СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
krokodilagena
В началото бе словото

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от krokodilagena »

Има ли книжарница близо до ФФ за закупуване на комплекта документи или трябва да се ходи до ректората?
Мога ли да платя по банков път таксата за семестъра?
krokodilagena
В началото бе словото

Мнение от krokodilagena »

moniiiii
От дъжд на вятър
Специалност: ВО
Курс: кандидат-студент

Мнение от moniiiii »

тцттц чак сега разбрах, че записването става в съответния факултет, аз мислех, че всички ще се записваме в Ректората...... Ами факултета по журналистика има ли си каса и книжарница или трябва да прескоча до Ректората? И ако има това означава ли, че изобщо няма да ми се наложи да ходя до ректората?

П.С кой ми е най-удобният транспорт до ФЖМК? :)
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

ФЖМК няма собствена каса, така че ще трябва да минеш през Ректората, за да си платиш и едва след това да отидеш до факултета си. Като докато си в Ректората може направо оттам да си вземеш и комплекта за записване. Колкото до най-удобния ти транспорт - ами... сподели откъде тръгваш, за да може да ти се отговори адекватно на този въпрос, иначе самият факултет се намира на пет минути ходене пеша от Ректората, така че и така можеш да стигнеш до него.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
suny
В началото бе словото

Мнение от suny »

rakiqpower написа:Искам да попитам някой дали мога да се включа от третото класиране,т.е оттгова да почвам да кандидаствам реално,при условие че не съм подал документи за предишните две класирания.Искам с матурите,тъй като и на изпити не съм ходил.И ако е възможно,дали знаете до кога е срока за подаване на документи или съм изпуснал всичко от самото начало :D
Попитай в Учебен отдел /в Ректората/ - там ще ти обяснят подробно дали и как можеш да се включиш. Във всеки случай ще става въпрос за попълване на свободни места, така че няма да имаш голям избор между специалности.
“You'll never find a rainbow if you're looking down”
Аватар
nuketdan
В началото бе словото
Специалност: Логопедия
Курс: първи

Мнение от nuketdan »

А как най-лесно да стигна от Централна Автогара до ФНПП с градски? :) Мерси.
"Посегнеш ли с ръка, за да погалиш, разместваш въздуха на цялата вселена."
R@D|/|
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от R@D|/| »

Аз ли съм тъп не знам,обаче не мога да разбера нищо.
http://prikachi.com/images.php?images/923/6333923k.png
Това означава, че не съм приет и в европеистика и история ли?!
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

nuketdan написа:А как най-лесно да стигна от Централна Автогара до ФНПП с градски? :) Мерси.
Най-лесно би ти било от Автогарата да отидеш до спирката на пл. Лъвов мост (можеш с метро за една спирка или с рейсове 78, 85, 213, 285, 305 и 413 за две спирки, като на втората слизаш, няма как да не видиш преди спирката лъвовете) и оттам да хванеш рейс 11, като с него пътуваш в посока Автостанция Гео Милев и реално слизаш на последната му спирка. ФНПП се намира точно до спирката, ще го познаеш лесно, не се притеснявай.
suny написа:
rakiqpower написа:Искам да попитам някой дали мога да се включа от третото класиране,т.е оттгова да почвам да кандидаствам реално,при условие че не съм подал документи за предишните две класирания.Искам с матурите,тъй като и на изпити не съм ходил.И ако е възможно,дали знаете до кога е срока за подаване на документи или съм изпуснал всичко от самото начало :D
Попитай в Учебен отдел /в Ректората/ - там ще ти обяснят подробно дали и как можеш да се включиш. Във всеки случай ще става въпрос за попълване на свободни места, така че няма да имаш голям избор между специалности.
Пак пиша, единственият шанс е да се обяви допълнителен прием след трето класиране, което за момента абсолютно никой не може да ти каже дали ще се случи или не, освен ако сериозно не спекулира и не се опитва да налучка. Няма как да стане да се участва в класирането директно от трето класиране, при все, че дори не са подадени документи за участие в класацията.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
suny
В началото бе словото

Мнение от suny »

R@D|/| написа:Аз ли съм тъп не знам,обаче не мога да разбера нищо.
Това означава, че още не е излязло първо класиране
/иначе, сивият цвят на Правото, до колкото знам, означава, че не си държал някой от задължителните за специалността изпити и няма как да бъдеш приет в нея/
Последно промяна от suny на 15 Юли 2013, 11:23, променено общо 1 път.
Аватар
vicodin
В началото бе словото
Специалност: Арабистика

Мнение от vicodin »

по-скоро означава, че не участваш в класиранията за право
Can't sleep; moon will eat me.
Аватар
suny
В началото бе словото

Мнение от suny »

although написа:Пак пиша, единственият шанс е да се обяви допълнителен прием след трето класиране, което за момента абсолютно никой не може да ти каже дали ще се случи или не, освен ако сериозно не спекулира и не се опитва да налучка. Няма как да стане да се участва в класирането директно от трето класиране, при все, че дори не са подадени документи за участие в класацията.
Нямах пред вид да участва на трето класиране, а да пита дали изобщо може да се включи тази година и да се опита да влезне в някоя от специалностите, за които са останали свободни места, както ти самия каза: на допълнителен прием, в случай, че има такъв, вместо директно да се откаже и да кандидатства догодина. Може и да е рано да се каже дали ще има такъв прием или не, но е добре поне да знае, че съществува като опция.
cereal killer
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от cereal killer »

Имам два въпроса:)
Първо, въпросният комплект документи за новоприети студенти (по образец) може ли да се купи по-рано, днес например, а не от 17ти до 19ти? И второ, ако съм разбрала правилно, дори да платя по банков път, пак трябва да мина през касата в Ректората, за да ми подпечатат платежното? Благодаря предварително:))
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
Аватар
Nipton
Пишете, о, братя

Мнение от Nipton »

И на двата въпроса отговорът е да.
cereal killer
В началото бе словото
Специалност: Международни отношения

Мнение от cereal killer »

А относно плащането, пак ли трябва да се чака на дългата опашка, или като е само за печат, се минава по-бързо?
"Да, човекът е смъртен, но това не е най-страшното. Лошото е, че той понякога е внезапно смъртен, това е неприятното!"
– Михаил Булгаков, "Майстора и Маргарита"
Аватар
maria.georgieva.
В началото бе словото

Мнение от maria.georgieva. »

R@D|/| написа:Аз ли съм тъп не знам,обаче не мога да разбера нищо.
Ако имаш двойка на литературата мисля,че не участваш в класирането (това относно правото).А за другите две не бързай,резултатите излизат утре и ще ти изпише на един ред примерно,"Приет на второ желание" или нещо от сорта...мисля :wink:
Dreams are not enough...actions are needed
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”