[КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Публикувай отговор
Аватар
KeepItClassy
В началото бе словото
Специалност: Връзки с обществеността
Курс: първи

Re: [КСК 2013] Връзки с обществеността vol.2

Мнение от KeepItClassy »

Аз искам да попитам дали някой си напарви регистрацията в сайта и директно си плати от там през epay? Работи ли или има някакви проблеми при плащането?
Inside my heart is breaking, My make-up may be flaking, But my smile, still, stays on.
camella
В началото бе словото

Мнение от camella »

Здравейте! Искам да попитам нещо.. Ако имам 5 на писмения изпит и 2 на устния, мога ли да кандидатствам, като се запиша за класирането или автоматично всичко отпада и не съм приета?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Отпадаш, съжалявам. 2 на който и да е от балообразуващите компоненти означава, че не участваш в класирането.
При коя комисия беше?
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
camella
В началото бе словото

Мнение от camella »

В трета. Странно.. Възможно ли е да се оспорва оценката, защото съм почти сигурна, че или е станала грешка, или има нещо нередно !!!!?
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Хм, в трета не помня кои бяха преподавателите, но имаше хора тук, които са били в тази комисия и имат високи оценки (май Пифиела и още някой). Не мисля, че може да се оспорва оценката, а и да може, със сигурност не знам какви са сроковете и процедурата.
А иначе как ти протече самият изпит? Обикновено хората имат поне някакво приблизително усещане как са се представили на базата на отговорите си и цялостната комуникация с комисията.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
camella
В началото бе словото

Мнение от camella »

Влезнах с широка усмивка, а те бяха много доволни от това, че влиза човек с настроение. Казаха ми да се подготвя, започнах да говоря по първата тема. Едната жена през цялото време ме гледаше широко усмихната, кимаше (стори ми се сякаш беше с одобрение). Говорих си най-спокойно по двете теми, не можах да отговоря само за протестите в Турция. Въпросната усмихната госпожа ме попита 2 странични въпроса - отговорих, те ми благодариха и казаха, че съм свободна и нямат повече въпроси! Дори и да не съм се справила според всички изисквания, за да пишат 2ка значи абсолютно нищо от казаното да не е било вярно, което много ме съмнява. Наистина ми е адски странно!!!
trichkova
От дъжд на вятър
Специалност: журналистика
Курс: кандидат-студент

Мнение от trichkova »

Хммм много странно. Аз разбрах, че има 7 момичета, които са скъсани и ми беше много странно какво трябва да (не) направиш, за дахте скъсат.... но явно всичко е субективно. Предполагам обаче че не може да се оспорва оценката, защото много хора биха го направили, както за писмения, така и за устния...
camella
В началото бе словото

Мнение от camella »

Ами не знам, но по ирония на съдбата, след 7ми клас, когато кандидатствах се получи подобно нещо.. Бяха ми объркали писмената работа с друга и ако не се бях обадила, нещата сега щяха да са различни.. Това както и да е, но ми е странно и друго .. Защо не ни казват оценката на момента? Ние сме 300-350 човека и определен брой изпитващи. Свърша изпита и започват да пишат оценките..Как по дяволите решават каква ще е оценката на всеки един от нас по някакви минимални записки, които я си запишат, я не .. ?! Как можеш да помниш всеки един как е говорил, как се е представил и да му напишеш оценка .. Не искам никой да ми се сърди, но за мен това е глупаво. Нормално би било, още на момента да казват: "Аз давам такава оценка; аз такава; аз такава" и средно аритметично оценката ти е такава.. следователно: продължаваш или не, не продължаваш. Наистина искам да разбера как стоят нещата с това оценяване ..
Аватар
dismisstorka
Живее, за да пише
Специалност: PR

Мнение от dismisstorka »

Aко е допусната грешка, тя по-скоро е възникнала, когато електронно са въвеждани оценките в системата. В такъв случай в записките на изпитващите ще фигурира реалната ти оценка. Пожелавам ти успех, дано има нещо объркано, а все пак 5 на писмения не е никак малко!
Serendipity. Look for something, find something else, and realize that what you've found is more suited to your needs than what you thought you were looking for.
camella
В началото бе словото

Мнение от camella »

Благодаря, ще се опитам да разбера нещо, пък ако не .. здраве да е, всяко зло за добро ! Все пак, ако някой има някаква информация, ще му бъда адски благодарна ако я сподели ! : )
Ер Малка
Вазов
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Върви да видиш какво става, докато не си изпуснала сроковете!
А и наистина да имаш двойка, петицата ти се пази като оценка, с която можеш да кандидатстваш и догодина.
Успех!
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Ер Малка
Вазов
Курс: втори

Мнение от Ер Малка »

Дабъл пост, ама видях нещо и ни моа просто...
mstavrev написа:
Atanasova написа:Предлагам ви да не влизаме в конфликт с шефовете и ако искате да направим една страница във facebook :P
Айде аз ще направя група, търсете ВО й Жу 2013 хах
Чеееееестно ли?!! :lol: :lol:
"Quiero hacer contigo lo que la primavera hace con los cerezos."
Аватар
Дамянов
В началото бе словото
Специалност: Социална Педагогика
Курс: първи

Мнение от Дамянов »

Ер Малка написа:Дабъл пост, ама видях нещо и ни моа просто...
mstavrev написа:
Atanasova написа:Предлагам ви да не влизаме в конфликт с шефовете и ако искате да направим една страница във facebook :P
Айде аз ще направя група, търсете ВО й Жу 2013 хах
Чеееееестно ли?!! :lol: :lol:
О, да, такава простотия на едно място НЕ сте виждали, чудничко е пък и няма тъжни хора да мрънкат, че много се коментира ^^
"Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted. one moment
Would you capture it or just let it slip
?"
- М
Аватар
rebellefleur
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Мнение от rebellefleur »

Търсих из форума, но нещо не открих как стои въпросът с преминаването от задочно към редовно. Знаете ли как става? Трябва ли да има свободно място, за да преминеш от едната форма на обучение в другата? :D
arebe
В началото бе словото
Курс: друг

Мнение от arebe »

много добър въпрос, присъединявам се към питането. И да питам още нещо, пиша си входящия номер от записването за класирането, ама в ksk-uni ми казва, че няма данни. Трябва да чакам до края на записванията ли ?
Публикувай отговор

Обратно към “Кандидатстудентска кампания 2013-2014”