Аз се съмнявам, че ще излезна, това брои ли се?Mondscreen написа:Има ли изобщо някой в тая тема, който се съмнява, че ще влезе?
[КСК 2013] Право
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: [КСК 2013] Право
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Mondscreen
- Паисий
Nein. 
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
хахах, Mondscreen, много ти беше точен въпросът 
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
-
NicoletteB
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Абе хора, ако можете да избирате - първи или втори поток ще запишете? Аз знам, че втори е по-лесен и се чудя дали да н се набутам там, ама съм мазохист по природа и обичам да ми е трудно. :Д Разбирате дилемата ми :Д:Д
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
аз съм за 1-ви и аз по природа си падам мазохист и обичам да ми е трудноNicoletteB написа:Абе хора, ако можете да избирате - първи или втори поток ще запишете? Аз знам, че втори е по-лесен и се чудя дали да н се набутам там, ама съм мазохист по природа и обичам да ми е трудно. :Д Разбирате дилемата ми :Д:Д
- maria.georgieva.
- В началото бе словото
Мазохистите ставаме три брояsevdalina-sisi написа:аз съм за 1-ви и аз по природа си падам мазохист и обичам да ми е трудноNicoletteB написа:Абе хора, ако можете да избирате - първи или втори поток ще запишете? Аз знам, че втори е по-лесен и се чудя дали да н се набутам там, ама съм мазохист по природа и обичам да ми е трудно. :Д Разбирате дилемата ми :Д:Д
Dreams are not enough...actions are needed
Милкова в кой поток е че да се запиша в другия
Къде мога да видя кои преподаватели в кой са?
Къде мога да видя кои преподаватели в кой са?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Милкова вече не преподава.
http://www.law.uni-sofia.bg/FS/DocLib/% ... 202013.pdf
Тук можеш да видиш за всяка дисциплина в университета кой ще я води през годината.
Обща теория на правото:
1. Поток - проф. Росен Ташев
2. Поток - проф. Тенчо Колев
Аз съм бил и при двамата по един семестър. Бих предпочел първия.
Обща теория на държавата:
1. Поток - проф. Лъчезар Дачев
2. Поток - доц. Даниел Вълчев
По История на българската държава и право и двата потока са при председателя на Конституционния съд проф. Димитър Токушев. По Римско частно право и двата потока са при проф. Новкиришка. По Политически и правни учения и двата потока са при проф. Лъчезар Дачев. По Философия на правото и двата потока са при проф. Георги Бойчев.
Тук можеш да видиш за всяка дисциплина в университета кой ще я води през годината.
Обща теория на правото:
1. Поток - проф. Росен Ташев
2. Поток - проф. Тенчо Колев
Аз съм бил и при двамата по един семестър. Бих предпочел първия.
Обща теория на държавата:
1. Поток - проф. Лъчезар Дачев
2. Поток - доц. Даниел Вълчев
По История на българската държава и право и двата потока са при председателя на Конституционния съд проф. Димитър Токушев. По Римско частно право и двата потока са при проф. Новкиришка. По Политически и правни учения и двата потока са при проф. Лъчезар Дачев. По Философия на правото и двата потока са при проф. Георги Бойчев.
-
Mimiito.O
- В началото бе словото
Добре, а тоест при записването казваш "ако може искам да съмм.. онче бонче.. 6та група", като преценяваш коя група кой поток е и те ти казват има ли място? И ако искам с познат да се запишем заедно питам за още едно място? :д
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
При записването лелката те пита коя група искаш да си изрично и тогава споделяш съдбовния си избор : )
Ако искате двама да сте в една и съща група - казвате една и съща цифричка.
Дори и да не влезете един след друг, ако се записвате първия ден, няма начин да свършат местата в дадена група.
Ако искате двама да сте в една и съща група - казвате една и съща цифричка.
Дори и да не влезете един след друг, ако се записвате първия ден, няма начин да свършат местата в дадена група.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Надявам се скоро да излезе класирането и резултатът да ви удовлетвори, като прочетете, че сте приети Право.
