[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
AxiL
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от AxiL »

Документите,които трябва да подадеш при записването,може ли да се купят от ФМИ или трябва да се разкарваш до ректората?!
Аватар
Valerita
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Valerita »

taratam написа:
Valerita написа:Хора какво да правя ..посъветвайте ме :lol: СИ със шанс да остана на улицата или КСИ(ТУ) с осигурено общежитие ? :lol:
Без общежитие няма да останеш. Ако случайно увиснеш за общежитие в СУ, вземаш едно разменно писмо от ТУ ( понеже имат много голяма база ) и си вземаш общежитие :)

Миналата година е имало увиснали,а баловете са били много по-ниски ..
Това със ТУ сигурно ли е ?
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Да,сигурно е това за ТУ. Имам приятели, които направиха точно това :]]
А иначе документите може да се купят и от книжарницата във ФМИ. Не е нужно да се разкарваш до Ректората.
This moment, we own it...
taratam
В началото бе словото

Мнение от taratam »

Valerita написа:
taratam написа:
Valerita написа:Хора какво да правя ..посъветвайте ме :lol: СИ със шанс да остана на улицата или КСИ(ТУ) с осигурено общежитие ? :lol:
Без общежитие няма да останеш. Ако случайно увиснеш за общежитие в СУ, вземаш едно разменно писмо от ТУ ( понеже имат много голяма база ) и си вземаш общежитие :)

Миналата година е имало увиснали,а баловете са били много по-ниски ..
Това със ТУ сигурно ли е ?
Имам няколко познати от СУ, на които не им е стигнал бала и така са се сдобили с общежитие. Каза, че се правили на ударени някой път и има големи спорове, но като цяло давали на всички.
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

vilitsaneva написа:Да,сигурно е това за ТУ. Имам приятели, които направиха точно това :]]
А иначе документите може да се купят и от книжарницата във ФМИ. Не е нужно да се разкарваш до Ректората.
Аз доколкото знам,за да вземеш разменно трябва да си бил класиран за СУ..Вече и аз нз кво да мисля..Има и второ класиране,ама знам ли :)
Аватар
Nipton
Пишете, о, братя

Мнение от Nipton »

Които не е поискал, той не е получил общежитие. :bounce:
STD
В началото бе словото

Мнение от STD »

Неприетите на първо класиране,в нито една от желаните специалности,трябва ли да потвърждават участие във второ класиране???
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

Nipton написа:Които не е поискал, той не е получил общежитие. :bounce:
Дай боже! :D Лошото е ако много хора не са класирани и всички се юрнат към ТУ,кво ще стане :lol:
impossible
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от impossible »

@STD - не, автоматично минават на второ класиране.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Значи,с твоя бал да не бъдеш класирана за общежитие,е много малка вероятността. Така че не го мисли. Притеснително е за тези,чиито балове за общежитие ще са около 4 и нещо, защото последните първокурсници,класирани за общежитие миналата година, имаха такъв бал. :]]
И колкото до това дали всички ще се юрнат към ТУ... Накрая след първото и второто класиране по социални критерии всички университети изнасят списък със свободните места,така че алтернативата не е само ТУ,но и всички останали унита :wink:
Аватар
Nipton
Пишете, о, братя

Мнение от Nipton »

Valerita написа:
Nipton написа:Които не е поискал, той не е получил общежитие. :bounce:
Дай боже! :D Лошото е ако много хора не са класирани и всички се юрнат към ТУ,кво ще стане :lol:
Ако няма в ТУ отиваш в МУ, ако няма в МУ отиваш в Минно-геоложкия и т.н. То и аз може да прибегна до тия писъмца. :mrgreen:
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

vilitsaneva написа:Значи,с твоя бал да не бъдеш класирана за общежитие,е много малка вероятността. Така че не го мисли. Притеснително е за тези,чиито балове за общежитие ще са около 4 и нещо, защото последните първокурсници,класирани за общежитие миналата година, имаха такъв бал. :]]
И колкото до това дали всички ще се юрнат към ТУ... Накрая след първото и второто класиране по социални критерии всички университети изнасят списък със свободните места,така че алтернативата не е само ТУ,но и всички останали унита :wink:
Току що говорих с тях и те ми казаха,че ако не съм приета при тях вземам за друг ВУЗ разменно и че правели всичко възможно да настанят всички! Малко ми поолекна! :)
Абе остави го моя бал..виж на другите :lol: Момчетата за СИ са с минимален 21.31.. Какъв ми е тогава шанса ? :lol:
Аватар
vilitsaneva
В началото бе словото

Мнение от vilitsaneva »

Това ти казвам :D И миналата година беше същото - пак имаше много високи оценки и много максимални балове за всички специалности. Вярно е, че балът тази година е много висок,но ти няма какво да го мислиш :D Пък и имай предвид, че има и хора,които живеят в София,други ще дойдат на квартири,така че пак ти казвам, не се притеснявай :D
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Поздравления, за всички приети...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

vilitsaneva написа:Това ти казвам :D И миналата година беше същото - пак имаше много високи оценки и много максимални балове за всички специалности. Вярно е, че балът тази година е много висок,но ти няма какво да го мислиш :D Пък и имай предвид, че има и хора,които живеят в София,други ще дойдат на квартири,така че пак ти казвам, не се притеснявай :D
Вдъхваш ми някаква надежда :) То има и значение колко ще искат за общежитие де,ама щом могат да ми дадат в на друг ВУЗ,значи всичко ще е наред!
Благодаря ви!
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”