[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
AxiL
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Математика
Документите,които трябва да подадеш при записването,може ли да се купят от ФМИ или трябва да се разкарваш до ректората?!
taratam написа:Без общежитие няма да останеш. Ако случайно увиснеш за общежитие в СУ, вземаш едно разменно писмо от ТУ ( понеже имат много голяма база ) и си вземаш общежитиеValerita написа:Хора какво да правя ..посъветвайте меСИ със шанс да остана на улицата или КСИ(ТУ) с осигурено общежитие ?
Миналата година е имало увиснали,а баловете са били много по-ниски ..
Това със ТУ сигурно ли е ?
- vilitsaneva
- В началото бе словото
Да,сигурно е това за ТУ. Имам приятели, които направиха точно това :]]
А иначе документите може да се купят и от книжарницата във ФМИ. Не е нужно да се разкарваш до Ректората.
А иначе документите може да се купят и от книжарницата във ФМИ. Не е нужно да се разкарваш до Ректората.
This moment, we own it...
Имам няколко познати от СУ, на които не им е стигнал бала и така са се сдобили с общежитие. Каза, че се правили на ударени някой път и има големи спорове, но като цяло давали на всички.Valerita написа:taratam написа:Без общежитие няма да останеш. Ако случайно увиснеш за общежитие в СУ, вземаш едно разменно писмо от ТУ ( понеже имат много голяма база ) и си вземаш общежитиеValerita написа:Хора какво да правя ..посъветвайте меСИ със шанс да остана на улицата или КСИ(ТУ) с осигурено общежитие ?
Миналата година е имало увиснали,а баловете са били много по-ниски ..
Това със ТУ сигурно ли е ?
Аз доколкото знам,за да вземеш разменно трябва да си бил класиран за СУ..Вече и аз нз кво да мисля..Има и второ класиране,ама знам лиvilitsaneva написа:Да,сигурно е това за ТУ. Имам приятели, които направиха точно това :]]
Които не е поискал, той не е получил общежитие. 
Неприетите на първо класиране,в нито една от желаните специалности,трябва ли да потвърждават участие във второ класиране???
Дай боже!Nipton написа:Които не е поискал, той не е получил общежитие.
-
impossible
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
@STD - не, автоматично минават на второ класиране.
"He who controls the past controls the future. He who controls the present controls the past."
- vilitsaneva
- В началото бе словото
Значи,с твоя бал да не бъдеш класирана за общежитие,е много малка вероятността. Така че не го мисли. Притеснително е за тези,чиито балове за общежитие ще са около 4 и нещо, защото последните първокурсници,класирани за общежитие миналата година, имаха такъв бал. :]]
И колкото до това дали всички ще се юрнат към ТУ... Накрая след първото и второто класиране по социални критерии всички университети изнасят списък със свободните места,така че алтернативата не е само ТУ,но и всички останали унита
И колкото до това дали всички ще се юрнат към ТУ... Накрая след първото и второто класиране по социални критерии всички университети изнасят списък със свободните места,така че алтернативата не е само ТУ,но и всички останали унита
Ако няма в ТУ отиваш в МУ, ако няма в МУ отиваш в Минно-геоложкия и т.н. То и аз може да прибегна до тия писъмца.Valerita написа:Дай боже!Nipton написа:Които не е поискал, той не е получил общежитие.Лошото е ако много хора не са класирани и всички се юрнат към ТУ,кво ще стане
Току що говорих с тях и те ми казаха,че ако не съм приета при тях вземам за друг ВУЗ разменно и че правели всичко възможно да настанят всички! Малко ми поолекна!vilitsaneva написа:Значи,с твоя бал да не бъдеш класирана за общежитие,е много малка вероятността. Така че не го мисли. Притеснително е за тези,чиито балове за общежитие ще са около 4 и нещо, защото последните първокурсници,класирани за общежитие миналата година, имаха такъв бал. :]]
Абе остави го моя бал..виж на другите
- vilitsaneva
- В началото бе словото
Това ти казвам
И миналата година беше същото - пак имаше много високи оценки и много максимални балове за всички специалности. Вярно е, че балът тази година е много висок,но ти няма какво да го мислиш
Пък и имай предвид, че има и хора,които живеят в София,други ще дойдат на квартири,така че пак ти казвам, не се притеснявай 
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Поздравления, за всички приети...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Вдъхваш ми някаква надеждаvilitsaneva написа:Това ти казвамИ миналата година беше същото - пак имаше много високи оценки и много максимални балове за всички специалности. Вярно е, че балът тази година е много висок,но ти няма какво да го мислиш
Пък и имай предвид, че има и хора,които живеят в София,други ще дойдат на квартири,така че пак ти казвам, не се притеснявай
Благодаря ви!