практика в чужбина

Подфорум към Медицинския факултет

Модератор: dqvolito

entusiaziran
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

практика в чужбина

Мнение от entusiaziran »

Пак съм аз :D Въпросът ми е следният: има ли програми, свързани с университета, чрез които може след втората година да се отиде на практика в чужбина по време на лятната почивка (ако си си взел изпитите де) , или трябва човек сам да търси нещо съвсем независимо от уни-то?
cupoftea
В началото бе словото
Курс: първи

Re: практика в чужбина

Мнение от cupoftea »

entusiaziran написа:Пак съм аз :D Въпросът ми е следният: има ли програми, свързани с университета, чрез които може след втората година да се отиде на практика в чужбина по време на лятната почивка (ако си си взел изпитите де) , или трябва човек сам да търси нещо съвсем независимо от уни-то?
Имаме си ние едно АСМБ - Асоциация на студентите по медицина в България към Софийския университет. Те предлагат обменни, за които се кандидатства. Не съм, сигурна, обаче, дали може след втори курс или чак след трети.
А иначе имаше задължителни стажове, но не съм сигурна вече след кой курс ги направиха. Ние имахме първи курс, втори не и трети пак имаме. За тях, ако не искаш да ги караш в Лозенец, можеш да ги караш в която си искаш болница по света и у нас.
Публикувай отговор

Обратно към “МФ”