СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
krokodilagena
- В началото бе словото
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
Има ли книжарница близо до ФФ за закупуване на комплекта документи или трябва да се ходи до ректората?
Мога ли да платя по банков път таксата за семестъра?
Мога ли да платя по банков път таксата за семестъра?
-
krokodilagena
- В началото бе словото
-
moniiiii
- От дъжд на вятър
- Специалност: ВО
- Курс: кандидат-студент
тцттц чак сега разбрах, че записването става в съответния факултет, аз мислех, че всички ще се записваме в Ректората...... Ами факултета по журналистика има ли си каса и книжарница или трябва да прескоча до Ректората? И ако има това означава ли, че изобщо няма да ми се наложи да ходя до ректората?
П.С кой ми е най-удобният транспорт до ФЖМК?
П.С кой ми е най-удобният транспорт до ФЖМК?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
ФЖМК няма собствена каса, така че ще трябва да минеш през Ректората, за да си платиш и едва след това да отидеш до факултета си. Като докато си в Ректората може направо оттам да си вземеш и комплекта за записване. Колкото до най-удобния ти транспорт - ами... сподели откъде тръгваш, за да може да ти се отговори адекватно на този въпрос, иначе самият факултет се намира на пет минути ходене пеша от Ректората, така че и така можеш да стигнеш до него.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Попитай в Учебен отдел /в Ректората/ - там ще ти обяснят подробно дали и как можеш да се включиш. Във всеки случай ще става въпрос за попълване на свободни места, така че няма да имаш голям избор между специалности.rakiqpower написа:Искам да попитам някой дали мога да се включа от третото класиране,т.е оттгова да почвам да кандидаствам реално,при условие че не съм подал документи за предишните две класирания.Искам с матурите,тъй като и на изпити не съм ходил.И ако е възможно,дали знаете до кога е срока за подаване на документи или съм изпуснал всичко от самото начало
“You'll never find a rainbow if you're looking down”
- nuketdan
- В началото бе словото
- Специалност: Логопедия
- Курс: първи
А как най-лесно да стигна от Централна Автогара до ФНПП с градски?
Мерси.
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
-
R@D|/|
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз ли съм тъп не знам,обаче не мога да разбера нищо.
http://prikachi.com/images.php?images/923/6333923k.png
Това означава, че не съм приет и в европеистика и история ли?!
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Най-лесно би ти било от Автогарата да отидеш до спирката на пл. Лъвов мост (можеш с метро за една спирка или с рейсове 78, 85, 213, 285, 305 и 413 за две спирки, като на втората слизаш, няма как да не видиш преди спирката лъвовете) и оттам да хванеш рейс 11, като с него пътуваш в посока Автостанция Гео Милев и реално слизаш на последната му спирка. ФНПП се намира точно до спирката, ще го познаеш лесно, не се притеснявай.nuketdan написа:А как най-лесно да стигна от Централна Автогара до ФНПП с градски?Мерси.
Пак пиша, единственият шанс е да се обяви допълнителен прием след трето класиране, което за момента абсолютно никой не може да ти каже дали ще се случи или не, освен ако сериозно не спекулира и не се опитва да налучка. Няма как да стане да се участва в класирането директно от трето класиране, при все, че дори не са подадени документи за участие в класацията.suny написа:Попитай в Учебен отдел /в Ректората/ - там ще ти обяснят подробно дали и как можеш да се включиш. Във всеки случай ще става въпрос за попълване на свободни места, така че няма да имаш голям избор между специалности.rakiqpower написа:Искам да попитам някой дали мога да се включа от третото класиране,т.е оттгова да почвам да кандидаствам реално,при условие че не съм подал документи за предишните две класирания.Искам с матурите,тъй като и на изпити не съм ходил.И ако е възможно,дали знаете до кога е срока за подаване на документи или съм изпуснал всичко от самото начало
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Това означава, че още не е излязло първо класиранеR@D|/| написа:Аз ли съм тъп не знам,обаче не мога да разбера нищо.
/иначе, сивият цвят на Правото, до колкото знам, означава, че не си държал някой от задължителните за специалността изпити и няма как да бъдеш приет в нея/
Последно промяна от suny на 15 Юли 2013, 11:23, променено общо 1 път.
- vicodin
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
по-скоро означава, че не участваш в класиранията за право
Can't sleep; moon will eat me.
Нямах пред вид да участва на трето класиране, а да пита дали изобщо може да се включи тази година и да се опита да влезне в някоя от специалностите, за които са останали свободни места, както ти самия каза: на допълнителен прием, в случай, че има такъв, вместо директно да се откаже и да кандидатства догодина. Може и да е рано да се каже дали ще има такъв прием или не, но е добре поне да знае, че съществува като опция.although написа:Пак пиша, единственият шанс е да се обяви допълнителен прием след трето класиране, което за момента абсолютно никой не може да ти каже дали ще се случи или не, освен ако сериозно не спекулира и не се опитва да налучка. Няма как да стане да се участва в класирането директно от трето класиране, при все, че дори не са подадени документи за участие в класацията.
-
cereal killer
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
Имам два въпроса:)
Първо, въпросният комплект документи за новоприети студенти (по образец) може ли да се купи по-рано, днес например, а не от 17ти до 19ти? И второ, ако съм разбрала правилно, дори да платя по банков път, пак трябва да мина през касата в Ректората, за да ми подпечатат платежното? Благодаря предварително:))
Първо, въпросният комплект документи за новоприети студенти (по образец) може ли да се купи по-рано, днес например, а не от 17ти до 19ти? И второ, ако съм разбрала правилно, дори да платя по банков път, пак трябва да мина през касата в Ректората, за да ми подпечатат платежното? Благодаря предварително:))
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
И на двата въпроса отговорът е да.
-
cereal killer
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
А относно плащането, пак ли трябва да се чака на дългата опашка, или като е само за печат, се минава по-бързо?
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
- maria.georgieva.
- В началото бе словото
Ако имаш двойка на литературата мисля,че не участваш в класирането (това относно правото).А за другите две не бързай,резултатите излизат утре и ще ти изпише на един ред примерно,"Приет на второ желание" или нещо от сорта...мисляR@D|/| написа:Аз ли съм тъп не знам,обаче не мога да разбера нищо.
Dreams are not enough...actions are needed