СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
vicodin
В началото бе словото
Специалност: Арабистика
Курс: първи

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от vicodin »

олдоу, за теб голяма, за мацката - малка биричка, щото, нали... мацка е :)
хубав уикенд
Can't sleep; moon will eat me.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Виж как добре се разбираме... така на по биричка. ;)

Иначе, vicodin, виждам, че искаш да учиш източна филология. Ако успееш да влезеш, което ти желая, то ще трябва да отидеш до ЦИЕК, за да се запишеш, но уловката е, че в ЦИЕК няма каса за плащане на таксата, така че при всички положения ще трябва да минеш през Ректората и след това да се запътиш към ЦИЕК... просто реших, че трябва да го знаеш това, ако вече не го знаеш, де. ;)
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
skailer
В началото бе словото
Специалност: Неформално образование

Мнение от skailer »

Хипотетично не са ме приели в нето една специалност на първо класиране, пак ли трябва да давам 30 лева за следващото класиране и да ходя до София?
Пореден мост зад мен
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм
не ще се върна пак.
Аватар
vicodin
В началото бе словото
Специалност: Арабистика

Мнение от vicodin »

although, още бири искаш или вече на твърдо ще минаваме :D
Can't sleep; moon will eat me.
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото
Специалност: Да се надявам политология!
Курс: кандидат-студент

Мнение от bobby.grigorov »

Такааа... Чета какво трябва да се прави, когато разбера, че съм приет, но не ми е ясно каква е последователността. Какво трябва да направя първо: да си купя там съответните документи и да си платя семестриалната такса и после отивам да се запиша с бележката и съответните документи и снимки, или нещата стоят подредени по различен начин? Може ли да ми кажете като последователност как става всичко и къде става всичко, всмисъл в съответния факултет, където си приет или някъде из Ректората? Дано да съм го написал разбираемо, защото и аз самия незнам как да задам въпросите. :D Благодаря предварително!
sevdalina-sisi
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от sevdalina-sisi »

купуваш документите, плащаш таксата и се записваш с бележката
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото

Да, ясно. Благодаря ти много! А къде се записвам и къде става плащането на таксата? В самия факултет, където съм приет или на друго място?
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

skailer написа:Хипотетично не са ме приели в нето една специалност на първо класиране, пак ли трябва да давам 30 лева за следващото класиране и да ходя до София?
Не, нито трябва да плащаш, нито да идваш до СУ, участваш автоматично в следващото класиране.
vicodin написа:although, още бири искаш или вече на твърдо ще минаваме :D
Хах, важното е да е весело. :wink: Иначе ФКНФ си е моят факултет, така че ако имаш някакви въпроси, свързани с него и със записването в него, то с най-голямо удоволствие ще ти отговоря на тях. :)
bobby.grigorov написа:Такааа... Чета какво трябва да се прави, когато разбера, че съм приет, но не ми е ясно каква е последователността. Какво трябва да направя първо: да си купя там съответните документи и да си платя семестриалната такса и после отивам да се запиша с бележката и съответните документи и снимки, или нещата стоят подредени по различен начин? Може ли да ми кажете като последователност как става всичко и къде става всичко, всмисъл в съответния факултет, където си приет или някъде из Ректората? Дано да съм го написал разбираемо, защото и аз самия незнам как да задам въпросите. :D Благодаря предварително!
bobby.grigorov написа:А къде се записвам и къде става плащането на таксата? В самия факултет, където съм приет или на друго място?
Вече ти бе отговорено, само искам да допълня, че това къде ще се запишеш зависи в кой факултет си приет... някои са в Ректората, а други - не. И понеже не си написал къде се надяваш да влезеш, то е малко трудно да ти се отговори къде ще ти е записването и къде ще ти е най-удобно да си платиш таксата.
Последно промяна от although на 13 Юли 2013, 16:20, променено общо 2 пъти.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Аватар
foxgirl_sf
В началото бе словото
Специалност: ПНУП

Мнение от foxgirl_sf »

skailer написа:Хипотетично не са ме приели в нето една специалност на първо класиране, пак ли трябва да давам 30 лева за следващото класиране и да ходя до София?
НЕЕЕЕ,30 лева са еднократно,а ако не се класираш никъде няма да се разходжаш до София,а ако те приемат,но искаш да продължиш и на следващите класирания ще трябва да се разходиш( и няма да даваш 30 лв... ) :wink:
bobby.grigorov написа: Може ли да ми кажете като последователност как става всичко и къде става всичко, всмисъл в съответния факултет, където си приет или някъде из Ректората? Дано да съм го написал разбираемо, защото и аз самия незнам как да задам въпросите. :D Благодаря предварително!
sevdalina-sisi написа:купуваш документите, плащаш таксата и се записваш с бележката
В кой факултет очакваш да те приемат? Защото има няколко факултета със собствени каси и ако си в тях няма да имаш нужда от ходене до сградата на Софийския...Аз например очаквам да съм във ФНПП,те си имат каси и няма да ходя на голямото весело в централната сграда :joker: .
vicodin написа:although, още бири искаш или вече на твърдо ще минаваме :D
:geek:
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
Аватар
foxgirl_sf
В началото бе словото
Специалност: ПНУП

Мнение от foxgirl_sf »

:colors: although дай да си разграфим часовете за консултации :)
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Хаха, трябва си, че нещо все се застъпваме, ама нали знаеш, че great minds think alike, та затова и по едно и също време отговаряме. ;) :lol:
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото

При мен става на въпрос за философския факултет. Първите митрижелания са от него, а четвъртото е българска филология, но не мисля, че ще стигна чак до филологията. И благодаря ви хора, страхотни сте! :)
sevdalina-sisi
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от sevdalina-sisi »

наистна, ако някой знае къде точно е отдел "Студенти" на ФФ да сподели, ако може
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

http://phls.uni-sofia.bg/article/482 - не го гледайте приемното им време, за записванията ще работят целодневно с една почивка от 12:00 до към 13:00 часа.
Аватар
bobby.grigorov
В началото бе словото

Да, благодаря много! Поизясниха ми се някой неща. И въпреки всичко, нали съм вечно неразбрал, какво се получава сега? Тъй като ти - although, писа в една тема, че ФФ няма собствени каси, всмисъл нямаше го в списъка на факултетите, които са със собствени каси, първо трябва да мина през Ректората да си платя таксата и после да отида на Цариградско да се запиша или...? Извинете за глупавите въпроси, но просто гледам да се подготвя максимално за записването, за да не стане хаус на 17-ти. И отново - благодаря ви предварително! :)
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”