[КСК 2013] Математика

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Великов
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2013] Математика

Мнение от Великов »

Ами това е аз се обаждах и жената от информацията ми каза, че щом имам входящ номер, значи нямам проблем. А вчера като говорих с тия програмистите дето проверяваха дали всичко е наред и те ми казаха, че като ми я няма дипломата няма как да участвам в класирането. А иначе аз съм сигурен, че прикачих сканираната диплома, ама а де, къде се е затрила никой не знае...
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Аватар
Valerita
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от Valerita »

Абе тея от информацията са много неориентирани,не можеш ли да се свържеш баш с тези от комисията?
Аз за това не вярвам на такъв вид записвания,щото все нещо може да се омаже :D
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

Ами и аз май не трябваше да им се доверявам, ама викам да не бия от Варна до София и да го направя online. В интерес на истината са можели да се постараят да направят сайта по-малко бъгав. Вярно, че май за пръв път има online записване за класиране, ама е трябвало по-сериозно да се отнесат към нещата. Поне според мен. :)
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

Определно сайта беше бъгав..трябваше 3 пъти да попълвам данни,че да захапе :D А в началото като трябваше да пратят e-mail,за да се активира акаунта,той отишъл в секция "Спам" и аз чакам писмото,все едно чакам Нова Година :lol:
stefi.stoyanova
В началото бе словото

Мнение от stefi.stoyanova »

Аз се регистрирах online и днес ми се обадиха да ми кажат, че дипломата не ми е както трябва и ми дадоха email, на който да я изпратя.
exstud
В началото бе словото
Специалност: информотикa
Курс: завършил

Мнение от exstud »

Някой знае ли как може да се види информациата за кандидатстване, когато човек се е регистрирал в регионалните бюра за прием на документи?
Аватар
Cappie
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство
Курс: първи

Мнение от Cappie »

Сигурно ще пуснат индивидуални страници преди 1-во класиране.
My biggest mistake is that i was born in wrong world
-Me, Myself and I
Аватар
Великов
В началото бе словото

Мнение от Великов »

stefi.stoyanova написа:Аз се регистрирах online и днес ми се обадиха да ми кажат, че дипломата не ми е както трябва и ми дадоха email, на който да я изпратя.
А поне това, че са ти се обадили е добре. :)
Димитър Димов - "Тютюн"
stefi.stoyanova
В началото бе словото

Мнение от stefi.stoyanova »

Великов написа:
stefi.stoyanova написа:Аз се регистрирах online и днес ми се обадиха да ми кажат, че дипломата не ми е както трябва и ми дадоха email, на който да я изпратя.
А поне това, че са ти се обадили е добре. :)
И жената беше много мила. За първи път СУ ми направи добро впечатление :)
pavelcheto
В началото бе словото

Мнение от pavelcheto »

Аз на предварителния съм 141ви... така че там - шанс, но на същинския съм 17ти и се надявам да успея. Бала си го смятах 22,2. И сега видях, че тези Математика 1 и матура имат макс бал 18, що така? Не са ли всички еднакви за Компютърни науки?
mkaDGr
В началото бе словото

Мнение от mkaDGr »

Щото мат1 и матурата са по-лесни от мат2. Коефициентът за мат2 е 3, а за мат1 и матура е 2. Т.е. ако искаш КН или СИ само с матура, са доста малки шансовете.
jr-
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от jr- »

Великов написа:Ами и аз май не трябваше да им се доверявам, ама викам да не бия от Варна до София и да го направя online. В интерес на истината са можели да се постараят да направят сайта по-малко бъгав. Вярно, че май за пръв път има online записване за класиране, ама е трябвало по-сериозно да се отнесат към нещата. Поне според мен. :)
Миналата година мисля, че също е имало online записване.
Valerita написа:Определно сайта беше бъгав..трябваше 3 пъти да попълвам данни,че да захапе :D А в началото като трябваше да пратят e-mail,за да се активира акаунта,той отишъл в секция "Спам" и аз чакам писмото,все едно чакам Нова Година :lol:
Т'ва, че е отишло в Spam папката, НЕ е нещо необичайно. Зависи от филтъра на пощата, която ползваш.
Аватар
nikinsetooo
В началото бе словото

Мнение от nikinsetooo »

Трябва ли да се предава медицинско при записване във ФМИ и има ли някакви условия ? Защото разбрах ,че във всеки факултет е различно. :roll:
brasence
Постоянно присъствие
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от brasence »

nikinsetooo написа:Трябва ли да се предава медицинско при записване във ФМИ и има ли някакви условия ? Защото разбрах ,че във всеки факултет е различно. :roll:
Аз лично не съм давал медицинско....
КН правеж

"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
Аватар
Valerita
В началото бе словото

Мнение от Valerita »

Как са настроенията преди излизането на класирането? :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”