Какво ви направи щастливи днес? vol. ∞

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Какво ви направи щастливи днес? 11 сезон

Мнение от Търговецът на кристал »

Ама Дид докато се наведе, и той тъгъдък, тъгъдък... и се скри в храстите...
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Специалност: География и Биология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

Разходка за минерална вода и след това в Княжевската гора( с тубите в ръце). :)
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Търговецът на кристал написа:Ама Дид докато се наведе, и той тъгъдък, тъгъдък... и се скри в храстите...
Бе ти се шегуваш, амааааа.. тфа копеленце прецъка толкова набързо, че се чудех после дали верно съм го видяла..
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

FloWersOfEviL написа:
Търговецът на кристал написа:Ама Дид докато се наведе, и той тъгъдък, тъгъдък... и се скри в храстите...
Бе ти се шегуваш, амааааа.. тфа копеленце прецъка толкова набързо, че се чудех после дали верно съм го видяла..

обичащите таралежи да не четат!

вкъщи на двора имаме два добермана. Имаме голям двор, могат да си се разхождат, където им душа иска.
преди месец на два пъти се случи посред нощ да лаят обезумяло по над час. оказа се, че лаят таралеж, който се свива на топка и не мърда. Два пъти го спасихме. В два часъ след полунощ провеждаме операции по спасяване на таралежа, като после го пускаме по надолу по улицата в един парцел, който не е застроен.
Третия път Ада му видя сметката. Цялата ѝ муцуна беше в кръв от бодличките. Явно е свършила бързо, щото не ги чухме много да лаят.
Такъв му бил късметът..
la douleur exquise
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Дисижънс, дисижънс :)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
clinical_dead
Вазов
Специалност: Биология и химия
Курс: втори

Мнение от clinical_dead »

Изображение

Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Какъв.
Мъж.
Видях.
...
Леле!

Тотален FILF.

А най-забавното беше, че бях с 2 приятелки и тъкмо им развивах теорията, че трябва да има и filf, както има milf и уж изчерпихме темата и подхванахме друга, и минава тоя пич. И едното момиче дава вид, че го познава - разменят няколко думи, в които се споменава името на съученичка на въпросното момиче. Пичът казва, че днес тъкмо се била прибрала, някакви такива неща. Тръгва си и аз директно питам: баща, брат или гадже? Оказа се, че е баща й. Е, викам им, видяхте ли какво имам предвид. Моментално се съгласиха.
Ама такъв един - симпатичен, дългокрак, с хубаво тяло... мани, мани. Има надежда и за българския мъж.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

^ Това е кошмарът ми. Баща ми по едно време беше гимназиален учител :lol: . Съкрати ми живота с 10 години поне, на майка ми не знам...
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Кошмар, кошмар, ама трябва да ти кажа, че тоя беше същински бонбон (адът за едни бил рай за други :mrgreen: ). Пък и разведен бил, както ме осведомиха (почти) своевременно.
Иначе като каза за гимназиалния учител (този не го знам какъв е по професия), се сетих за последния път, когато подсвирнах след мъж на улицата. Аз го и разправях тука, струва ми се.
Имаше един преподавател по химия в моето училище - последно го видях преди 6-7-8 години: човекът си имаше всички данни да се превърне в средностатистически чичко. Симпатичен, но нищо особено: не полагаше и кой знае какви грижи за външния си вид, а беше около 40-годишен (може би маааалко по-малко).
И миналата година вървим с майка ми по центъра и се разминаваме с един невероятен пич, аааама пич. И го зяпам аз най-нагло, а той, разминавайки се с нас, ни кимва. При което аз почвам да вдявам, че тоя съм го виждАла някъде. И като зацепих кой е, чак бях почнала да заеквам от изненада: "Ама, ама... ама... това Х ли е?" А майка ми ми се смее насреща и казва: "Ама ти не си ли го виждала скоро?" Еми, изсвирих най-нагло, грубо и невъзпитано - отвътре ми дойде. Не го бях виждала.
Направил тяло, на което и 20-годишните биха завидяли, барнал се с хубави дрехи, върви с едно такова самочувствие... Не знам причината за промяната, не ме и интересува, но резултатът беше уау. Та ако и баща ти е от тоя тип, не се чуди. :)
В края на ноември
Аватар
Cliff Burton
Паисий
Специалност: География и Биология
Обратна връзка:

