[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- niki_mitev
- В началото бе словото
Re: [КСК 2013] Математика
И при мен са се появили още 6 човека, които ги нямаше миналата седмица. Има някаква конспирация... 
- Betrakiss
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
ти си добре.. при мен са 15..niki_mitev написа:И при мен са се появили още 6 човека, които ги нямаше миналата седмица. Има някаква конспирация...

- autumndesign
- В началото бе словото
искам да попитам след излизане на класирането при записването може ли да стане подаването на документите от второ лице или само за конкретното лице е разрешена процедурата ?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Може, с уверение и дипломата ти под ръка...autumndesign написа:искам да попитам след излизане на класирането при записването може ли да стане подаването на документите от второ лице или само за конкретното лице е разрешена процедурата ?
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- autumndesign
- В началото бе словото
какво представлява това уверение ?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Нотариално заверение, че друг човек може да те представлява...autumndesign написа:какво представлява това уверение ?
КН правеж
Къде се извършва цялата процедура по записването и какви документи трябва да представя?
Във ФМИSTD написа:Къде се извършва цялата процедура по записването и какви документи трябва да представя?
Тази семестриална такса не се ли плаща на място?Valerita написа:Във ФМИSTD написа:Къде се извършва цялата процедура по записването и какви документи трябва да представя?Трябва да носиш диплома,снимки,комплект документи от книжарницата и бележка,че си заплатил семестриална такса
Да в касите на ФМИtaratam написа:Тази семестриална такса не се ли плаща на място?Valerita написа:Във ФМИSTD написа:Къде се извършва цялата процедура по записването и какви документи трябва да представя?Трябва да носиш диплома,снимки,комплект документи от книжарницата и бележка,че си заплатил семестриална такса
-
jr-
- В началото бе словото
- Специалност: -
Въпросният комплект документи трябва задължително да се закупи от всеки, така ли? Не дават на място във ФМИ?
Купуваш си ги от книжарницата във ФМИ.Не забравяй да си носиш лепило и ножица за снимките.jr- написа:Въпросният комплект документи трябва задължително да се закупи от всеки, така ли? Не дават на място във ФМИ?
-
jr-
- В началото бе словото
- Специалност: -
Благодаря!
- Iliyan.Yakimov
- В началото бе словото
Снимките там ли ги изкарват ?brukii написа:Купуваш си ги от книжарницата във ФМИ.Не забравяй да си носиш лепило и ножица за снимките.jr- написа:Въпросният комплект документи трябва задължително да се закупи от всеки, така ли? Не дават на място във ФМИ?
Последно промяна от Iliyan.Yakimov на 13 Юли 2013, 16:52, променено общо 1 път.
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен. /Алберт Айнщайн/
-
mkaDGr
- В началото бе словото
^
Снимаш се предварително и носиш снимките на място.
Снимаш се предварително и носиш снимките на място.