geridem написа:Как ще са излезли, не са.. Те дори са предвидени за 17ти.D.v. написа:Класиранията в ТУ са излезнали,въпреки,че бяха за утре .. Ох да излезнат и нашите тук ... Че полудявам !
Излезли са, излезли, един съученик вече се напива даже
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
geridem написа:Как ще са излезли, не са.. Те дори са предвидени за 17ти.D.v. написа:Класиранията в ТУ са излезнали,въпреки,че бяха за утре .. Ох да излезнат и нашите тук ... Че полудявам !
Явно при някои са, при други не..nuketdan написа:geridem написа:Как ще са излезли, не са.. Те дори са предвидени за 17ти.D.v. написа:Класиранията в ТУ са излезнали,въпреки,че бяха за утре .. Ох да излезнат и нашите тук ... Че полудявам !
Излезли са, излезли, един съученик вече се напива даже
Декларацията за здравно осигуряване всеки един от вас ще си я получи или от отдел "Студенти", или от колегите, с които ще отговаряме за записването в по-големите факултети (ЮФ, БФ, ФКНФ и ФФ). Не знам какъв е този личен картон, би трябвало да имаш в комплекта един Именник, който трябва да попълниш... личен картон, нищо не ми говори... освен ако не е някакво нововъведение, но се съмнявам. Колкото до уверенията - те могат да ти послужат я пред БДЖ, я пред някоя друга държавна институция, която изисква доказателство, че учиш висшУ в СУ, иначе те не са задължителни за попълване, пак пиша - попълваш ги единствено, ако имаш нужда от такова доказателство.mkaDGr написа:Днес отидох да си взема документите, които трябват за записване. Установих, че нямам личен картон и декларация за здравно осигуряване, както и че имам 4 еднакви уверения. На тези уверения аз трябва ли да пиша нещо ? Прочетох, че някои също сте си ги закупили та може ли да кажете при вас какво е положението, имате ли тези неща, които казах, че на мен липсват ?
Факултетът по химия и фармцация има собствена каса, но Медицинският няма.IvayloSK написа:Искам да попитам някой знае ли ФАКУЛТЕТА ПО ХИМИЯ И ФАРМАЦИЯ и МЕДИЦИНСКИЯ ФАКУЛТЕТ имат ли собствена каса, в която може да се плати семестриалната такса?
Няма за какво! Радвам се, че съм ти помогнал и също така се радвам, че пишеш едно "благодаря"!nuketdan написа:Много благодаря за отговорите, гайс! Особено на although!Много ми помогнахте, че и без това се притеснявам за всичко останало!
Само моя въпрос си остана без отговорclew написа:Какво е работното време в дните на записванията и относно кандидатстването за общежитие - като ходя да се записвам ли трябва да попълвам формуляри разни или всичко става онлайн?
По същия начин ... сигурно тази вечер няма да мога да заспяdesiinkaa написа:Наближава "заветният" час, в който ще разберем какво сме приети и дали ще участваме във второ класиране... Не знам, но на мен ми е много притеснено и изнервено. Вие как сте???
Таксите в ЮФ ще са по 270 лв. на семестър от тази годинаЙордан М. написа:Добър ден на всички. Извинявам се за тъпия въпрос, може да е бил задавн и преди, но не съм обърнал внимание. Та на въпроса колко е таксата за внасяне в ЮФ при записването, разбрах че се внасяло определена сума, ама за цялата година или за първия семестър. А и ако може да ми я кажете сумата, да знам колко да носа, че пътувам от провинцията и да знам колко пара да нося. Мерси предварително и дано имаме късмет утре всички.
Не, ако сте завършили тази година и сега станете студент, ще имате неплатени само 3 месеца, тоест непрекъснати осигуровки. И да не е така, университета това не го интересува, той започва да Ви осигурява от датата на записване, а и реално те няма как да проверят дали до сега сте се осигурявал или не.Majesty написа:И аз съм под леко напрежение в очакване на резултатите!Имам и един въпрос според вас възможно ли е да ме върнат при записването ако не сам си внесъл здравните осигоровки?
Ами, да, хубаво ще е да си носиш един химикал... за всеки случай, тъй като не се знае какво, как и защо. Предполагам ти вече си си попълнил всички документи за записването, но тези, които все още не са и четат това мнение - то задължително да си носят една химикалка, някакво лепило и евентуално ножица, защото трябва да се попълнят въпросните документи по образец, а ако не си носите тези "пособия", то ще трябва да си купите, тъй като е много вероятно да ви влязат в употреба.mkaDGr написа:@although Благодаря, а иначе тази декларация там си я попълваме (идеята ми е да си носим 1 химикал) ? То относно тези документи гледам информация в сайта на ФМИ, едни примерно попълнени бланки, но сравнително стари вече, затова може да има разминаване в информацията.
Не, няма такава вероятност, не се притеснявай.Majesty написа:И аз съм под леко напрежение в очакване на резултатите!Имам и един въпрос според вас възможно ли е да ме върнат при записването ако не сам си внесъл здравните осигоровки?
mariela.petkova написа:Таксите в ЮФ ще са по 270 лв. на семестър от тази година
Това и аз искам да го разбера, че ми стана интересно!Nipton написа:Кой ти каза, че са 270?