Фитнес, хранителни режими, добавки, мотивация, съвети
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- gioiella
- Драскач
- Специалност: Педагогика
- Курс: четвърти
Re: Фитнес, хранителни режими, добавки, мотивация, съвети
На мен всъщност нормалното ми тегло е около 52-54. Последната година и половина качих 2-3 кг..
57 със сигурност не е моето тегло, чувствах се тромава и друсаща се.
Ходех на фитнес преди две години, имах и програма, даже инструктора все седеше до мен.Много досадно беше, нямах грам интерес и желание.Единствено като се качвах на пътеката ми харесваше.Даже във фитнес съм работила и така и не влязох в залата.
Но спрях, защото паднах жестоко в банята, имах леко комоцио, счупен пръст на крака и травма на таза.Все още ме боли, особено след танци.
И явно от застояването след падането напълнях.
Иначе, ям правилно, движа се, но явно здравословния проблем ми е пречел да сваля.
Та ще се постарая някак да не ги качвам толкова, още повече, че от лекарствата ми вероятно се пълнее и ще трябва да взимам мерки.
57 със сигурност не е моето тегло, чувствах се тромава и друсаща се.
Ходех на фитнес преди две години, имах и програма, даже инструктора все седеше до мен.Много досадно беше, нямах грам интерес и желание.Единствено като се качвах на пътеката ми харесваше.Даже във фитнес съм работила и така и не влязох в залата.
Но спрях, защото паднах жестоко в банята, имах леко комоцио, счупен пръст на крака и травма на таза.Все още ме боли, особено след танци.
И явно от застояването след падането напълнях.
Иначе, ям правилно, движа се, но явно здравословния проблем ми е пречел да сваля.
Та ще се постарая някак да не ги качвам толкова, още повече, че от лекарствата ми вероятно се пълнее и ще трябва да взимам мерки.
За лятото действам по следния начин:
фитнес - с колелото до работ и много плуване
добавки - L-carnitine
хранителен режим - плодове,много вода и зелнчуци
тежа 54 и съм висока 164 години 23
фитнес - с колелото до работ и много плуване
добавки - L-carnitine
хранителен режим - плодове,много вода и зелнчуци
тежа 54 и съм висока 164 години 23
Висока си 164 години? 
Какво мислите за ядките в режима? Мазни са, но има доста протеини, а и са евтини. Не ми се дават по 150 лв на месец за суроватка и ще си ги набавям само от храни. 200-250 грама фъстъци, 1 литър нискомаслено прясно мляко (преди лягане) и около 200 грама пилешко. Трябва да се съобразявам със студентския бюджет 
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Фъстъкът не е ли бобово?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Да де. Няма значение
Друго е важното
- clinical_dead
- Вазов
- Специалност: Биология и химия
- Курс: втори
- Адрес в галерията на СУ: clinical_dead
В никакъв случай нискомаслени продукти тип 1 или 0.1% масленост. Това значи да приемате гадна храна. Ниската масленост се постига трудно и гадно. Вземете си някакъв по-нормален (естествен) процент и тичайте 2 минути повече сутрин. 

- Cliff Burton
- Паисий
- Специалност: География и Биология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Същото като напитките с подсладители. Много по-вредни са от тези със захар. 
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
- clinical_dead
- Вазов
Като coca-cola zero... няма захар? Ооо, но има аспартам 

- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
Напоследък започнах да си пускам разни клипчета с готини инструкторки в youtube, които правят различни видове упражнения, и да следвам движенията им сутрин преди работа за по 10-15 минути. Ако не друго, поне действа освежаващо и стимулиращо. Но е трудно да се попадне на добро клипче. Възможно е да се наложи изчакване от няколко минути, докато мацката разчисти плюшените си играчки от шалтето и разкаже на зрителите за всяка от тях...
+ слизане от автобуса/трамвая 1-2 спирки по-рано или неизползване на транспорт при наличие на време и подходящи метеорологични условия
+ разхождане на куче по час-два всеки ден
+ стресът на работа, който не позволява да се натрупа голямо количество месце някъде из тялото
+ 3 ядки суров бразилски орех на ден и произволно количество от всичко останало, което ми се хапва
Имам желание и да си взема ролери, но се притеснявам, че съм прекалено стара вече и трудно ще се науча, а и няма да имам компания за каране.
+ слизане от автобуса/трамвая 1-2 спирки по-рано или неизползване на транспорт при наличие на време и подходящи метеорологични условия
+ разхождане на куче по час-два всеки ден
+ стресът на работа, който не позволява да се натрупа голямо количество месце някъде из тялото
+ 3 ядки суров бразилски орех на ден и произволно количество от всичко останало, което ми се хапва
Имам желание и да си взема ролери, но се притеснявам, че съм прекалено стара вече и трудно ще се науча, а и няма да имам компания за каране.
- zritel
- Летящите Пръсти
- Специалност: Стопанско управление с немски език
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Има ли във форума хора, които искат да качват? Или само дебеланчовци сме се събрали, чудещи се как да покажат красивото човече, което се е скрило там отдолу...
( :......Blog...... : )
Стига, бе... чак толкова ли
Аз искам само да оправя корема, че се е омазнил малко. Но пък моето "човече" няма как да бъде скрито 
- clinical_dead
- Вазов
Какво мислите за жените, които са постоянно в зала и се явяват на състезания по бодибилдинг? Аз лично съм шокирана, че имат някакви привърженици, но може да съм в грешка. 

Е, зависи какви са категориите. Баш изродите, без цици, за мен са наистина противни, но пък зависи от гледната точка. Всеки си има мнение и вкус.
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Като се стигне до крайност за мен е противно както по отношение на жените, така и на мъжете. Има много голям диапазон от телосложения, така да се каже, в който човек изглежда добре. Като го премине, вече става грозно.
Ама както Judas каза всеки си има мнение и вкус.
Ама както Judas каза всеки си има мнение и вкус.