СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
maturabel
В началото бе словото

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от maturabel »

Cvurko, коя "дама" от СУ си питал за дипломата, можеш ли да споделиш ... Ако и някой друг може да ми каже някакви координати на Отдел студенти на ЮФ (за специалност Право - задочно става на въпрос). Благодаря предварително !
sevdalina-sisi
В началото бе словото
Специалност: право
Курс: първи

Мнение от sevdalina-sisi »

maturabel написа:Cvurko, коя "дама" от СУ си питал за дипломата, можеш ли да споделиш ... Ако и някой друг може да ми каже някакви координати на Отдел студенти на ЮФ (за специалност Право - задочно става на въпрос). Благодаря предварително !
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/u ... i_fakultet това са телефоните на ЮФ
"...колко порочен е този свят, който тласка човека към грях"
rakiqpower
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от rakiqpower »

Искам да попитам някой дали мога да се включа от третото класиране,т.е оттгова да почвам да кандидаствам реално,при условие че не съм подал документи за предишните две класирания.Искам с матурите,тъй като и на изпити не съм ходил.И ако е възможно,дали знаете до кога е срока за подаване на документи или съм изпуснал всичко от самото начало :D
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Ти направо ме застреля с този въпрос! :lol: Отговорите на питанията ти се съдържат в тези няколко думички - забрави за СУ тази година. :)
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
Аватар
Diotimaaa
В началото бе словото
Специалност: право

Мнение от Diotimaaa »

http://ksk.uni-sofia.bg/klasirane/ - За тези, които питаха къде могат да си видят черно на бяло бала и дали са в системата : ))
rakiqpower
В началото бе словото

Мнение от rakiqpower »

although написа:Ти направо ме застреля с този въпрос! :lol: Отговорите на питанията ти се съдържат в тези няколко думички - забрави за СУ тази година. :)
Щом казваш ще забравя :D Малко ме е яд,ама кой ми е виновен,освен АЗЕ.Благодаря все пак :)
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Няма как, изпуснал си всички видове срокове и нищо повече не може да се направи, но иначе искрено ме разсмя с това за включването направо от трето класиране! :lol: Не знам какво искаш да учиш, но единствено ти остава да се надяваш да има много незаети места след трето класиране и да се обяви допълнителен прием за някои специалности, но това никой не може да ти го гарантира, че ще се случи. Следи сайта на СУ за повече информация и се опитвай да спазваш сроковете. ;)
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Maya Jane Cole
В началото бе словото
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Maya Jane Cole »

Добро утро от мен. :glasses7: Време е за днешната доза малоумни въпроси :unknown_singer: , за което предварително се извинявам, но няма как.. Значи резултатите излизат на 16.07, а от 17 до 19 трябва или да се запишем в специалността, в която сме приети или да си пуснем документи за следващо класиране, нали така? Хубаво де, само че на 15-ти летя и ще съм извън Бг до 14.08.. какво правим в тази ситуация? Какво пълномощно трябва да се извади (знам, че трябва да е заверено от нотариус, но ако може някой да ми опише цялата процедура)? Други документи, които ще трябват на упълномощеното лице, за да може да ме запише/потвърди за следващо класиране? и т.н. Ако има някой, който е минавал по този път, ще съм му много благодарна да сподели всичко стъпка по стъпка, че ми е голяма паника, като не мога да държа нещата под пряк контрол. :shaking2:
Maya Jane Cole
В началото бе словото
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Maya Jane Cole »

А и забравих да попитам: няк'ви предположения за МИНИМАЛните балове за ФЖМК на 1во класиране? Като гледам миналогодишните.. ми се ще да падне метеоритен дъжд по сред обяд, за да видия one fuckin' falling star, да си пожелая да ме приемат.. и то естествено да се сбъдне и на есен да съм всеки ден на сантиметри от Ялта :)))))))) май хевън :cyclopsani:
Аватар
Mephisto
От дъжд на вятър
Специалност: Книгоиздаване
Курс: втори

Мнение от Mephisto »

