Идея нямам как става в ремонтираните блокове,по-добре питай в раздела за общежитията
[КСК 2013] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: [КСК 2013] Математика
По успех става=>Делиш бала си на 4(От 4 оценки ти се образува бала) и получаваш успеха за общежитие
Идея нямам как става в ремонтираните блокове,по-добре питай в раздела за общежитията
-
mkaDGr
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
@boris ти трябва да имаш предвид и многото хора, които се явиха повторно на математика 2 преди седмица. В нашата зала квестора попита дали има някой, който се явява за пръв път и никой не се обади, т.е. със сигурност са по-малко от 350 хората пред теб.
п.с. също КН на 1во място
п.с. също КН на 1во място
-
stefi.stoyanova
- В началото бе словото
Никой ли не е писал ИС на първо място?
Според вас какви ще са минималните балове тази година? Аз мисля, че ще са си същите на 1-во класиране.. евентуално за 2-ро ще се вдигнат.
-
boris_boris
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Добре, може и да са по малко, но това което разбрах от по-горе, е че мога да кандидатствам само в 1 университет и да чакам само там да ме приемат!? Тоест, ако се запиша да кандидатствам в СУ, не мога да запиша и за класиранията на ТУ?
За първо класиране можеш да се запишеш във всички университети, но за евентуално второ избираш само единboris_boris написа:Добре, може и да са по малко, но това което разбрах от по-горе, е че мога да кандидатствам само в 1 университет и да чакам само там да ме приемат!? Тоест, ако се запиша да кандидатствам в СУ, не мога да запиша и за класиранията на ТУ?
-
boris_boris
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
Е добре.. егати прецаващото... Струва ли си да рискувам и изобщо риск ли е да записвам 2ро класиране с 17,25 бал за ИС или И? Защото в ТУ влизам на 100% и съм студент, а в СУ?
-
mkaDGr
- В началото бе словото
Никой не може да ти каже със сигурност какво ще се получи, прецени си сам.
boris_boris според мен недей от сега да се вайкаш дали има смисъл или не; може да те приемат и на първо класиране в СУ, ако ли не, тогава ще му мислиш кое има смисъл и кое не.
-
AxiL
- В началото бе словото
Някой знае ли при записването след 1 класиране дали пада голямо чакане и за 1 ден дали ще стане?
И аз това доста се чудя! Че не съм от София и трябва да си правя сметка как и кога да ходяAxiL написа:Някой знае ли при записването след 1 класиране дали пада голямо чакане и за 1 ден дали ще стане?
-
pepo_vn
- В началото бе словото
Че то записването само на място ли става :X
Аз съм с бал 20,4 (момче) и спрямо предварителния изпит има 160 човека над мен (на редовния са 99), ако местата са 158 имам ли шансове за КН или СИ? Благодаря предварително!
Като гледам ти върви математиката, защо не си ги сметнеш сам ?pdkffp написа:Аз съм с бал 20,4 (момче) и спрямо предварителния изпит има 160 човека над мен (на редовния са 99), ако местата са 158 имам ли шансове за КН или СИ? Благодаря предварително!
аз съм го писала,с какъв бал си?stefi.stoyanova написа:Никой ли не е писал ИС на първо място?