[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Iliyan.Yakimov
В началото бе словото

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от Iliyan.Yakimov »

^
Аз смятам така да направя, все пак е най-удобно според мен. Колко снимки ще ни са нужни ?
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
STD
В началото бе словото

Мнение от STD »

Може ли някой да сподели удачен транспорт от гарата до ФМИ и обратно?
brukii
В началото бе словото

Мнение от brukii »

Iliyan.Yakimov написа:^
Аз смятам така да направя, все пак е най-удобно според мен. Колко снимки ще ни са нужни ?
Записване на новоприетите студенти

Чл. 39. (1) Записването на новоприетите студенти се извършва със заповед на Ректора.

(2) Новоприетите студенти, които не са се записали в определения срок, губят придобитите права.

(3) Приетите за специалността Славянска филология допълнително се разпределят по езици според състезателния бал и изявеното желание.

Чл. 40. При записването си новоприетите студенти представят:

1. Диплома за завършено средно образование, която се съхранява в отдел “Студенти” на съответния факултет до края на следването;

2. Лична карта;

3. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.

4. Комплект документи за новоприети студенти (по образец);

5. Квитанция за платена такса за обучение. Таксата се утвърждава ежегодно с постановление на Министерския съвет;

5.1. При напускане преди началото на учебната година се депозира молба с приложена оригиналната квитанция за възстановяване на 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса;

5.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.

Чл. 41. Приетите студенти и заминали за обучение в чужбина преди завършване на първи курс, не запазват студентските си права.
Аватар
niki_mitev
В началото бе словото

Мнение от niki_mitev »

STD написа:Може ли някой да сподели удачен транспорт от гарата до ФМИ и обратно?
С метрото май е най-бързо. :)
STD
В началото бе словото

Мнение от STD »

Някакви алтернативи на метрото?
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

http://www.sofiatraffic.bg/routes Тук може да провериш.
tsmars
В началото бе словото

Мнение от tsmars »

305 от централна гара и слизаш на Румънското посолство. След това хващаш 120 и слизаш на 2та спирка - Семинарията. После като слезеш трябва да вървиш нагоре, докато не стигнеш Физическия факултет, ФМИ е зад него.

Иначе и аз съм за метрото - само 1 билет ще трябва да си взимаш, а и е по-бързо. Трябва да го хванеш в посока Лозенец и да слезеш на последната спирка - бул. Джеймс Баучер. Там има един трамвай, който спира пред ФМИ.
taratam
В началото бе словото

Мнение от taratam »

Какъв е тоя странния формат на снимките... Дали ще има проблем, ако дадеш паспортни ( 2.5х4.5 )? За дипломата също ми искаха измислен формат, ама впоследствие се оказа, че може и с паспортни :D
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

taratam написа:Какъв е тоя странния формат на снимките... Дали ще има проблем, ако дадеш паспортни ( 2.5х4.5 )? За дипломата също ми искаха измислен формат, ама впоследствие се оказа, че може и с паспортни :D
Не, даже е по-добре. Трябват ти 2 снимки за лична студенска книжка и голямата студентска книжка. Трябва и още една за досието ти...
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

STD написа:Може ли някой да сподели удачен транспорт от гарата до ФМИ и обратно?
Директно май може само с маршрутка 7 и 8. Иначе има и вариант трамвай 18, който обаче не спира точно на гарата, но е на пешеходно разстояние.
С метрото също става (поне не се сменят линии и самото пътуване няма да е повече от 10 минути), но има да се повърви пеша повечко.
Изображение
Аватар
Великов
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Великов »

Какво е настроението преди утрешния ден и излизането на първо класиране. Тръпнете ли в очакване :D Очаквам след като минат класиранията да се заформят Фейсбук групички за всяка специалност, че да добием поне малко представа за бъдещите колеги :D
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Аватар
nukinuki
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от nukinuki »

Имате ли някаква представа към колко часа ще излиза класирането?
taratam
В началото бе словото

Мнение от taratam »

Някаква информация колко е семестъра? 378?!
Аватар
Iliyan.Yakimov
В началото бе словото

Мнение от Iliyan.Yakimov »

taratam написа:Някаква информация колко е семестъра? 378?!
За последната година всички специалности във ФМИ са били по 375 лв. семестърът, няма информация за промяна, така че най- вероятно пак са по толкова.
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
Аватар
lady__bird
В началото бе словото

Мнение от lady__bird »

Ако се завърши СИ в Софийски не се ли получава титлата инженер? :D
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”