Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
asdfghjklkjhgfdsa
- В началото бе словото
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.4
А има ли някое фото близо до университета, тъй като съм от малко градче и няма кога да си направя снимки?
-
mkaDGr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Знам за едно фото на "Христо Смирненски", което е кажи речи срещу УАСГ, преди една книжарница. Малко встрани от Ректората е, но все пак да знаеш 
-
krokodilagena
- В началото бе словото
таксите за новата учебна година
http://www.minedu.government.bg/opencms ... _taksi.pdf
http://www.minedu.government.bg/opencms ... _taksi.pdf
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Има едно, което се намира в отсечката между СУ и Орлов мост, малко след заведенията Естерхази и Грозд, както и преди Папая-та, в посока Орлов мост... помещава се на първия етаж в един жълтеникав 6-етажен блок, пише "Фото" с бели букви на зелен фон... няма как да го пропуснеш. : )asdfghjklkjhgfdsa написа:А има ли някое фото близо до университета, тъй като съм от малко градче и няма кога да си направя снимки?
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
-
toeternity
- В началото бе словото
При каднидатстване в два университета, как става класирането? Разбрах, че ако искаш да си запазиш мястото, ако си приет на 1во класиране, трябва да си оставиш дипломата. И ако чакаш за следващо класиране също. Няма ли как да стане с копие на диплома? Няма как да си оставиш дипломата в два университета, какво се прави?
-
mkaDGr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Избираш единия и оставяш другия.
-
toeternity
- В началото бе словото
При положение, че не знаеш в кой университет ще те приемат, а класиранията са на различни дати, трябва да има някакъв начин?
- Feuer-frei
- В началото бе словото
- Специалност: психология
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: http://media.beta.photobucket.com/user/ ... zps50eb4ff
В такъв случай рискуваш.
Whether you think you can, or you can't - you're always right.
Не мисля, че е нужно да рискуваш.
Трябва да се запишеш и после да се откажеш като излезе другот класиране (при което ти възстановяват 90% от семестриалната такса). Много ходене е ама си заслужава ако те приемат в друг университет.
За всеки случай се обади на телефона на СУ за въпроси от кандидат-студенти.
Трябва да се запишеш и после да се откажеш като излезе другот класиране (при което ти възстановяват 90% от семестриалната такса). Много ходене е ама си заслужава ако те приемат в друг университет.
За всеки случай се обади на телефона на СУ за въпроси от кандидат-студенти.
-
pavelcheto
- В началото бе словото
Или отиваш и се записваш в СУ и чакаш следващия ВУЗ. Ако после решиш да ходиш в другия - отиваш и си взимаш дипломата, но ти връщат 90% от парите.
- nominasuntodiosa.
- В началото бе словото
- Курс: първи
Въпрос: В сайта на СУ пише, че може от 17 до 19 да си идентифицираме писмените работи. Включва ли и тези от първата КСК?
"Сърцата са едни и същи." - Виктор Юго
-
jakotrouble
- В началото бе словото
А за връщане мога ли да хвана автобуса от Плиска като минава или трябва да отида до автогарата ?
Някой ми каза че с метро има връзка от СУ до автогарата ама не съм го виждал тоя вход на метрото къде се намира дето е около СУ.Автобус/тролей пряк има ли от района на СУ до автогарата ?
Някой ми каза че с метро има връзка от СУ до автогарата ама не съм го виждал тоя вход на метрото къде се намира дето е около СУ.Автобус/тролей пряк има ли от района на СУ до автогарата ?
Входа на метрото е в подлеза точно пред СУ ,няма как да не си го виждала !!! Ми да можеш да хванеш метрото и да слезнеш на сердика и там се прикачваш на линия 2 към централна автогара.Те са само две спирки, лълов мост и след това е централна автогара
Иначе спирки на автобуси има като застанеш пред СУ тръгнеш към центъра завиваш веднага на ляво след унито и там има спирка но нямам идея кои автобуси са към автогарата 
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Не, става дума само за втората КСК, за първата идентификацията мина отдавна.nominasuntodiosa. написа:Въпрос: В сайта на СУ пише, че може от 17 до 19 да си идентифицираме писмените работи. Включва ли и тези от първата КСК?
По първия въпрос не мога да ти отговоря, защото не ми се налага да ползвам автобуси за излизане от София. Иначе спирката на метрото е буквално на пет крачки от входа на СУ, намира се точно на кръстовището между бул. Цар Освободител и бул. Васил Левски, иначе казано срещу Ялта, който и човек да питаш, ще те упъти в правилната посока. И да, има връзка от СУ до автогарата - хващаш метрото за една спирка до "Сердика" и след това се прекачваш на другата линия в посока Надежда за две спирки, като на втората, която се казва "Централна ж.п. гара", слизаш. Другата ти възможност е с автобус от Орлов мост, като оттам ще ти трябва 213 и слизаш на последната му спирка.jakotrouble написа:А за връщане мога ли да хвана автобуса от Плиска като минава или трябва да отида до автогарата ?
Последно промяна от although на 15 Юли 2013, 19:33, променено общо 1 път.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Междуградските автобуси не качват пътници по пътя (т.е. единственият ти вариант е да тръгнеш от автогарата). Изключения се правят, само ако някой е изпуснал автобуса, та го гони с такси и някакви подобни случаи.
Колкото до метрото, предполагам, че повечето от вас са държали изпити. Ако сте били в Ректората за някой от тях, сигурно помните, че ви събираха пред главния вход (този със статуите). Подлезът, в който е метрото, е точно пред него и съвсем леко вляво (ако сте с гръб към самия вход). Текучеството на хора там е голямо, не можете да го пропуснете.
Колкото до метрото, предполагам, че повечето от вас са държали изпити. Ако сте били в Ректората за някой от тях, сигурно помните, че ви събираха пред главния вход (този със статуите). Подлезът, в който е метрото, е точно пред него и съвсем леко вляво (ако сте с гръб към самия вход). Текучеството на хора там е голямо, не можете да го пропуснете.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември