: Аз и от първата част на мнението ти нищо не схванах, ама като съм си тъпо ко..ле? :oops:
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

flyhouse написа:Еми така е. Ако мислите че навън е другояче, много се лъжете. Money makes the world go round.
А колкото до темата, предполагам че всички са писали доста подробно за славяните и българите. Ако е това е голямо отклонение, следователно не може да се очаква голямо покачване на бала спрямо предишни години, или?
П.С- последното ми мнение беше за "нямазначение" който си изтри неговото преди да го пост-на мойто.
Изтрих го, но това не значи, че идеята не е същата. Чета, че трябвало да се маркира и кризата след Тервел... и какво, ако не се маркира още наказание. Честито на спечелилите, както се казва, а на останалите трябва да им служи като урок- който не плаща го духа. Защото при така формулирана тема се предполага, че трябва да се пише за славяни и прабългари, през Аспарух и до Тервел, не чак до Крум.

Честно казано, този изпит ми изхаби прекалено голямо количество нерви и трябва да спра да мисля за него, макар че идеалистичните простотии в тиквата ми, че "в СУ било друго" трябва да ми служат за урок, че има един идеал. Парите. Както и да е, явно псувните ще започнат в понеделник.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:lol: Не ве! Не трябва да се маркира, но ако стане няма лошо. :wink:
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Joker написа::lol: Не ве! Не трябва да се маркира, но ако стане няма лошо. :wink:
E, така звучи по-оптимистично.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

:D Комисията по принцип са пичове и пи..ки, но такава им е работата! :cry: Трябва да има и по-слаби оценки, пък и двойки, нали? :shock: Накрая трябва да се заформи някакво класиране все пак. :roll: Едни ще влезат, други не! :cry: Надявам се форумците да влезат и да преминат от този раздел в раздел Студенти! 8) Дано! :lol:
Аватар
flower
В началото бе словото

Мнение от flower »

:D
Последно промяна от flower на 25 Юли 2006, 17:35, променено общо 1 път.
Аватар
flower
В началото бе словото

Мнение от flower »

Joker написа:Надявам се форумците да влезат и да преминат от този раздел в раздел Студенти! 8) Дано! :lol:
Eй това се казва пожелание :D :D :D И аз се присъединявам към него :D Дано стане така
Аватар
dormouse
Вазов

Re: Създаване и укрепване на бълг. държава-най-лесната тема!

Мнение от dormouse »

maimunka написа:Току що по новините казаха, че се е паднало създаване и укрепване на българската държава. По мое мнение това е възможно най-лесната тема. Сега ме е яд, че не съм се явила на история, защото само от обща култура щях да напиша много. Много се радвам за темата и дано всички да са доволни и да има повече шестици на фона на погрома по литература.

Точно преди изпита пожелах на една приятелка да и се падне най-лесното -за хановете :shock: Баси врачката съм станала :lol:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Одеве като стана въпрос за българи и прабългари забравих едно нещо.
Когато във ВТУ темата за ОИВ беше "Роля на Аспаруховите БЪЛГАРИ в
създаването на българската държава" аз писах точно за българи.Във
ВТУ явно вече са се усетили.Дано и в СУ да се усетят, най-накрая.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Винсент ван Гог
В началото бе словото

Мнение от Винсент ван Гог »

Паган написа:Одеве като стана въпрос за българи и прабългари забравих едно нещо.
Когато във ВТУ темата за ОИВ беше "Роля на Аспаруховите БЪЛГАРИ в
създаването на българската държава" аз писах точно за българи.Във
ВТУ явно вече са се усетили.Дано и в СУ да се усетят, най-накрая.
Да се пише за "българи"в темата за създаване на държавата според мен е грешно.Все едно галите да наричаш французи :!:
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Аватар
Magian
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Magian »

Междудругото те имат подобна история. Галите са местното преобладаващо население, но държавата е създадена от немското племе франки и носи тяхното име. :lol:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

А дали галите са създали Франция?Щом така мислиш :? Аз няма да
споря.Писна ми тука да споря с разни хора.И без това вчера няколко
човека ми вдигнаха кръвното.Не искам пак да се почва.

Винсент ван Гог
В началото бе словото

Magian написа:Междудругото те имат подобна история. Галите са местното преобладаващо население, но държавата е създадена от немското племе франки и носи тяхното име. :lol:
Именно :!: :D
The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Значи не можеш да наричаш българите със собственото им име, така ли да разбирам?

Винсент ван Гог
В началото бе словото

Паган написа:Значи не можеш да наричаш българите със собственото им име, така ли да разбирам?
Българите стават БЪЛГАРИ доста по-късно,както и французите се обособяват като единен народ с течение на годините.Така го разбирай :!:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”