Математика II

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

ей Вики браво :))) Айде лека вечер на всички
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

аз искам и ще стана :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

А знаете ли кога излизат от математика 2 резултатите?Бях изненадана,че не беше гаден изпита :)
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Victoria: ще е достатъчно, стига да са ти верни.
Силно се надявам да са! Отговорите съм ги получила, имах леки съмнения по решението ми на осма, но мисля, че е ок, а по седма и девета имам други решения, но съм сигурна, че и моите са верни. :) Пък и мисля, че може все пак да ми дадат точка по десета, да се надяваме. Айде, вече ваканция, само класирания чакаме. :D

Аз поне засега смятам да ставам програмистка, но само времето ще покаже. :)
Изображение
starMonkey
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от starMonkey »

хайде някой, който има отговорите, да хване да ги пусне в темата, че това чакане да излязат на сайта ме побърква!! :)
Изображение
Аватар
Nastya
В началото бе словото

Мнение от Nastya »

Shiro написа:Victoria: ще е достатъчно, стига да са ти верни.
А аз искам да попитам момичетата: колко от вас наистина смятат да стават програмистки? В смисъл ... и да смятат и да искат.
.. аз искам да попитам същото.. за съжаление колкото и пъти да бях в София винаги попадах на момичета искащи да учат Информатика или КН.. питайки ги "Защо?" те отговаряха - "Искам да тествам игри..".. "Винаги това съм искала..".. доподкрепяйки тезата си че не знаят какво искат ги питах "а с какво се занимаваш?.." или "какво обичаш да правиш сядайки на компютър.." и т.н., отговаряха ".. Ами последно учех Уорд, Ексел, ПауарПойнт.." .. "да правя игри..", ест. масата отговори бяха от този тип.
(В отговор на Широ) Аз искам и смятам да стана!Може би на този етап няма да усъвършенствам знанията си в СУ, имайки предвид някои оценки от дипломата ми, а също така големия брой момичета които искат да станат "програмистки", НО ще е в СУ когато и да е.. защото знам че го искам и знам че ще го направя!

Поздрави
Аватар
mimisoffice
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mimisoffice »

Хей хора,някой знае ли кога ще излезнат тези скапани решения на задачите!!!Немога вече да чакам! :x От вчера проверявам на всеки 5 мин. и НИЩО!!!ПОЛУДЯВАМ ВЕЧЕ!!!Как може така?Тия хора нямат ли съвест за нас?Та ние ще се побъркаме докато отидем при тях да учим! :cry: :x :twisted: :cry: :cry: :(
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

Аз реших, че няма да издържа и реших да дам два лева. Казвайте по от рано, че искате отговорите. :P Макар че Жеко ги понаписа май. ;) За ваше съжаление нямам скенер и ще напиша само отговорите.

1.-3 и 0
2. (3;3), (2:1), (-4;-2)
3. 13
4. бедрото е 6, лицето осем по корен от две
5. x E [0;1]U[4;+безкр)
6. а=1, б=-1
7. АБ=28/3, БЦ=13, АЦ=13/3
8. a E [-1;0]
9. десет по корен от три върху три
10. б= -8 ц=1
Изображение
snoopy_doo is back
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от snoopy_doo is back »

hahohihi написа:
А аз искам да попитам момичетата: колко от вас наистина смятат да стават програмистки? В смисъл ... и да смятат и да искат.
.. аз искам да попитам същото.. за съжаление колкото и пъти да бях в София винаги попадах на момичета искащи да учат Информатика или КН.. питайки ги "Защо?" те отговаряха - "Искам да тествам игри..".. "Винаги това съм искала..".. доподкрепяйки тезата си че не знаят какво искат ги питах "а с какво се занимаваш?.." или "какво обичаш да правиш сядайки на компютър.." и т.н., отговаряха ".. Ами последно учех Уорд, Ексел, ПауарПойнт.." .. "да правя игри..", ест. масата отговори бяха от този тип.
(В отговор на Широ) Аз искам и смятам да стана!Може би на този етап няма да усъвършенствам знанията си в СУ, имайки предвид някои оценки от дипломата ми, а също така големия брой момичета които искат да станат "програмистки", НО ще е в СУ когато и да е.. защото знам че го искам и знам че ще го направя!

Поздрави

аз кандидатствам за КН
първо реших че ще кандидатствам само с математика,но не специалности като приложна математика и...
после реших че искам да е нещо що годе преспективно
и така се роди тва решение

отделно се запалих от правенето на някакви елементарни ХТМЛ-ски странички преминавайки към основите на PHP където съм заседнала в момента...някой да не сметне че тва го мисля за голямото програмиране де :lol: имам приятел програмист и там правят откачени неща разказвал ми е за някои проекти и като цяло изглежда интересна и преспективна работа в която постоянно трябва да обновяваш знанията си
един ден искам да имам своя софтуерна фирма ,но ще се задоволя и с работно място в microsoft :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

абе не че съм върл член на някое програмистко движение,но това е единственото което поне малко ме придърпва

29.40-бал трябва да стигне

предопредиха ме че ще има някакви дето "знаят" много математика и такива дето поназнайват туй онуй от програмиране ....
и горе долу ту ще е чупка ,ту ще е кривка ..но на мен няма да ми е проблем
да дам игнор или канцел както казвала една мъдра преподавателка в БСУ :lol: :lol: :lol:
Dead people aren't easy to kill Изображение
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Като запишете КН не значи, че ще станете програмисти. И колкото и перспективно да звучи специалността не значи, че ще си намериш работа със сигурност, все пак сме в България. На тези специалности гледам просто като основа, която ще ми дадат надявам се компетентни хора, които се интересуват поне малко от слушащите ги. :roll:
snoopy_doo is back
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

еми не значи

Мнение от snoopy_doo is back »

Rodd1ck написа:Като запишете КН не значи, че ще станете програмисти. И колкото и перспективно да звучи специалността не значи, че ще си намериш работа със сигурност, все пак сме в България. На тези специалности гледам просто като основа, която ще ми дадат надявам се компетентни хора, които се интересуват поне малко от слушащите ги. :roll:

еми не значи
не всеки ще стане програмист не всеки ще изкласи по правото
аз за себе си говоря че не е нещо с което не мога да се справя :D
а иначе правилно гледаш на уни-то като на основа
щото като цяло 60% от ученото там не ти трябва но има едни други 120% дето няма да ги научиш на лекции ми вкъщи пред компа с интернет или нежен том от 800 страници :lol:
друг е въпроса че постоянно излизат нови и нови неща с които трябва да си в крак(в буквалния смисъл :lol: )
Dead people aren't easy to kill Изображение
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Новите неща не са толкова страшни, защото по принцип са на базата на старите. ;)
Аватар
DeeeDeee
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от DeeeDeee »

Преброй се! До тук 2 :D
Аз ли само не искам да програмирам... и съм момиче :shock:
Предпочитам приложните дейности

И на мен ми се сториха задачите мноого по-трудни. Кофти...
Виктория, извинявай за въпроса, но какво прави Иван Тонов на аватара ти? :roll:
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

DeeeDeee написа: Виктория, извинявай за въпроса, но какво прави Иван Тонов на аватара ти? :roll:
Хаха, ами каквото прави Gauss на моя, гледам имаше и някой с аватар на Чакърян, въобще много запалени математици сме се събрали тук :)
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
mimisoffice
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от mimisoffice »

И аз искам КН да вляза!!!Дотук станахме 3!!! :D Как мислите-има ли много момичета с такива желания или не?Уж всички казват,че тук момичета почти не искат да влизат!?!?!? :?: :lol: Вече нищо не разбирам!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”