Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Тук можете да задавате всичките си въпроси, които се отнасят да общежитията на СУ и Студентски град, както и за квартири в София.

Модератори: peterdi, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Potato
От дъжд на вятър
Специалност: Логопедия & Potato
Курс: първи

Re: Въпроси относно общежитията !!!!, vol. 3 (виж 1 стр.)

Мнение от Potato »

Абе, хора, миналата година имаше някои некласирани студенти от по-горен курс, на чийто места бяха настанени първокурсници, имаше и такива, на чийто не бяха и спокойно си изчакаха следващото класирани без да се изнасят...
От какво точно зависи това? :bounce:
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Изображение

Изображение
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Хора моля ви се обяснете ми как става смятането на бала за общежитията! Оценките са ми такива : изпит 5,52 х 3 + 4,61 при максимален бал 24 ! Как се изчислява!??
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Знаете ли защо още го няма наема в системата на онлайн плащане? Преди пак бяха забавяли вкарването му, но ако е събота или неделя и започвам да се чудя.
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

nasetoооо написа:Хора моля ви се обяснете ми как става смятането на бала за общежитията! Оценките са ми такива : изпит 5,52 х 3 + 4,61 при максимален бал 24 ! Как се изчислява!??

(5,52 х 3 + 4,61):4 = (16,56 + 4,61):4 = 21,17 : 4 = 5,29
Facebook
Изображение
Аватар
ikkuna_princessa
В началото бе словото
Специалност: унгарска филология

Мнение от ikkuna_princessa »

Издирваме си 2 нови съквартирантки :) Бяхме 4 момичета,но 2 заминават в чужбина и сега търсим 2 нови.Става въпрос за 17 блок (спирка детски ясли),близо до клуб Маската.Не живеем в една стая,помещението е като апартаментче-2 спални,кухня,баня и коридорче.Ако сте с 1 приятелка и искате да живеете заедно или просто търсите място за себе си,но не искате да живеете с напълно непознати ,при нас има място :P пишете ми на ЛС https://www.facebook.com/victoria.georgieva.73 :)
Изображение
Аватар
nasetoооо
От дъжд на вятър

Мнение от nasetoооо »

Ако искаме да бъдем с даден човек в общежитие, но са ни приели в различни специланости, да речем, че тя е специланост География ,а аз съм специланост Педагогика може ли да бъдем при това условие заедно или не ??
Ако посоката, в която вървиш ти носи щастие, не питай какъв е пътя, просто върви!
Аватар
Acapella
Драскач

Мнение от Acapella »

Ако и двете сте в СУ и сте първокурсници, и ако при кандидатстването за общежитие посочите, че искате да сте заедно - можете. Специалностите нямат значение.
  • "Понякога чувам как костите ми се напрягат
    под тежестта на всички животи, които не живея."

Българска филология, ІІ курс
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Potato написа:Абе, хора, миналата година имаше някои некласирани студенти от по-горен курс, на чийто места бяха настанени първокурсници, имаше и такива, на чийто не бяха и спокойно си изчакаха следващото класирани без да се изнасят...
От какво точно зависи това? :bounce:
Ами май изгонени бяха тези, които са в списъците с най-нисък упех, т.е. не тези непосредствено под чертата, а най-последните имена в списъците по факултети съответно.
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Не мога да получа отговор относно това как ще се процедира септември, колко пъти писах на комисията по настаняване къде ли не и все още нямам отговор. Аз миналата година си платих наема за септ още в началото на месец септ и нямаше никакви притиснения. Сега нз, още рано ли е да се каже какво ще става? Днес ми се наложи да отида до касите и там ги питах и почнаха да ми говорят на настанителната кампания. Казах им, че съм наясно, но да обяснят как точно ще се процедира и плаща, но нищо
Аватар
pacho_r
От дъжд на вятър

Мнение от pacho_r »

Aneto написа:Не мога да получа отговор относно това как ще се процедира септември, колко пъти писах на комисията по настаняване къде ли не и все още нямам отговор. Аз миналата година си платих наема за септ още в началото на месец септ и нямаше никакви притиснения. Сега нз, още рано ли е да се каже какво ще става? Днес ми се наложи да отида до касите и там ги питах и почнаха да ми говорят на настанителната кампания. Казах им, че съм наясно, но да обяснят как точно ще се процедира и плаща, но нищо
Какво се впрягаш? Няма никаква хамалогия в това. Плащаш си просто в края на август всичко квото имаш, ако искаш можеш да си предплатиш и наема и това е! Какво му мислите толкова. Най-вероятно комисията към август месец ще напише някакво съобщение, както всяка година, за това какво трябва да се плати преди класацията или нещо от сорта, но и да не напише, всеки е длъжен до 25/6 число да си плаща.
Аватар
Annie Potter
В началото бе словото

Мнение от Annie Potter »

А може ли с най-добрата ми приятелка да сме двете заедно? Само двете. Защото ми казваха, че задължително да са по трима...
If you have to ask, you'll never know.
If you know, you need only ask.
Аватар
Acapella
Драскач

Мнение от Acapella »

Възможно е да сте само двете, но не зависи от вас. Всичко е до това как ще ви разпределят.
  • "Понякога чувам как костите ми се напрягат
    под тежестта на всички животи, които не живея."

Българска филология, ІІ курс
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

Кои месеци обхваща летния наем? И от кога започва да се отчита този наем?
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Aneto
Пишете, о, братя

Мнение от Aneto »

Мисля, че след 20 юли започва да тече двойният.
Публикувай отговор

Обратно към “Студентски град и общежития, квартири”