Мнение от Cliff Burton »

Една усмивка... :P
When you walk through a storm,
hold your head up high!
Walk on through the wind!
Walk on through the rain!
Though your dreams be tossed and blown…
Walk on, walk on with hope in your heart … and You'll Never Walk Alone!!
You'll never walk alone!
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

Търговец, това ми звучи ужасно просташко, без да имам нищо негативно предвид спрямо теб.
А ситуацията с тати не искам да я разисквам, защото няма по-болни същества от самотните тийнейджърки (да не казвам жени изобщо :mrgreen: ). Колкото и да е хубав един мъж (и каквато и реакция да търси от другия пол) си има норми на поведение.
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

(правя уточнението, че той не чу, че изсвирих, понеже докато се осъзная, че е бил той, се бяхме разминали на поне двайсетина метра - а и не си представяй свирене с пръсти в устата, де :) Или пък сцената с вълка от "Маската" :mrgreen: )
(и второ уточнение - разказвам случката, именно понеже дотогава не ми се беше случвало подобно нещо)

Което не променя факта, че вероятно наистина си е просташко, обаче изобщо не намерих (други) думи. Беше като модел от рекламите с Before/After, ама от тия, дето разликата е толкова поразителна, че не би повярвала, че е истина.

Иначе разбирам отлично какво имаш предвид: преди години имахме един симпатичен асистент (то колко ли беше симпатичен, де, но беше единственият по-млад сред всички преподаватели). И карахме часовете заедно с пиар-ите: та там на колко (ама наистина) много просташки изцепки се нагледахме... Една от най-оборотните мацки се докарала с потниче - ама плът много, плат малко. Седнала на първия чин, току под носа му, и казва на момичето до нея: "Х маааа, глей ква пъпка ми'й изля'ла". И си дърпа потника надолу. То не бяха покани за бира, то не беше чудо. Накрая момчето (тогава наистина беше младичък, в момента е доста важна клечка) се беше принудило да каже: "Моля ви се, имам си приятелка". Та да, мога да си представя... Предполагам, че и на приятелката му не й е било лесно.
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Между другото, накара ме да се замисля за гимназията - имахме двама-трима по-млади/младеещи преподаватели. Не знам дали те са били непривлекателни (аз въобще не ги виждах като мъже, та ми е трудно да преценя и днес) или ние сме имали акъл за (малко повече от) 5 стотинки в главата, но не е имало домогвания. В нашия клас със сигурност не, но и във випуска не сме чули да има, а те тия с фикс-идеите обикновено се знаят и се разчува.
В края на ноември
Аватар
Monita
Драскач

Мнение от Monita »

И ние имахме такъв асистент :? - много гадно ми беше за него, питаха го на колко години е и т.н. Женен човек с малко дете, което понякога води със себе си на работа. Направо не знам какво ги прихваща понякога :pukeright: . Пък и да кажеш, че човека си го търсеше - не, никак не му беше приятно. Ох.
Щастлива съм, че си лягам :mrgreen: - време ми е. Нищо не свърших, утре - по-бодра и концентрирана ще я довърша и тази сесия :bounce:

П.П. Тате го следяха мои съученички :pukeright: . После искаха да ни идват на гости, защото сме толкова добри приятелки, слагаха му "валентинки" на колата :roll: . Той всъщност затова май спря да преподава, иначе винаги е искал да бъде учител :lol: . Просто мисля, че бърнаута го тресна яко след тези сцени. Че имаше и родители, които го обвиняваха, че е твърде провокативен като учител - щото се носел по дънки и тениска на работа. Педофил направо...
боли; като
да се откъснеш,
преродиш, пребориш
за себе си
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

Jamesmagno написа:Сетих се да вляза във форума :shock:
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Публикувай отговор

Обратно към “СПАМ”