Сега ще ви разкажа как ще протече самото записване за вашата специалност. От сутринта ще започнат да ви се раздават номерца за реда, в който ще се влиза при инспекторките, като за да получите номерче ще трябва да сте си платили таксата и да имате печат в книжката. След като си вземете номерчето се нареждате на опашката и чакате да бъдете повикани. Ще имате възможността и да се разхождате нагоре-надолу, но моля ви, проверявайте от време-навреме до кой номер е стигнало влизането, за да не си изпуснете реда. Аз и една моя приятелка ще отговаряме за целия факултет и ще сме там, за да ви помагаме с каквото имате нужда. Ще ви проверяваме и документите, дали са изрядно и правилно попълнени, защото от това зависи колко бързо ще върви самата опашка, ако всичко е изрядно с вас, то няма да има голямо забавяне при самите инспекторки, но ако ли не е - доста ще се проточи цялото записване, ето защо за ваше и наше улеснение ще сме там. Все още не е уточнена самата обедна почивка на инспекторките от отдел "Студенти", но тя със сигурност ще е 30 минути, като или ще е 12:00-12:30, или 12:30-13:00 часа. Ще се приемат студенти, докато не свършат номерцата - направени са общо 125 номера, което ще рече, че 125 човека ще минат утре и в случай, че се чудите, това са адски много хора и инспекторките имат доста неща за писане (възможно е и повече да минат, но всичко зависи от това, как върви опашката и доколко ще са изморени инспекторките, защото и те са хора), така че бъдете търпеливи, както и моля да изпълнявате това, което ще ви казваме с моята колежка. И още нещо много важно - НИКАКВИ родители, оставете ги да пият кафе някъде навън, вместо да се бутат с вас и да създават суматоха, защото последното, от което имаме нужда, е някой всезнаещ родител, който да ни дава акъл. Никой от нас няма за цел да ви бави излишно, точно обратното - искаме всичко да бъде максимално бързо, лесно и безболезнено.
Поздрави и до утре. : ))
Сега ще ви разкажа как ще протече самото записване за вашата специалност. От сутринта ще започнат да ви се раздават номерца за реда, в който ще се влиза при инспекторките, като за да получите номерче ще трябва да сте си платили таксата и да имате печат в книжката. След като си вземете номерчето се нареждате на опашката и чакате да бъдете повикани. Ще имате възможността и да се разхождате нагоре-надолу, но моля ви, проверявайте от време-навреме до кой номер е стигнало влизането, за да не си изпуснете реда. Аз и една моя приятелка ще отговаряме за целия факултет и ще сме там, за да ви помагаме с каквото имате нужда. Ще ви проверяваме и документите, дали са изрядно и правилно попълнени, защото от това зависи колко бързо ще върви самата опашка, ако всичко е изрядно с вас, то няма да има голямо забавяне при самите инспекторки, но ако ли не е - доста ще се проточи цялото записване, ето защо за ваше и наше улеснение ще сме там. Все още не е уточнена самата обедна почивка на инспекторките от отдел "Студенти", но тя със сигурност ще е 30 минути, като или ще е 12:00-12:30, или 12:30-13:00 часа. Ще се приемат студенти, докато не свършат номерцата - направени са общо 125 номера, което ще рече, че 125 човека ще минат утре и в случай, че се чудите, това са адски много хора и инспекторките имат доста неща за писане (възможно е и повече да минат, но всичко зависи от това, как върви опашката и доколко ще са изморени инспекторките, защото и те са хора), така че бъдете търпеливи, както и моля да изпълнявате това, което ще ви казваме с моята колежка. И още нещо много важно - НИКАКВИ родители, оставете ги да пият кафе някъде навън, вместо да се бутат с вас и да създават суматоха, защото последното, от което имаме нужда, е някой всезнаещ родител, който да ни дава акъл. Никой от нас няма за цел да ви бави излишно, точно обратното - искаме всичко да бъде максимално бързо, лесно и безболезнено.
Поздрави и до утре. : ))
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- maria.georgieva.
- В началото бе словото
Може ли да попитам какво ще правят тези инспектори и дали това е само за юридическия факултет? Ще проверяват дали всичко ни е ОК по документацията,така ли?
Dreams are not enough...actions are needed
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Ще ви записват в специалността, не е само за ЮФ - навсякъде записването става при инспекторите в отдел "Студенти".
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
извинявам се предварително, ако вече сте отговаряли на този въпрос, но от колко точно започва записването?
-
NicoletteB
- В началото бе словото
Добър въпрос, и аз се чудя за работното време - от и до кога.sevdalina-sisi написа:извинявам се предварително, ако вече сте отговаряли на този въпрос, но от колко точно започва записването?