Бе да ти кажа честно, предпочитам да ни завладеят китайците, отколкото да ни налазят сиганитеdon_angelitto написа:...но само на темпаЦиндил-Пиндил написа:чувствителното намаляване темпа на нарастване на китайското население
Нека Илиян да ни обясни кои числа нарастват по-бързо- големите или малките?
България след 50 години
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- don_angelitto
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
На теб ти е смешно, ама...Winyan написа: Революция в образователната система.
Ако формата на ВИСШЕТО образование беше по-разчупена, повече от нас щяха да се престрашат да имат деца по-рано, а от там и възможността да родят повече от 1-2. Една мизерна стипендийка от 90 лв и перманентна сесия не стигат. Трябва да има ясли/детска градина към самия университет, трябва да има облекчение в присъствиятя, трябва да има намаляване на учебната такса и т.н. Вярно, че повечето пак ще кажат, че не им е сега времето и са много млади, но пък сигурно има и други ентусиастки като мен, коита биха ...
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Ще ти я покажа. Надявам се се вижда добре, не съм на ти с техниката...Паган написа:Не, не съм я виждал...Мога ли някъде в интернет да я намеря?Winyan написа:Пагане, това ми напомня на нещо, дето сигурно ще ти хареса, виждал ли си как са нарисувани границите на България в промоционалната География на света, от промоцията на Прима на Мтел? Сещаш се, голямата синя книга.
Иначе сега ще погледна в сайта на М-тел.

- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
Жоки а аз тия форумни срещи защо ги организирам бе бате! Ама Паган и Пора не ме харесахаJoker написа:Тая работа няма да се оправи с дискусии по форумите, а се сещате с какво!
Давайте да го правим и то по-често!
Така ще се появят много малки Паганчета, Берсеркчета, Порчета, Крематорки и т.н. и т.н. И ако са като тези от този форум, няма страшно!
сериозно: как да се вземат мерки като всичко живо бяга навън и тука остават Асан, Айшето и останалото сигано-турско чавета? Малко трудно ще обърнеме тенденцията, още повече че да имаш дете вече е скъпо - аз взимам сравнително добра заплата и ако имам жена със същата пак ще е трудно да се плаща квартира и консумативи и за дете
Иначе добра идея, айде ффорума да се стяга и догодина да има форумни кръщенета