[КСК 2013] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
anjaliR
- В началото бе словото
- Специалност: бибтиотечно - информационни технологии
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2013] Английски език
Чул те Господ :* 
Аз мисля да си поспя докато чакам, надявам се като се събудя вече всичко да е готово и всички да се радваме на добри резултати! :}
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Пишете си най-желаните пък колкото изкарате 
и аз съм за психология и АФ
-
anjaliR
- В началото бе словото
Едни казват днес, други утре :/ Мисля, че мина доста време от изпита и би трябвало да са готови. Не ги проверява един човек. Тестовете по шаблон се проверяват... единствено по бавно върви пеоверката на есе и диктовка...
Ако още някой се върне от СУ ще го питаме и него кфо е разбрал :Д
-
anjaliR
- В началото бе словото
само знам, че си запичих пръстовия отпечатък от рефрешване на стрницата :@
По кое време днес трябва да се откажа да проверявам за резултати?
А вие, паники, спрете се малко, внасяте допълнително напрежение.Вчера като четох коментарите се притесних доста, а такова спокойствие ме беше обзело.Много ви благодаря!
*мислено си внушавам, че ще имам 6-ца, та дано повлияя по някакъв начин на оценяващите да ми дадат повече точки на всичко
*
А вие, паники, спрете се малко, внасяте допълнително напрежение.Вчера като четох коментарите се притесних доста, а такова спокойствие ме беше обзело.Много ви благодаря!
*мислено си внушавам, че ще имам 6-ца, та дано повлияя по някакъв начин на оценяващите да ми дадат повече точки на всичко
мисля, че след 6 часа няма смисъл да се проверява, тогава им свършва работното време.creepy написа:По кое време днес трябва да се откажа да проверявам за резултати?
*мислено си внушавам, че ще имам 6-ца, та дано повлияя по някакъв начин на оценяващите да ми дадат повече точки на всичко*
П.С. - аз му ударих един хубав сън и в момента дори не мога да си помисля да се паникьосам
“Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has yet to come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering."
Най-голямото спасение да не мислиш за нищо е сънят.То аз само това правя след изпита и за това не съм имала време да се панирам колкото другите : Dcvetutyy написа: мисля, че след 6 часа няма смисъл да се проверява, тогава им свършва работното време.(
П.С. - аз му ударих един хубав сън и в момента дори не мога да си помисля да се паникьосам![]()
Ще се сдържа до 5.30 да направя само още една проверка и се отказвам
Aз пък вчера си пропуснах следобедния сън в очакване на резултати, та днес реших да поправя тази грешкаcreepy написа:Най-голямото спасение да не мислиш за нищо е сънят.То аз само това правя след изпита и за това не съм имала време да се панирам колкото другите : Dcvetutyy написа: мисля, че след 6 часа няма смисъл да се проверява, тогава им свършва работното време.(
П.С. - аз му ударих един хубав сън и в момента дори не мога да си помисля да се паникьосам![]()
Ще се сдържа до 5.30 да направя само още една проверка и се отказвам
-
anjaliR
- В началото бе словото
явно ще да e утре
-
mihaela.svetlanova
- В началото бе словото
май май наистина ще е утре
да определено ще е утре 
-
anjaliR
- В началото бе словото
Я, да раздвижим малко нещата тук...кажете харесаха ли ви темите за есето?