ФЖМК използва първата и най-стара сграда на СУ, която е маааалко по-далеч от клуб "Ялта" ;}
.:{~Блог~}:.
jakotrouble
В началото бе словото

Мнение от jakotrouble »

Хора помощ...
Оценките са ми следните:
мат1 - 4.50 пробен 4.95 редовен
мат2 - 4.20 пробен
матура - 5.74
взели са ми бала с мат2 3*4,20 +5,74=18,34 , защо ? с мат 1 не ми ли става повече ?
доколкото съм разбрал с мат1 се образува по следния начин:
2*мат1 + 2*матура за да стане пак макс 24 бал.
ако е така 2*4,95 +2*5,74=21,38
а дори да се взима дипломата която ми е 5.50 пак ще стране 20,9
Да не би ако си ходил на мат2 и да ти взимат мат2 ? Нещо погрешно ли съм си мислел че се образува с мат1 ?
Аватар
fyfif
В началото бе словото

Мнение от fyfif »

В грешка си. За някои специалности мат1, мат2 и матура по математика са равносилни, а за други мат2 се уможава по 3..
ето: http://www.fmi.uni-sofia.bg/priem
jakotrouble
В началото бе словото

Мнение от jakotrouble »

Мнооооого хубаво ....
Значи с мат1 неможеш да стигнеш 24 бал а само 18, така ли излиза ?
Където гледах преди пишеше просто.
Коефициент 2:
1.Математика 1
2.Матура
Няма го това "или".Значи ако не се явиш на мат2 над 18 бал за софтуерно,компютърни и т.н. неможеш да изкараш ?
Значи се прецаках и ми отиде годината заради едно липсващо или...
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

Maya Jane Cole написа:Добро утро от мен. :glasses7: Време е за днешната доза малоумни въпроси :unknown_singer: , за което предварително се извинявам, но няма как.. Значи резултатите излизат на 16.07, а от 17 до 19 трябва или да се запишем в специалността, в която сме приети или да си пуснем документи за следващо класиране, нали така? Хубаво де, само че на 15-ти летя и ще съм извън Бг до 14.08.. какво правим в тази ситуация? Какво пълномощно трябва да се извади (знам, че трябва да е заверено от нотариус, но ако може някой да ми опише цялата процедура)? Други документи, които ще трябват на упълномощеното лице, за да може да ме запише/потвърди за следващо класиране? и т.н. Ако има някой, който е минавал по този път, ще съм му много благодарна да сподели всичко стъпка по стъпка, че ми е голяма паника, като не мога да държа нещата под пряк контрол. :shaking2:
Принципно е хубаво да има издадено пълномощно, но не е проблем да стане записването и без него, така че нека това не те притеснява... никой няма да върне упълномощеното от теб лице. : ) Колкото до документите, които са необходими за записване - дипломата ти за средно образование, копие на личната ти карта (тъй като предполагам тя ще си е в теб), три твои паспортни снимки, комплекта за новоприети студенти, както и квитанция за платена семестриална такса... като това е за записване, а ако се потвърждава желанието за участие в следващо класиране, то на място се попълва едно заявление и толкоз.
Maya Jane Cole написа:А и забравих да попитам: няк'ви предположения за МИНИМАЛните балове за ФЖМК на 1во класиране? Като гледам миналогодишните.. ми се ще да падне метеоритен дъжд по сред обяд, за да видия one fuckin' falling star, да си пожелая да ме приемат.. и то естествено да се сбъдне и на есен да съм всеки ден на сантиметри от Ялта :)))))))) май хевън :cyclopsani:
Нали се сещаш, че това няма как някой да го знае, а дори и да почнем да предполагаме, то това биха били чисти спекулации и свободни съчинения... :)
Ще ти писне от Ялта. ;)

PS. Поздрав с нещо твое - http://youtu.be/_dk_h1CSTwI - така да се каже. :lol:
rogfed
В началото бе словото
Специалност: МО

Мнение от rogfed »

Има ли възможност да потвърдиш желание за участие в следващи класирания, без да се налага да ходиш на място в СУ?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”