[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
lalalalala
- В началото бе словото
- Специалност: Международни отношения
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Английски език
Аз имам 4.64 и съм момиче , с по-висока са 206 (20.1%), а с равна 9 (0.9%). Следователно няма как 50% да имат шестици..

- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Имам 5.60 и 4% от момичетата имат по-висока оценка.runare написа:зависи първо от мъж или жена си го прочел това.macharok написа:Какви са тия глупости? Къде ги видяхте тия 50% шестици? Писаха горе, че повече или равно на 5.64 имат общо 4%. А който се съмнява как и защо има оценката, която има, да отиде да си види работата.
близо 50% са 6-те според мен и това,което чета.
Това, което твърдиш, е абсурдно.
Да, wtf... невъзможно е...commedesf-ckdown написа:runare написа:зависи първо от мъж или жена си го прочел това.macharok написа:Какви са тия глупости? Къде ги видяхте тия 50% шестици? Писаха горе, че повече или равно на 5.64 имат общо 4%. А който се съмнява как и защо има оценката, която има, да отиде да си види работата.
близо 50% са 6-те според мен и това,което чета.
50 % двойки може, ама шестици.. impossible. Недей да съдиш за оценките по тези, които пишат тук.. те са само една миниатюрна част от всички кандидатстващи.
)
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Абе как е възможно да има 68.6 % двойки и само 320 момичета да имат по - висока оценка? Чак ми е смешно...
Статистика с по - ниски резултати не бях виждала, честно
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
-
WaterLilly
- В началото бе словото
Изкарала съм 5.76 на изпита и 22 момичета имат повече от мен, а 4 имат колкото мен. Много ме дразни как ни делят на момчета и момичета, аз какво да направя че не съм се родила с мъжки полов орган
Сега ако бях момче щях да мога да вляза със скандинавистика. Пък миналогодишният бал е много по-висок от моя и съм 90% сигурна, че тази година няма да стане по-нисък. От 26 момичета все ще се намерят няколко, които да искат да кандидатстват със скандинавистика и да вземат всички места. :с
Ако не ни разделяха, шанса ти да влезеш щеше да е още по - малък. Недей така да се дразниш 
Всички места, едва ли.WaterLilly написа:Изкарала съм 5.76 на изпита и 22 момичета имат повече от мен, а 4 имат колкото мен. Много ме дразни как ни делят на момчета и момичета, аз какво да направя че не съм се родила с мъжки полов органСега ако бях момче щях да мога да вляза със скандинавистика. Пък миналогодишният бал е много по-висок от моя и съм 90% сигурна, че тази година няма да стане по-нисък. От 26 момичета все ще се намерят няколко, които да искат да кандидатстват със скандинавистика и да вземат всички места. :с
- Munetsuki
- В началото бе словото
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Охх, имам 5,00 >.> Май ще се размина с японистика....
runare написа:tournesolts написа:runare написа:tournesolts написа:5.64 - 33/3.2%/ имат по-висока, 8 /0.8%/ равна...нямам представа какви са баловете за психология, но дано стигне
- lady__bird
- В началото бе словото
? Това са 4%, не 40runare написа:runare написа:tournesolts написа:runare написа:tournesolts написа:5.64 - 33/3.2%/ имат по-висока, 8 /0.8%/ равна...нямам представа какви са баловете за психология, но дано стигне
cvetutyy написа:Абе как е възможно да има 68.6 % двойки и само 320 момичета да имат по - висока оценка? Чак ми е смешно...
КЪде го видя 68.6% 2-ки ???
Предмет оценка оценка по-висока оценка равна
Английски език - 2.00 702 ( 68.6 %) 321 ( 31.4 %)
- commedesf-ckdown
- В началото бе словото
Може да ви прозвучи грубо, но е глупаво и даже смешно да обвинявате университета за ниския си резултат.
Можете да се ядосвате и сърдите единствено на себе си.
Можете да се ядосвате и сърдите единствено на себе си.
Моя грешка.. не прочетох отгоре, че пише по - висока оценкаrunare написа:cvetutyy написа:Абе как е възможно да има 68.6 % двойки и само 320 момичета да имат по - висока оценка? Чак ми е смешно...
КЪде го видя 68.6% 2-ки ???
Предмет оценка оценка по-висока оценка равна
Английски език - 2.00 702 ( 68.6 %) 321 ( 31.4 %)
нямам идея как е било миналата година,но мисля, че няма много изложили се 
Последно промяна от runare на 28 Юни 2013, 14:03, променено общо 3 пъти.