Шантави сънища
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Re: Шантави сънища
А пък аз сънувах преподавателката ни по Езикознание, при която имам изпит след 2 дена. Сънувах, че е отчаяна пияница и емоционално нестабилна жена
Действието се развиваше в банята вкъщи, тя беше облечена с пола и по сутиен и беше пияна 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
Сигурно съм искала да караме кънки или да се пръскаме с вода...dismisstorka написа:Сънувах clinical_dead![]()
искаше да ме води някъде

- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз се сетих по-скоро за изложбата в ЦУМ..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Божествена мелодия,без картина,просто музика. Бях полубуден,като фраснат с лизгар в главата.
Почти съм сигурен,че не беше сън,но от друга страна не мисля,че някой от съседите е способен да изсвири нещо подобно на каквото и да било.
Евентуално някой да е гледал телевизия или слушал музика прекалено силно,ала силно се съмнявам в 5 сутринта да има такива ентусиасти,още по-малко пък с достатъчно добър музикален вкус. Има и вариант най-после композиторската ми аура да се проявява насън.
Беше странно,но неописуемо красиво.
Евентуално някой да е гледал телевизия или слушал музика прекалено силно,ала силно се съмнявам в 5 сутринта да има такива ентусиасти,още по-малко пък с достатъчно добър музикален вкус. Има и вариант най-после композиторската ми аура да се проявява насън.
Беше странно,но неописуемо красиво.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
- dismisstorka
- Живее, за да пише
- Специалност: PR
Не, някакъв концерт беше. Като се засечем на форумна, ще ти разкажа.clinical_dead написа:Сигурно съм искала да караме кънки или да се пръскаме с вода...dismisstorka написа:Сънувах clinical_dead![]()
искаше да ме води някъде
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
И аз сънувах един преподавател в банята
- как ме изпитва, докато аз се опитвам да заобикалям голям...кратер, дупка, уотевър, а на всичкото отгоре самия под беше огънат като фуния и аз все натам се плъзгах
. Гадно си беше.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Сънувах,че майка ми ми изхвърля гримовете :Д
- Libra
- Гутенберг
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Сънувах, че съм на някакъв стадион или игрище с Norwegian Wood и си говорим и ядем от един и същи сандвич като тези, които продават в кафето в Ректората. 
Не съм това, което съм, но и другите не са това, което са.
-
Angel_N
- Форумно зомби
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Сънувах, че в София, нейде зад Съдебната палата има нещо като хълм, на върха на който има паметник, свързан с Бургас и морето. Имах среща там.
Живот, събран в един миг, в една дума. Цветето на духа.
- jenesais
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
За един следобеден сън се разминах с Ноел Галахър, Райън Гослинг и учителя си по култура от гимназията (най-неочаквания разбивач на женски сърца, който бихте могли да очаквате - пияница, висок 1.55, страшно умен и страшно циничен, а аз самата съм си припадала по някакъв извратен начин по него също
).
Галахър беше напушен и хранеше Ленън
. Гослинг ми сваляше звезди и ми показваше детските си рисунки. С учителя щяхме да заминаваме на пътешествие във времето.
А после се оказах на вечерна лекция по семейно право, докато навън София се беше върнала във Втората световна и имаше въздушна тревога. Вместо в скривалище, се скрих в полунощен Париж, танци и вино.
Някви такива неща ми се случват в съзнанието. Ама ми харесва.
Галахър беше напушен и хранеше Ленън
А после се оказах на вечерна лекция по семейно право, докато навън София се беше върнала във Втората световна и имаше въздушна тревога. Вместо в скривалище, се скрих в полунощен Париж, танци и вино.
she'd started smoking poetry
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Сънувах...Ники.
Нямам никаква представа как изглежда,ала подсъзнанието ми явно очаква да е нисък,небрежен,брадясал,пушещ като комин момък.
Направихме някаква сделка,аз платих 250 лева,а той ми обеща,че "всичко ще е точно". После с фас в ръка ми даде няколко съвета за "life around here" и се покри в някаква порутена сграда.
Общо взето, he didn't choose thug life, thug life chose him.
Ако някой се чуди как може да съм сънувал Ники,ако не знам как изглежда,човекът ми се представи,бе - Ники от форума.
Но дори това не е най-шантавото. Когато ме посрещна (пред някакъв бар) ми обясни,че Силвия (MidwinterSun) не могла да дойде,защото починала предната вечер при "неприятен инцидент" и той е дошъл вместо нея да свърши работата. После ми се представи,запали един фас,поговорихме си за живота от нещата,протече транзакцията и се изсулихме.
Рядко помня сънищата си,ама когато ги помня...people die. 
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Сънувах едно момиче,което не харесвам.Беше сервитьорка в една "дупка" - тя и колежките и бяха много грозни :Д :Д
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Е... мерси!Надежден Случай написа:Сънувах...Ники.Нямам никаква представа как изглежда,ала подсъзнанието ми явно очаква да е нисък,небрежен,брадясал,пушещ като комин момък.
(...) Когато ме посрещна (пред някакъв бар) ми обясни,че Силвия (MidwinterSun) не могла да дойде,защото починала предната вечер при "неприятен инцидент"
А иначе представата на сънуващото ти подсъзнание за Ники е кажи-речи противоположна на действителността
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
Надежден Случай
- Плиний Стари
Е...моля,пак заповядай!
Радвам се искрено за Ники.
Не знам защо сънят ми така го дисна визуално.
Сега нещо ме терзае,с оглед участниците,логично да съм търсил адвокат. С оглед сумата,логично е да го свържа със семестриалната такса. С оглед поведението на Ники,вероятно съм поръчал нечие убийство.
А с оглед твоето участие във филма... 
Сега нещо ме терзае,с оглед участниците,логично да съм търсил адвокат. С оглед сумата,логично е да го свържа със семестриалната такса. С оглед поведението на Ники,вероятно съм поръчал нечие убийство.
Sunshine or ain't.
Sunshine or ain't.
Ти си от НГДЕК! ААААа! Задругата на пръстена в СУ има сериозно присъствие, много яко!jenesais написа:За един следобеден сън се разминах с Ноел Галахър, Райън Гослинг и учителя си по култура от гимназията (най-неочаквания разбивач на женски сърца, който бихте могли да очаквате - пияница, висок 1.55, страшно умен и страшно циничен, а аз самата съм си припадала по някакъв извратен начин по него също).
Галахър беше напушен и хранеше Ленън. Гослинг ми сваляше звезди и ми показваше детските си рисунки. С учителя щяхме да заминаваме на пътешествие във времето.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си