Математика II

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

и аз така, то не се знае де, може и по-жисока да е, но много по-труден ми беше от математика 1
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Rodd1ck
Да живей словото

Мнение от Rodd1ck »

Аз си се бях засилил да отделя на първите пет задачи максимум час и нещо с преписването. А на двете геометрични се мъчих сума време и ги реших чак от втория път.
Оказа се, че най-лесният изпит е този, на който не се явих, нищо неочаквано все пак. :?
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

аз каквото си помисля и то става :( бях сигурна,че математика 2 ще ми е по-труден и то така стана а ме е яд щото не внимавах и не ми стигна времето :x
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Наистина си беше по-трудничак... почти не ми остана време за последните 2 задачи..около час за двете :( Очаквам повече от предварителния и по-малко от математика 1. А бях тръгнал с нагласата да изкарам поне 5.50-60 :(
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

и аз така тръгнах тази сутрин...като ги видях задачките и веднага разбрах, че този път доста ще се пише.първите задачи имаха повече за писане от преди. това яде време
Gohan
В началото бе словото

Мнение от Gohan »

Май само аз съм доволен от Математика 2. Оценката със сигурност ще е по слаба от математика 1 но .. аз тръгнах на този изпит с една единствена цел - да реша задача 10 и успях :))) (друг е въпроса че тя костваше 50% от времето и не ми остана време за другите задачи но ..shits happen). От този изпит очаквам оценка между 5.00 и 5.5 а от математика 1 - над 5.5 но ... както казах преди малко .. изпълних целите си :)
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами аз направих само 9 "чисти"(демек с верен отговор) задачи, тъй като 9-та ми отне много време да оправя сметките при тригонометрията и останах само < 1 час за 10-та и я обърках за съжаление, иначе най-доволен съм от себе си от математика 1, където мисля, че направих всичко (не знам дали съм човека с 6.00), предварителния беше твърде лесен, а сега се омазах на 10-та, но и това се случва.
По-добре як и тъп, отколкото само тъп!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

tabledot за теб не сме се и съмнявали... :) Браво отново..ти си приет, сега някой като мен с оценка около 5.20 ще тръпнем да видим дали ще се мушнем някъде :( ама едва ли... ей още ме е яд.
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Ами най-много ме е яд, че ме подведе планиметрията ми, която мислех, че ми е най-силна, иначе 10-та не беше според мен толкова трудна като на математика 1, където се радвам, че я направих (стига да ми е вярна, де).

Ам, J`E`K`O, 5.20 може и да е достатъчна за информатика, но честно казано не се знае, както не се знае дали 5,90 ще е достатъчно за К.Н. :)
Аватар
Shiro
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shiro »

Аз съм виновен, че ви подведох, че задачите ще са по-лесни. Просто миналите години винаги е било така. Не съм видял тези от Математика II, но щом са изисквали само техническо време ... за вас това ли са трудни задачи? За мен "трудни" задачи са "хитри" задачи. Примерно последната от миналия изпит мисля, че бих я определил като такава. Пак казвам, че не съм видял тези от матка II де. И все пак се надявам поне някой да е изкарал по-висока оценка на тоя изпит отколкото на миналия :)
Nice guys finish last!
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

ами наистина 10-та си е решаема, с малко повечко време може би бих я решил. 5.90 стига за КН, няма толкова много 6.00, а и има много хора които са писали СИ на първо място :) Ти не се притеснявай. Сега да видим на математика1 на кой е тази 6.00, ако е твоя - ще черпиш, ей :)
Аватар
Tabledott
В началото бе словото

Мнение от Tabledott »

Хаха, ами ако е моя обещавам здрава почерпка :)
Иначе мисля, че ще е достатъчно 5,90 за К.Н., обаче както казва Монте Кристо остава "да чакаме и да се надяваме" :)
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

а предполойения колко ще е необходимо за моми4е за КН? :roll:
Аватар
Victoria
Писаружяк

Мнение от Victoria »

На мен ми беше най-трудния изпит сякаш, но не знам. Все пак май ще чакам най-добрата оценка от него... Реших първите девет и писах по десета, но не стигнах до отговора. Дано да е около 5.60 :) Което мисля, че за момиче ще е достатъчно за КН при диплома с 6ци по математика и физика.
Изображение
Аватар
Shiro
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Shiro »

Victoria: ще е достатъчно, стига да са ти верни.
А аз искам да попитам момичетата: колко от вас наистина смятат да стават програмистки? В смисъл ... и да смятат и да искат.
Nice guys finish last!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”