[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Cappie
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от Cappie »

Чакам страниците със специалностите да са успокоя, а и все още ма боли сърцето за парите, които ще дам :)
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Cappie написа:Чакам страниците със специалностите да са успокоя, а и все още ма боли сърцето за парите, които ще дам :)
Хейтърски отговор.... никой не те кара да ги даваш....

Нехейтърски... имам колеги и приятели, на които им се наложи още от първи курс да се издържат сами и НИКОГА не съм чувал от тях да казват такива неща....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Valerita
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Valerita »

Мисля,че по-скоро на шега беше казано :roll: :P
Аватар
Cappie
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от Cappie »

Стига бе хора и от шега ли не разбирате .. :)
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Valerita написа:Мисля,че по-скоро на шега беше казано :roll: :P
За това не споря, но както и да е казано, просто ... не звучи уместно... :roll:
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

brasence написа: За това не споря, но както и да е казано, просто ... не звучи уместно... :roll:
Прекалено много им се връзваш и ти прави впечатление :)
Няма смисъл да се натоварваш 8)
Аватар
niki_mitev
В началото бе словото

Мнение от niki_mitev »

brasence написа: ...имам колеги и приятели, на които им се наложи още от първи курс да се издържат сами...
Може ли да разкажеш малко повече за приятелите си - в смисъл какво работят, по колко часа на ден, как са си намерили работата, как се справят с разпределението на времето и т.н. - предполагам, че ще е интересно за много от хората, четящи темата :)
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

niki_mitev написа:
brasence написа: ...имам колеги и приятели, на които им се наложи още от първи курс да се издържат сами...
Може ли да разкажеш малко повече за приятелите си - в смисъл какво работят, по колко часа на ден, как са си намерили работата, как се справят с разпределението на времето и т.н. - предполагам, че ще е интересно за много от хората, четящи темата :)
Голяма част от студентите във ФМИ работят (в това число и аз). Но оттам нататък всичко е до късмет... и знания... Повечето работим по специалност (още от 2ри курс). За часове, или сме на 6 или сме на 8 часа... В момента сме в сесия и в общи линии... сме зомбита :D Разпределението по време е.... просто не спиш да успееш и в двете неща. Но това е индивидуално, а и щом задавате тези въпроси, значи имате още време... Съвет, не бързайте с това, ще го правите цял живот...
КН правеж

Muppa
В началото бе словото

Мнение от Muppa »

Здравейте! Искам да попитам ако не ме приемат на 1во класиране трябва ли да ходя до София, за да потвърдя участието си във 2рото класиране, или може да се направи от друг град? И това във Ректората ли се прави или във ФМИ?
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

Muppa написа:Здравейте! Искам да попитам ако не ме приемат на 1во класиране трябва ли да ходя до София, за да потвърдя участието си във 2рото класиране, или може да се направи от друг град? И това във Ректората ли се прави или във ФМИ?
Ако не бъдеш приет в нито една от специалностите,които си заявил,участваш автоматично в следващото класиране,тоест няма да ходиш до София или да подаваш каквито и да е документи. :)
Muppa
В началото бе словото

Мнение от Muppa »

А ако си приет в някоя специалност, а ти искаш да продължиш класиране за по-горно желание?
brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

Muppa написа:А ако си приет в някоя специалност, а ти искаш да продължиш класиране за по-горно желание?
1->2 класиране. Депозираш си дипломата. Ако не се качиш по-нагоре, не си губиш мястото.
КН правеж

brasence
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

mbojilova написа:И аз не знам. Чувала съм, че при КН първата година не ги напъвали много, но следващите 3 години им се разказвала играта от учене и са нямали време нито да работят, нито нищо. А при СИ е обратно - първата година ги натискат повече, но след това имат повече свободно време. Но не знам и аз колко е вярно всичко това.
Ъ... излъга ли са те. Първата година навсякъде е отсяването. Доста хора се отказват след първата година във всички специалности...
КН правеж

AxiL
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от AxiL »

Valerita написа:Как са настроенията преди излизането на класирането? :lol:
Страаотно! 8) Чакаме с нетърпение да станем официално студенти.
АнфисаПетровна
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от АнфисаПетровна »

Имам въпрос. Когато си попълвах кандидат-студентския профил за класирането имаше опция да си избираме матура. Питах лелката дето ме записваше дали е грешка да пиша матурата по математика, при положение че не искам да ми я използват вместо оценката от изпита (щото не е в мой интерес, нали се взима с по-нисък коефициент). Тя каза да я пиша и така, писах матура по математика. Та въпроса ми е грешка ли беше и дали ще ми се образува по-нисък бал?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”