СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Всъщност може и да ви обърквам, за което се извинявам, но все пак си носете резервни 40лв 
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Дали ги вдигнаха за СУ?! Тук пише таксата такава, каквато ще е - 500 лева годишна! Няма увеличение за студентите от СУ, за други университети може и да има, но не и за нас!!!
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
mariela.petkova
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Явно по грешка съм гледала "магистър" след "бакалавър", за което отново се извинявам, че създадох суматоха 
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Нямай грижи. Всичко е точно, когато е точно. 
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Айде, последна вечер и край на един едногодишен, а може и при някои по-голям, цикъл.Дано всичко е наред и тези, които са си заслужили, утре да изпитат удовлетворението, което несъмнено ще дойде с една единствена думичка - приет.Е, не съм сигурен "приет" ли е, "класиран" ли е, но все тая. 
- clew
- В началото бе словото
- Специалност: Новогръцка филология
- Курс: първи
А благодаря ти най-накрая!although написа:Твоят въпрос явно не съм го видял, ще прощаваш, но почнах да ставам разноглед...
Работното време в отделите "Студенти" ще бъде от 08:30 до 17:00 часа (миналата година се обработваха документи, докато имаше хора), като ще има обедна почивка от 12:00 до към 13:00 часа. Що се отнася до общежитията - миналата година се попълваше едно заявление, че новозаписалият се студент желае да участва в класирането за общежития, като това заявление се даваше на място и не се купуваше, а след това цялата останала процедура е онлайн. Дали и сега нещата ще се случват по същия начин, ще мога да ти кажа утре следобед, тъй като сутринта имаме среща с хората от администрацията, с които ще обсъдим как ще се процедира тази година, но предполагам, че няма да има промяна. : ))
-
jakotrouble
- В началото бе словото
Значи да потвърдя, като отида да се записвам трябва да поискам комплект за записване:
Студентска книжка,Лична карта( това е студенстка лична карта предполагам?),формуляр за общежития, формуляр за здравните застроховки. Това ли е пълният комплект документи които трябва да си набавя от там ?
Долкото разбрах първите 2 се взимат от книжарница а тея формуляри от "Отдел Студенти".
А ако е за прекласиране ми трябва само молба за продължаване в класирането.
Някакви други документи освен тези трябва ли да търся да попълвам ?
Студентска книжка,Лична карта( това е студенстка лична карта предполагам?),формуляр за общежития, формуляр за здравните застроховки. Това ли е пълният комплект документи които трябва да си набавя от там ?
Долкото разбрах първите 2 се взимат от книжарница а тея формуляри от "Отдел Студенти".
А ако е за прекласиране ми трябва само молба за продължаване в класирането.
Някакви други документи освен тези трябва ли да търся да попълвам ?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Много го мислите това записване, честно, а то хич не е нито сложно, нито трудно! 
Ето го още веднъж реда: купуваш си от книжарницата документите за записване (включва студентска книжка, лична карта, именник и уверения), попълваш ги и лепиш снимките там, където трябва да ги залепиш; качваш се в Паричен салон, за да си платиш или да си представиш платежното за внесената такса по банков път, зависи кой от двата начина предпочетеш; отправяш се с попълнените документи към отдел "Студенти" на твоя факултет, като оттам ще получиш декларацията за здравни осигуровки и заявлението за участие в класацията за общежитие; попълваш ги и тях и влизаш при инспекторките, които ще те запишат... това е! За заявяване за участие във второ класиране - отиваш директно в отдел "Студенти" на факултета, в който си приет; казваш, че си за второ класиране, дава ти се едно заявление, попълваш го, влизаш при инспекторките, за да им го дадеш и да си депозираш дипломата и си готов.
Ето го още веднъж реда: купуваш си от книжарницата документите за записване (включва студентска книжка, лична карта, именник и уверения), попълваш ги и лепиш снимките там, където трябва да ги залепиш; качваш се в Паричен салон, за да си платиш или да си представиш платежното за внесената такса по банков път, зависи кой от двата начина предпочетеш; отправяш се с попълнените документи към отдел "Студенти" на твоя факултет, като оттам ще получиш декларацията за здравни осигуровки и заявлението за участие в класацията за общежитие; попълваш ги и тях и влизаш при инспекторките, които ще те запишат... това е! За заявяване за участие във второ класиране - отиваш директно в отдел "Студенти" на факултета, в който си приет; казваш, че си за второ класиране, дава ти се едно заявление, попълваш го, влизаш при инспекторките, за да им го дадеш и да си депозираш дипломата и си готов.
- Aske
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Възможно ли е друг човек да ме запише?
- sulfric
- В началото бе словото
- Специалност: Културология
Мисля че да, но трябва да му дадеш личната си карта и дипломата.
If I could be any one of the things
in this world that bite
Instead of a dentured ocelot on a leash
I'd rather be a kite
And be tied to the end of your string
and flying in the air, baby, at night
in this world that bite
Instead of a dentured ocelot on a leash
I'd rather be a kite
And be tied to the end of your string
and flying in the air, baby, at night
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Е откачих вече...тия хора какво правят и защо класирането все още не е отразено???
Миналогодишните,помните ли по кое време е ставало ясно класирането миналата година?
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
Още не е ли излязло първо класиране?Въвеждам входящия номер,но излизат старите работи.И първото ми желание е фармация.Ако ме приемат по него трябва ли да ходя да се записвам във факултета по химия и фармация или може от ректората на СУ?
- elu
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Е, чакай бе още е 9
сиг към обяд ще ги пуснат, както когато пускат резултатите от изпитите
- Kotova
- В началото бе словото
- Специалност: история
разчети се из предните коментари, написано е кое къде се случваnedelin написа:Още не е ли излязло първо класиране?Въвеждам входящия номер,но излизат старите работи.И първото ми желание е фармация.Ако ме приемат по него трябва ли да ходя да се записвам във факултета по химия и фармация или може от ректората на СУ?
Много сме нетърпеливи..аз тука сън не спя от спек, те още пият кафе сигурно
-
Sanya.
- В началото бе словото
- Специалност: Стопанско управление с английски език
Извинете за въпроса, малко се обърках след всичко изписано. Необходимо ли е сега при записването да дам документи за класиране за общежитие или това става на отделен по-късен етап, когато вече всички са приети. Благодаря
.