СЛЕД изпитите - всичко за записването

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
Mondscreen
Паисий

Re: СЛЕД изпитите - всичко за записването

Мнение от Mondscreen »

Ма*ка му, имам само 2 останали снимки. Пак ще трябва да ходя до фотото. :bounce:
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
brukii
В началото бе словото

Мнение от brukii »

Семестриалната такса при записването ли се внася или може предварително и само да се представи платежно нареждане ?
Аватар
Nipton
Пишете, о, братя

Мнение от Nipton »

Семестриалната такса се внася при записване.
Аватар
ИванК
В началото бе словото

Мнение от ИванК »

Mondscreen написа:Ма*ка му, имам само 2 останали снимки. Пак ще трябва да ходя до фотото. :bounce:

Аз от 7-ми клас въртя 5 снимки по всички документи, но дойде абитуриентската година и цялата схема рухна. :lol:
Аватар
liv
Стенограф
Специалност: право
Курс: втори

Мнение от liv »

NothingIsImpossible написа:
although написа:Да, разбира се! : ) Само един съвет - ако случайно си кандидат юрист, ела в последния ден за записване, защото тогава опашката ще е най-малка и няма да ти се наложи да чакаш 5-6 часа пред отдел "Студенти" на ЮФ. ;)
Да, именно право искам да уча. Имаш ли някаква представа, защото разбрах, че трябва да се носят снимки - какъв размер трябва да са и таксата, която трябва да платя - колкото за един семестър ли е и веднага ли трябва да се плати?
Можеш да отложиш записването за последния ден, освен ако нямаш някакви претенции относно това в коя група искаш да бъдеш.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
italiancho
В началото бе словото
Специалност: Право I курс
Курс: първи

Мнение от italiancho »

Хаха, и накрая всички се изсипваме в последния ден за да избегнем опашките :-D
"Ако можеш да мечтаеш за нещо, можеш и да го направиш. Помнете, че всичко започна от една малка мишка!"

-Уолт Дисни
Аватар
Великов
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от Великов »

Някой знае ли дали ще можем да проверим дали чрез входящия номер, с който участваме в класирането ще можем да проверим дали сме в системата на СУ преди крайния срок за записване (6 юли). Питам, защото се записвах изцяло online и искам да се уверя да не е станала някаква грешка.
"Над околийския началник стоеше областният, над областния - министърът, над министъра - правителството, а над правителството - мафията - невидима, всемогъща и безчовечна!"
Димитър Димов - "Тютюн"
Аватар
vicodin
В началото бе словото
Специалност: Арабистика
Курс: първи

Мнение от vicodin »

Великов написа:Някой знае ли дали ще можем да проверим дали чрез входящия номер, с който участваме в класирането ще можем да проверим дали сме в системата на СУ преди крайния срок за записване (6 юли). Питам, защото се записвах изцяло online и искам да се уверя да не е станала някаква грешка.
щом изобщо имаш входящ номер, значи си в системата. рилякс :cat:
Can't sleep; moon will eat me.
brukii
В началото бе словото

Мнение от brukii »

Комплекта с документи за записването, който трябва да закупя същият ли е като миналата година, т.е. мога ли да си го купя предварително? Еднакъв ли е за всички специалности в СУ? На каква цена е?
tochka
В началото бе словото
Специалност: ...

Мнение от tochka »

Здравееейте ^_^ , аз се записвах онлайн, но понеже съм малко спек, пиша тук, за да ме успокоите, че съм направила всичко както трябва. :Д
Все пак ще питам две неща:
1. Качих само първата страница от дипломата ми(със снимката и номера), предполагам, че според номера ще ми видят и другите оценки. Така ли трябва или е трябвало да кача и двете страни?
2. Появи ми се документа с номера и специалностите, които съм избрала. Него не можах да си го сваля, затова си принтирах само този с номера и имената. Достатъчно е това, нали?

sorry за тъпите въпроси, но имам нужда някой да ми ги отговори и да спра да се притеснявам :Д
Аватар
Nipton
Пишете, о, братя

Мнение от Nipton »

Достатъчно е, аз се записвах в София и ми дадоха само лист с входящ номер и името. Щом имаш входящ номер значи си в играта. :wink:
Аватар
foxgirl_sf
В началото бе словото
Специалност: ПНУП

Мнение от foxgirl_sf »

Хайде и аз на опашката с въпросчетата...
Варианти за подреждане на желания и за разни схеми с отказване на дадено желание разбрах,ама друго не схванах :reindeer: та за да няма неяснота ще го обясня простичко - избрала съм 9 специалности,положих само един изпит,вчера по география и сега ако при първото възможно класиране ме приемат в 5тата специалност,допускаме,че аз искам да се боря за 2та специалност,отивам в съответния факултет и заявявам,че искам да участвам по-нататък в класиранията,обачеее в нито една от другите 4 специалности не ме приемат,какво се случва с мен?Мога ли да получа втори шанс за 5тата специалност?
Ако спориш с идиот, то е вероятно и той да прави същото.
although
Плиний Стари
Обратна връзка:

Мнение от although »

brukii написа:Комплекта с документи за записването, който трябва да закупя същият ли е като миналата година, т.е. мога ли да си го купя предварително? Еднакъв ли е за всички специалности в СУ? На каква цена е?
Всяка година е един и същи и е напълно еднакъв за всички специалности, като цената му е към 5-6-7-8 лева, според зависи откъде точно си го вземеш. Може и да има бройки още от сега в университетската книжарница, но се съмнявам, като силно препоръчвам именно оттам да се вземе комплекта, а не от сергиите, които ще се появят около Ректората.

Едит:
foxgirl_sf написа:избрала съм 9 специалности,положих само един изпит,вчера по география и сега ако при първото възможно класиране ме приемат в 5тата специалност,допускаме,че аз искам да се боря за 2та специалност,отивам в съответния факултет и заявявам,че искам да участвам по-нататък в класиранията,обачеее в нито една от другите 4 специалности не ме приемат,какво се случва с мен?Мога ли да получа втори шанс за 5тата специалност?
Щом си заявила желание за участие в следващо класиране и си депозирала дипломата си в съответния факултет, то ако не се качиш нагоре по желанията си, мястото ти във вече приетата специалност ти се пази и след второ класиране преспокойно можеш да си се запишеш в нея. : )
Не е щастлив човек, но затова пък е нещо изключително рядко - той е добър човек. Добър, но без късмет. Удивително, колко често тези неща вървят заедно."
Ъруин Шоу "Хляб по водите"
vodorasloo
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от vodorasloo »

Преди да попитам предварително се извинявам за неграмотността си... Регистрирах се онлайн, записах специалностите и стигам до плащането. Тук идва проблемът. Цъкам онлайн плащане, цъкам Напред, и не ми дава да продължа, страницата си седи просто така. Опитах и с другите видове плащане, същата работа. Някой има ли идея какво се случва? :(
brukii
В началото бе словото

Мнение от brukii »

vodorasloo написа:Преди да попитам предварително се извинявам за неграмотността си... Регистрирах се онлайн, записах специалностите и стигам до плащането. Тук идва проблемът. Цъкам онлайн плащане, цъкам Напред, и не ми дава да продължа, страницата си седи просто така. Опитах и с другите видове плащане, същата работа. Някой има ли идея какво се случва? :(
Опитай нова регистрация с друг имейл.
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”