хубав уикенд
СЛЕД изпитите - всичко за записването
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- vicodin
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
- Курс: първи
Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването
олдоу, за теб голяма, за мацката - малка биричка, щото, нали... мацка е 
хубав уикенд
хубав уикенд
Can't sleep; moon will eat me.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Виж как добре се разбираме... така на по биричка. 
Иначе, vicodin, виждам, че искаш да учиш източна филология. Ако успееш да влезеш, което ти желая, то ще трябва да отидеш до ЦИЕК, за да се запишеш, но уловката е, че в ЦИЕК няма каса за плащане на таксата, така че при всички положения ще трябва да минеш през Ректората и след това да се запътиш към ЦИЕК... просто реших, че трябва да го знаеш това, ако вече не го знаеш, де.
Иначе, vicodin, виждам, че искаш да учиш източна филология. Ако успееш да влезеш, което ти желая, то ще трябва да отидеш до ЦИЕК, за да се запишеш, но уловката е, че в ЦИЕК няма каса за плащане на таксата, така че при всички положения ще трябва да минеш през Ректората и след това да се запътиш към ЦИЕК... просто реших, че трябва да го знаеш това, ако вече не го знаеш, де.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
- skailer
- В началото бе словото
- Специалност: Неформално образование
- Адрес в галерията на СУ: skailer
Хипотетично не са ме приели в нето една специалност на първо класиране, пак ли трябва да давам 30 лева за следващото класиране и да ходя до София?
Пореден мост зад мен
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм
не ще се върна пак.
изгарям го и в пепелта
заравям аз очите си...
Поглеждам сляп назад,
виждам само прах,
там където само преди миг стоял съм
не ще се върна пак.
- vicodin
- В началото бе словото
- Специалност: Арабистика
although, още бири искаш или вече на твърдо ще минаваме 
Can't sleep; moon will eat me.
- bobby.grigorov
- В началото бе словото
- Специалност: Да се надявам политология!
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: bobby.grigorov
Такааа... Чета какво трябва да се прави, когато разбера, че съм приет, но не ми е ясно каква е последователността. Какво трябва да направя първо: да си купя там съответните документи и да си платя семестриалната такса и после отивам да се запиша с бележката и съответните документи и снимки, или нещата стоят подредени по различен начин? Може ли да ми кажете като последователност как става всичко и къде става всичко, всмисъл в съответния факултет, където си приет или някъде из Ректората? Дано да съм го написал разбираемо, защото и аз самия незнам как да задам въпросите.
Благодаря предварително!
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
купуваш документите, плащаш таксата и се записваш с бележката
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
- bobby.grigorov
- В началото бе словото
Да, ясно. Благодаря ти много! А къде се записвам и къде става плащането на таксата? В самия факултет, където съм приет или на друго място?
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Не, нито трябва да плащаш, нито да идваш до СУ, участваш автоматично в следващото класиране.skailer написа:Хипотетично не са ме приели в нето една специалност на първо класиране, пак ли трябва да давам 30 лева за следващото класиране и да ходя до София?
Хах, важното е да е весело.vicodin написа:although, още бири искаш или вече на твърдо ще минаваме
bobby.grigorov написа:Такааа... Чета какво трябва да се прави, когато разбера, че съм приет, но не ми е ясно каква е последователността. Какво трябва да направя първо: да си купя там съответните документи и да си платя семестриалната такса и после отивам да се запиша с бележката и съответните документи и снимки, или нещата стоят подредени по различен начин? Може ли да ми кажете като последователност как става всичко и къде става всичко, всмисъл в съответния факултет, където си приет или някъде из Ректората? Дано да съм го написал разбираемо, защото и аз самия незнам как да задам въпросите.Благодаря предварително!
Вече ти бе отговорено, само искам да допълня, че това къде ще се запишеш зависи в кой факултет си приет... някои са в Ректората, а други - не. И понеже не си написал къде се надяваш да влезеш, то е малко трудно да ти се отговори къде ще ти е записването и къде ще ти е най-удобно да си платиш таксата.bobby.grigorov написа:А къде се записвам и къде става плащането на таксата? В самия факултет, където съм приет или на друго място?
Последно промяна от although на 13 Юли 2013, 16:20, променено общо 2 пъти.
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
НЕЕЕЕ,30 лева са еднократно,а ако не се класираш никъде няма да се разходжаш до София,а ако те приемат,но искаш да продължиш и на следващите класирания ще трябва да се разходиш( и няма да даваш 30 лв... )skailer написа:Хипотетично не са ме приели в нето една специалност на първо класиране, пак ли трябва да давам 30 лева за следващото класиране и да ходя до София?
bobby.grigorov написа: Може ли да ми кажете като последователност как става всичко и къде става всичко, всмисъл в съответния факултет, където си приет или някъде из Ректората? Дано да съм го написал разбираемо, защото и аз самия незнам как да задам въпросите.Благодаря предварително!
В кой факултет очакваш да те приемат? Защото има няколко факултета със собствени каси и ако си в тях няма да имаш нужда от ходене до сградата на Софийския...Аз например очаквам да съм във ФНПП,те си имат каси и няма да ходя на голямото весело в централната сградаsevdalina-sisi написа:купуваш документите, плащаш таксата и се записваш с бележката
vicodin написа:although, още бири искаш или вече на твърдо ще минаваме
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
- foxgirl_sf
- В началото бе словото
- Специалност: ПНУП
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
Хаха, трябва си, че нещо все се застъпваме, ама нали знаеш, че great minds think alike, та затова и по едно и също време отговаряме.

- bobby.grigorov
- В началото бе словото
При мен става на въпрос за философския факултет. Първите митрижелания са от него, а четвъртото е българска филология, но не мисля, че ще стигна чак до филологията. И благодаря ви хора, страхотни сте! 
-
sevdalina-sisi
- В началото бе словото
- Специалност: право
наистна, ако някой знае къде точно е отдел "Студенти" на ФФ да сподели, ако може
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
-
although
- Плиний Стари
- Обратна връзка:
http://phls.uni-sofia.bg/article/482 - не го гледайте приемното им време, за записванията ще работят целодневно с една почивка от 12:00 до към 13:00 часа.
- bobby.grigorov
- В началото бе словото
Да, благодаря много! Поизясниха ми се някой неща. И въпреки всичко, нали съм вечно неразбрал, какво се получава сега? Тъй като ти - although, писа в една тема, че ФФ няма собствени каси, всмисъл нямаше го в списъка на факултетите, които са със собствени каси, първо трябва да мина през Ректората да си платя таксата и после да отида на Цариградско да се запиша или...? Извинете за глупавите въпроси, но просто гледам да се подготвя максимално за записването, за да не стане хаус на 17-ти. И отново - благодаря ви предварително!