Литература - темата в СУ!

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

Защо си го причинявате,а? Питайте патило (5 години, бе хора, послушайте ме), няма да стане, дори всички дружно да минем на валиум. Утре - утре. Няма да е голяма разликата, наслаждавайте се на сега и в момента. И на мен първата госина ми беше сечено, ама аз ви казах!!!! [u]Никога[/u] не става за 10 дни, не си разсипвайте нервите.
Е, някой си си знаел оценката. Поздравления на изкаралите. Другите - споко, винаги излизат, няма случай да са ги скрили. Утре е скоро.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Съдя само по себе си :roll:
ИзображениеСтоличен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" :P~
Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си ;)
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

Който по каквото иска да съди - ще чакаме.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Аз си имам утешение.Ако имам под 3.50 заминавам в петък при дядо в Бургас и ще стоя до 4-5 август.Майка ми го предложи,аз като възпитано дете не можах да откажа. :lol:
Изображение
Аватар
Ironman
В началото бе словото

Мнение от Ironman »

Не остана много :) Само една нощ ни дели от може би най-дългоочакваните 2-ки :clock:
Но все още я има надеждата,че тия 80% са казани само тук и нищо не е окончателно.
Наведената глава сабя не я сече.

АААААА,така ли...Я дай тая сабя да видиш къде може да ти влезне !!!
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

аз съм сигурна, че са толерирали писалите по Далчев (нищо против самите писали), защото другите са обявени за "незнаещи", но ако се докаже това ще спя пред СУ :brave: :cussing: :protest: :protest:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

След 50год ще се учи... Климент-Охридския софийски бунт.. блах... :roll:
Изображение
Аватар
Ironman
В началото бе словото

Мнение от Ironman »

Joyride,и да спиш отпред,и палатка да опънеш, :wink: все тая
Едва ли ще се наемат да обърнат внимание :?

Аватар
Ironman
В началото бе словото

Мнение от Ironman »

Понеже вече няма какво да се направи :(
отивам да пия една студена вода
пък утре ще пия едно валидолче преди да направя справка
но и без това още от рано по медиите ще кажат
:pale:

Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

ще видим тази работа :twisted: утре ако дават някоя девойка изплезила се на света от черния прозорец, да знаете ,че съм аз :lol: само дето няма да се беся.. решила съм първо да си опъна палатковия лагер пред СУ :twisted:
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
Ironman
В началото бе словото

Мнение от Ironman »

Ще видя в едно книжле какво бяха писали за критериите за оценяване и после ще попържвам тихо на чаша бира :banghead:

Аватар
stefaniq_
В началото бе словото

Мнение от stefaniq_ »

"Хора, честно ви казвам, много съм разочарована от СУ, не съм очаквала толкова слаба организация от тяхна страна. Цяла София вече си знае резултатите, а те продължават да се правят на интересни. Нямам думи.."

.

ХОРА И АЗ НЯМАМ ДУМИ!!!Егати и безобразието!не очаквах подобно нещо!Може да говорят какви ли не неща за УННС, но поне там хората си вършат работата , а тия в СУ си питат ушите!Туко що се прибрах от разходка, защото на обяд полудях просто с тово чакане и сега какво ВСЕ ОЩЕ НЯМА РЕЗУЛТАТИ!!!Ще ги избия тия от СУ :bonedemon: :diabloanifire: :diabloanifire: :diabloanifire: :diabloanifire: :diabloanifire: :diabloanifire: :dmage: :thin:
"Злият човек прилича на въглен!Ако не те изгори, ще те очерни".
Анархазис
Аватар
LULLABY
В началото бе словото

Мнение от LULLABY »

Аз чак утре след 20 часа мисля да погледна отново, шото тия не ми заслужават вложената енергия... пък ако няма като ходя за английския направо... 27ми, 28ми... :evil: :evil:
Аватар
Lilith_
В началото бе словото

Мнение от Lilith_ »

Мдам, определено не си заслужават енергията. А що се отнася до палатковия бунт, там съм^^
iLLuSiOn
В началото бе словото

Мнение от iLLuSiOn »

Хора не се стягайте толкова, в крайна сметка чакаме толкова време вече до утре ли нмяма да изтраем... ето хората са прави излезте подишаите чист въздух...аз например се правя на шофьор... така че да знаеет не обикаляйте около плиска... че аз само жертви си дебна..;) каквато оценка такава...:) нали знаете всичко рано или късно си идва на мястото
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”